Cum să uscați unghiile de gel fără o lampă led

Dacă încercați să faceți manichiura de gel perfect la domiciliu, aveți câteva opțiuni pentru cum să obțineți polonezul să se vindece sau să se usuce, fără o lampă LED, astfel încât să rămână în loc de câteva săptămâni. În plus, făcându-ți unghiile la domiciliu vă poate salva timp și bani valoroși pe excursii la salon. Planificați să cheltuiți aproximativ 30-60 de minute pe manichiura dvs. la domiciliu - poate fi un moment minunat pentru a vă prinde un spectacol TV preferat sau pentru a asculta muzică nouă!

Pași

Metoda 1 din 2:
Aplicarea unei poloneză de gel non-LED / UV
  1. Imagine intitulată Unghii de gel uscat fără o lampă LED Pasul 1
1. Îndepărtați, fișierul și bucați-vă unghiile pentru a le pregăti pentru manichiura. Înainte de a aplica orice poloneză, petreceți 5 minute pregătiți-vă unghiile, astfel încât acestea să arate imagini-perfecte după manichiura dvs. la domiciliu. Utilizați camioanele de unghii pentru a le tăia pe toți la o lungime egală, depuneți toate marginile brute și dați-le o formă pătrată sau rotundă și utilizați un împingător cu cuticule pentru a expune cât mai mult de patul unghiilor posibil. Finalizați-vă munca de pregătire prin frecare a unui tampon pe suprafața fiecărui cui de 2-3 ori.
  • Toate aceste echipamente pot fi cumpărate la magazinul dvs. local de droguri.
  • Încercați ceva nou prin depunerea unghiilor într-o formă diferită, cum ar fi migdala, sicriul sau stilul de stiletto.
  • Imagine intitulată Unghii de gel uscat fără o lampă LED Pasul 2
    2. Spălați-vă mâinile pentru a elimina orice loțiuni sau uleiuri de blocare poloneză. Unghiile dvs. trebuie să fie complet curate de orice lucru care ar putea face greu pentru poloneză să adere la paturile dvs. de unghii. Curățați ușor ambele mâini cu apă caldă și să-i uscați cu un prosop curat.
  • Chiar dacă nu purtați loțiune, doar uleiul normal de pe piele poate forma o barieră între unghii și poloneză.
  • Imagine intitulată Unghii de gel uscat fără o lampă LED Pasul 3
    3. Selectați o bază specifică pentru gel și strat superior pentru manichiura dvs. la domiciliu. Există o mulțime de produse diferite făcute pentru a imita culoarea și durabilitatea manichiurii salonului fără a fi nevoie să utilizați o lampă UV sau LED. Unele produse nu necesită nici măcar un strat de bază, făcând procesul de aplicare mult mai simplu. Când vă luați produsele dvs., luați în considerare următoarele:
  • Căutați o haină de bază și de sus care menționează în mod specific dând unghiile dvs. un finisaj asemănător cu gel.
  • Verificați instrucțiunile din spate pentru a vă asigura că nu aveți nevoie să cumpărați consumabile suplimentare.
  • Polonia colorată în sine nu trebuie să fie specifică gelului, dar unele branduri de bază și straturi de top ar trebui să fie utilizate cu aceeași marcă de poloneză colorată pentru cele mai bune rezultate. Acest lucru trebuie indicat în instrucțiunile produsului.
  • 4. Aplicați un strat de bază subțire la unghiile curate, uscate și lăsați-l să se usuce timp de 3 minute. Dacă produsele selectate nu necesită un strat de bază, puteți sări peste acest pas. În caz contrar, agitați flaconul de bază, apoi deschideți-l și apăsați peria față de marginea interioară a sticlei pentru a elimina excesul de produs. Accident vascular cerebral în sus de jos până la vârful unghiei în mijloc, apoi vopsiți de-a lungul curbelor din dreapta și stânga pentru a vă acoperi întregul pat de unghii.
  • Depinde de dvs. dacă doriți să faceți ambele mâini la o dată sau la o singură mână la un moment dat! Dacă sunteți nou la manicures la domiciliu, poate fi mai ușor să faceți fiecare mână separat, astfel că există mai puține șanse de a vă îmbu.
  • 5. Aplicați 1-2 straturi de lac de unghii normali, lăsând fiecare strat uscat timp de 3 minute. Acest polonez nu trebuie să aibă un finisaj asemănător cu gel, dar asigurați-vă că este același brand ca și hainele de bază, dacă acest lucru a fost recomandat de aceste produse. Agitați sticla înainte de ao deschide astfel încât culoarea se amestecă complet. Ștergeți peria față de janta interioară pentru a elimina excesul de vopsea, apoi repetați aceeași tehnică de periere pe care ați făcut-o pentru stratul de bază: laturile de mijloc, stânga și dreapta pentru a acoperi complet unghia. Lăsați stratul să se usuce timp de 3-5 minute înainte de aplicarea celei de-a doua haine.
  • Cele mai multe lustruire necesită 2 straturi pentru a acoperi cu atenție unghia, deși unele pot avea nevoie de 3. Dacă puteți vedea în continuare culoarea cuiului prin poloneză, are nevoie de un strat suplimentar.
  • Pictura unghiile tale la domiciliu poate dura 30-60 de minute, deci poate fi un proces consumator de timp. Urmăriți un emisiune TV, ascultați un podcast sau apelați unui prieten, astfel încât să nu vă plictisiți.
  • 6. Sigilați unghiile cu un strat superior de gel și lăsați-le să se usuce timp de 3-5 minute. Agitați stratul superior și pregătiți peria prin ștergerea excesului de produs de-a lungul marginii sticlei. Așa cum ați făcut cu haina de bază și lustruirea, aplicați un strat subțire, chiar și de produs peste fiecare unghi. Terminați fiecare câte unul prin rotirea ușoară a periei peste vârful unghiei pentru a preveni jetoanele. Acest pas este cel mai important în procesul de manichiură la domiciliu și este ceea ce dă unghiile tale frumoase strălucitoare.
  • Cele mai multe straturi de top au nevoie de 5 minute pentru a fi complet uscate, dar verificați întotdeauna instrucțiunile de pe produsul dvs. specific pentru a vedea ce este recomandat.
  • Bacsis: Îndepărtați ușor un cui pe buza de jos pentru a testa dacă este uscat, dar dacă unghiul se simte neted și greu, se face. Dacă nu se aliniază fără buze, are nevoie de mai mult timp. Folosindu-ți buza, mai degrabă decât tamponul de deget, face mai puțin probabil ca polonezul să distrugă dacă nu este încă uscat.

  • 7. Utilizați removerul regulat de unghii pentru a scoate polonezii după 1-2 săptămâni. Odată ce polonezul dvs. începe să cip sau decideți că sunteți gata pentru o nouă culoare, este foarte ușor de eliminat acest tip de poloneză. Înmuiați o minge de bumbac în remodelarea poloneză de unghii și ștergeți polishul pe fiecare cui. Este posibil să trebuiască să treci peste unghiile de mai multe ori pentru a scoate totul, dar ar trebui să vă ducă doar câteva minute.
  • Utilizați o minge proaspătă de bumbac la fiecare 1-2 unghii pentru a ușura procesul de îndepărtare.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind o lumină UV
    1. Pregătiți-vă unghiile prin tăierea, depunerea și împingerea înapoi a cuticulelor. Baza unei manichiuri perfecte se află în formă de unghiile înainte de a aplica orice poloneză. Tăiați unghiile, astfel încât acestea să fie toate aceleași lungimi, depuneți-le în orice formă pe care o preferați și utilizați un împingător cu cuticule pentru a expune cât mai multe paturi de unghii posibil.
    • Luați în considerare dând unghiile dvs. o formă pătrată sau rotundă sau încercați ceva puțin mai îndrăzneț, cum ar fi stilul stiletto.
  • Imagine intitulată Unghii de gel uscat fără o lampă LED Pasul 9
    2. Spălați-vă mâinile pentru a elimina uleiurile care pot fi pe unghiile dvs. Loțiuni, parfumuri și chiar uleiuri naturale pot bloca polonezii să se agațe de unghiile dvs. și să vă facă pielea mai sensibilă la razele UV. Utilizați apă caldă și săpun pentru a curăța ușor mâinile, apoi uscați-le bine cu un prosop curat.
  • În funcție de cât de mare este mașina dvs., este posibil să doriți să spălați primele 1 până la 2 inci (2.5 până la 5 ani.1 cm) a încheieturilor dvs., dacă ar putea intra în contact cu razele UV.
  • Imagine intitulată Unghii de gel uscat fără o lampă LED Pasul 10
    3. Aplicați protecție solară la mâini pentru a le proteja de razele UV. Utilizați cel puțin un SFP 30, deși un SPF mai mare ar fi perfect fin. Frecați loțiunea în mâinile dvs. până când sa absorbit complet în piele.
  • O mulțime de lămpi UV vin acum cu mănuși special pentru a vă proteja pielea. Dacă le aveți, luați în considerare purtarea de fiecare dată când vă faceți unghiile.
  • În timp ce șansele de a obține cancer de piele de la o lumină de unghii UV sunt scăzute, ele încă mai există. Cel mai bine este să luați măsuri de precauție oricând veți fi expuși la razele UV.
  • 4. Bucurați-vă unghiile pentru a șterge protecția solară și a termina pregătirea unghiilor. Protecul de protecție solară ar putea acționa ca o barieră între unghii și poloneză, iar șansele sunt că ai niște pe unghiile când îl aplicați în mâinile tale. Scoateți-l prin frecarea unui tampon peste fiecare unghi de 3-4 ori.
  • Asigurați-vă că ați suflat mijlocul, precum și ambele părțile din stânga și din dreapta ale unghiilor pentru a șterge întreaga suprafață.
  • 5. Aplicați un strat de bază de gel subțire la unghiile dvs. pe o singură mână. Agitați sticla și ștergeți excesul de produs de-a lungul jantei interioare. Vopsea un strat subțire până la mijlocul cuiului, apoi pictați o bandă pe ambele părți din stânga și dreapta. Rulați ușor peria de-a lungul vârfului cuiului pentru a fi mai puțin probabil ca stratul de bază să fie cip.
  • Când utilizați o lumină UV, trebuie să utilizați lustruri speciale specifice UV, haine de bază și haine de top. Puteți cumpăra aceste magazine online sau de la frumusețe.
  • O mulțime de produse pot fi utilizate atât pentru lămpile UV, cât și pentru LED, dar unele sunt specifice LED-urilor. Asigurați-vă că ați verificat dacă polonezul dvs. poate fi utilizat cu o lampă UV.
  • Imagine intitulată Unghii de gel uscat fără o lampă LED Pasul 13
    6. Cureați-vă unghiile sub lumina UV timp de 2-3 minute. Așezați cu atenție mâna în interiorul mașinii UV, având grijă să nu loviți părțile laterale sau de sus cu unghiile. Porniți aparatul și lăsați mâna în poziție în timp ce acoperă stratul de bază.
  • Cele mai multe mașini UV au un buton pe care îl puteți împinge în acel moment fiecare sesiune de întărire pentru dvs.
  • Dacă ați aplicat o haină de bază mai groasă, vindecă unghiile timp de 3 minute. Pentru straturi subțiri, 2 minute vor fi bine.
  • UV versus LED-uri: Luminile cu LED-uri sunt mai scumpe decât luminile UV, dar ei vindecă și unghiile mult mai repede, în general în 30 de secunde și nu utilizează raze de UV dăunătoare. Lămpile UV durează 2-3 minute pentru a vindeca unghiile și folosesc raze UV.

  • 7. Aplicați 2-3 straturi de poloneză de gel, lăsând fiecare acoperire pentru 2-3 minute. Vopsea lumina, straturi subțiri de culoare pe unghiile tale. Vopsea o bandă uniformă, apoi vopsea părțile din stânga și dreapta. Puneți mâna sub lumina UV timp de 2-3 minute pentru fiecare strat. După cel de-al doilea strat, dacă vă puteți vedea încă unghia prin vopsea sau dacă vopseaua arată, faceți o a treia haină.
  • Amintiți-vă, puteți utiliza numai lustruirea gelului cu o lampă UV. Și dacă aveți gel polish, nu îl puteți folosi decât dacă îl vindeci sub o lumină UV - altfel, va rămâne lipicios și nu se va usca.
  • Imagine intitulată Unghii de gel uscat fără o lampă LED Pasul 15
    8. Sigilați unghiile cu un strat superior de gel și le vindecați timp de 2-3 minute. Agitați sticla de strat superior de gel și ștergeți excesul de produs de-a lungul marginii sticlei. Aplicați un strat subțire, chiar și la fiecare unghie, terminând prin rotirea ușoară a polonezului de-a lungul vârfului fiecărui cui pentru a vă sigila manichiura. Plasați-vă mâinile sub lampa UV și lăsați-l curetul polonez timp de 2-3 minute.
  • Puteți cumpăra adesea hainele de bază și de top într-un pachet sau le puteți cumpăra individual online sau de la magazinul local de droguri sau de frumusețe.
  • Imagine intitulată Unghii de gel uscat fără o lampă LED Pasul 16
    9. Îndepărtați reziduul lipicios cu o minge de bumbac îmbibată de alcool. Odată ce stratul de sus a fost vindecat, poate fi un produs lăsat pe piele în jurul unghiilor care se simte lipicios la atingere. Pur și simplu umeziți o minge de bumbac cu alcool de frecare sau de remodelare poloneză de unghii și frecați ușor pe fiecare cui pentru a îndepărta ceva rămas.
  • După aproximativ 2 săptămâni când sunteți gata să vă eliminați manichiura, încercați să nu alegeți polishul gelului. A face acest lucru poate să-ți slăbească unghiile. In schimb, dă-o jos cu alcool, bile de bumbac și folie de tablă.
  • sfaturi

    Înlocuiți becul din lampa UV la fiecare 4-6 luni.

    Avertizări

    Purtați mănuși de protecție solară sau mănuși de protecție atunci când utilizați o lampă UV pentru a vă proteja mâinile de la raze UV ​​potențial dăunătoare.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Aplicarea unei poloneză de gel non-LED / UV

    • Unghiera
    • Pilă de unghii
    • Pusher cuticule
    • Tampon
    • Săpun de mână
    • Strat de bază (opțional)
    • Lac de unghii
    • Gel top strat
    • Acetona
    • Bile de bumbac

    Folosind o lumină UV

    • Lampă UV
    • Săpun
    • Sunscreen
    • Mănuși de protecție (opțional)
    • Unghiera
    • Pilă de unghii
    • Pusher cuticule
    • Tampon
    • Gel de bază de bază
    • Gel lac de unghii
    • Gel top strat
    • Bile de bumbac
    • Spirt
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar