Cum se convertesc wma la mp4

Fișierele WMA sunt un format de fișier audio Windows și pot fi redate cu ușurință în Windows Media Player. Din păcate, formatul WMA nu se redă frumos cu computerele Mac sau cu dispozitive iOS și va trebui să fie convertit într-un format pe care îl suportă. Gestionarea drepturilor digitale (DRM) poate adăuga la complexitatea problemei, deoarece DRM vă va împiedica să convertiți fișierul într-un alt format. Dacă oricare dintre fișierele dvs. WMA sunt protejate de DRM, va trebui să scoți DRM-ul de la ei înainte de a se converti.

Pași

Partea 1 din 2:
Eliminarea DRM
  1. Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 1
1. Înțelegeți de ce ar trebui să faceți acest lucru. Fișierele WMA sunt Windows Music / Fișiere audio și muzica în acest format care a fost achiziționată de la magazinele online vor fi protejate cu gestionarea drepturilor digitale (DRM). Acest lucru vă va împiedica să convertiți fișierele până când nu ați scos DRM din fișier.
  • Această metodă va trebui efectuată în Windows, chiar dacă încercați să convertiți pe un Mac. Odată ce fișierele au fost îndepărtate de DRM, le puteți converti pe orice sistem.
  • Veți arși fișierele protejate pe CD-uri audio și apoi le-ați rupt înapoi la computer pentru a le desprinde de DRM. Acest lucru va duce la o ușoară pierdere a calității audio. Veți avea nevoie de o unitate capabilă de arderea CD-urilor (cele mai moderne computere au una).
  • Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 2
    2. Verificați dacă fișierele sunt protejate. Nu toate fișierele WMA au DRM. Puteți verifica rapid fișierele pentru a vedea dacă sunt protejate. Dacă niciunul dintre fișierele pe care doriți să le convertiți sunt protejate, puteți Treceți la următoarea secțiune.
  • Deschideți dosarul care conține fișierele pe care doriți să le verificați.
  • Faceți clic dreapta pe un fișier WMA și selectați "Proprietăți".
  • Faceți clic pe fila Detalii și defilați în partea de jos. Căutați "Protejat" intrare. Dacă se spune "da", Fișierul este protejat cu DRM.
  • Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 3
    Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 3
    3. Deschideți Windows Media Player. Windows Media Player este instalat cu Windows și include toate instrumentele pe care trebuie să le trimiteți DRM din fișierele WMA.
  • Imagine intitulată Conversia la MP4 Pasul 4
    Imagine intitulată Conversia la MP4 Pasul 4
    4. Adăugați fișierele în biblioteca Windows Media Player dacă nu sunt deja. Puteți face clic și trageți o selecție de fișiere direct în fereastra Windows Media Player pentru a le adăuga rapid la bibliotecă.
  • Imagine intitulată Conversia la MP4 Pasul 5
    Imagine intitulată Conversia la MP4 Pasul 5
    5. Apasă pe "A arde" Tab în Windows Media Player. Acest lucru poate fi găsit în partea dreaptă a ecranului. Dacă nu vedeți fila Burn, apăsați Ctrl+1 Pentru a deschide vizualizarea bibliotecii.
  • Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 6
    Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 6
    6. Trageți melodiile pe care doriți să le ștergeți în lista de ardere. Dacă adăugați mai multă muzică decât se va potrivi pe un singur CD, puteți derula lista pentru a vedea câte CD-uri vor fi necesare.
  • Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 7
    Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 7
    7. Introduceți un CD-R goală. Închideți fereastra de autoplay dacă se deschide.
  • Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 8
    Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 8
    8. Porniți procesul de ardere. În funcție de arzătorul dvs., acest lucru poate dura câteva minute pentru a finaliza. CD-ul final va scoate automat automat.
  • Imagine intitulată Conversia la MP4 Pasul 9
    Imagine intitulată Conversia la MP4 Pasul 9
    9. Repetați pentru restul muzicii dvs. Odată ce CD-ul ejectează, puteți introduce un nou CD goală, iar Windows Media Player va continua automat arderea listei.
  • Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 10
    Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 10
    10. Setați opțiunile de rupere CD. Înainte de a rupe melodiile înapoi la computer, veți dori să vă ajustați setările astfel încât să obțineți cea mai bună calitate.
  • Faceți clic pe meniul Instrumente și selectați "Opțiuni". Dacă nu vedeți meniul Instrumente, apăsați Alt. Faceți clic pe fila RIP Music.
  • Schimbați locația pe care playerul media fereastră va salva melodiile rupte dacă doriți. Dacă nu o schimbați, notați unde este astfel încât să găsiți fișierele mai târziu.
  • Deplasați cursorul în partea de jos spre extrema dreaptă pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună calitate.
  • Puteți selecta "MP3" Din meniul Format, care vă poate salva de la a trebui să efectuați metoda din secțiunea următoare pentru a converti fișierele la MP4.
  • Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 11
    Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 11
    11. Introduceți primul CD ars înapoi în computer. După ce ați terminat arderea, introduceți primul CD pe care l-ați ars înapoi în computer. Poate începe să se joace automat.
  • Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 12
    Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 12
    12. Apasă pe "Rip cd" buton. Acest lucru va apărea în partea de sus a ferestrei Windows Media Player când este introdus un CD audio în computer. Dacă faceți clic pe butonul, va începe automat să rupă melodiile înapoi la computer și vor fi salvate în locația pe care ați specificat-o mai devreme.
  • Dacă doriți să terminați procesul pe un Mac, acum puteți transfera fișierele rupte pe calculatorul Mac. Programul de conversie pe care îl veți folosi lucrări atât pentru Windows, cât și pentru Mac.
  • Partea 2 din 2:
    Conversia la MP4
    Imagine intitulată Conversia la MP4 Pasul 13
    Imagine intitulată Conversia la MP4 Pasul 13
    1. Înțelegeți formatul MP4. Fișierele MP4 sunt de obicei o combinație de audio și video. Fișierele MP4 audio sunt de obicei în formatul M4A, care este un sub-formatul MP4. Fișierele M4A sunt codificate cu AAC (codificare audio avansată) sau ALAC (coduri audio fără pierderi fără pierderi). Când convertiți WMA în MP4, veți fi convertitor la formatul M4A.
    • De asemenea, puteți dori să luați în considerare formatul MP3, compatibil cu mai multe dispozitive. Va duce la o calitate ușoară decât M4A.
  • Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 14
    Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 14
    2. Descărcați și instalați adaptorul. Adaptorul este un program complet de conversie gratuit, care nu va instala adware sau bare de instrumente nedorite. Este disponibil atât pentru Windows, cât și pentru Mac OS X. Puteți descărca adaptorul de la macroplantul.com / adaptor /. Puteți utiliza adaptorul pentru a converti fișierele WMA la M4A sau MP3 (precum și o varietate de alte formate).
  • Există o mulțime de servicii de conversie disponibile online, dar au nevoie de dvs. să încărcați mai întâi fișierele și apoi să descărcați fișierele convertite. Acest lucru poate dura mult timp cu conexiuni lente și poate mânca o mulțime de date despre conexiunile măsurate. Folosind un program de conversie cum ar fi adaptorul va fi mult mai eficient, mai ales dacă aveți o mulțime de fișiere pentru a converti.
  • În timpul instalării, vi se poate solicita instalarea FFMPEG. Veți avea nevoie de acest lucru pentru conversie, deci urmați instrucțiunile de instalare. Procesul este în mare parte mâini.
  • Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 15
    Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 15
    3. Adaptor deschis. Veți fi întâmpinați cu interfața cu adaptor minimalist.
  • Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 16
    Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 16
    4. Trageți și plasați toate melodiile pe care doriți să le convertiți în fereastra adaptorului. Cântecele vor fi adăugate la lista de fișiere care urmează să fie convertite. Puteți adăuga toate melodiile dvs. imediat.
  • Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 17
    Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 17
    5. Faceți clic pe meniul derulant din partea de jos. Acest lucru vă va permite să selectați formatul de ieșire pentru conversie.
  • Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 18
    Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 18
    6. Selectați "Audio" și apoi "AAC Audio" sau "Apple audio fără pierderi". Acestea sunt ambele formate M4A, care sunt un subset al formatului MP4. Rețineți că Apple Lossless Audio va duce la o dimensiune a fișierului mult mai mare decât originalul, în timp ce AAC va duce la un fișier de aproximativ aceeași dimensiune cu pierderi minime de calitate.
  • Dacă doriți să redați melodiile pe un dispozitiv mai vechi, selectați "MP3 Audio". Acest lucru va duce la o calitate ușoară, dar va fi compatibilă cu aproape orice dispozitiv.
  • Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 19
    Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 19
    7. Faceți clic pe butonul Gear dacă doriți să modificați locația de ieșire. În mod implicit, fișierele convertite vor fi plasate în aceeași locație ca și fișierele originale. Puteți schimba acest lucru făcând clic pe butonul Gear din colțul din dreapta jos.
  • Apasă pe "La fel ca sursa" Meniul derulant în partea de sus a secțiunii directorului pentru a alege o locație nouă. Puteți avea adaptor să importați automat melodiile convertite în biblioteca dvs. iTunes sau puteți seta o locație personalizată.
  • Imagine intitulată Conversia la MP4 Pasul 20
    Imagine intitulată Conversia la MP4 Pasul 20
    8. Apasă pe "Convertit" pentru a începe procesul de conversie. Fiecare cântec câștigă lista va fi convertită în formatul pe care l-ați ales. Procesul de conversie ar trebui să dureze doar câteva secunde pe melodie.
  • Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 21
    Imagine intitulată Conversia WMA la MP4 Pasul 21
    9. Găsiți cântecele nou convertite. Muzica dvs. convertită va fi plasată în locația pe care ați specificat-o. Dacă nu ați schimbat locația, veți găsi melodiile în aceeași locație ca și copiile originale.
  • Acum că fișierele au fost convertite, le puteți adăuga la iTunes pe un Mac fără probleme.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar