Cum se adaugă un gif animat la un e-mail gmail

Thiste parere Cum să introduceți o imagine animată GIF într-un e-mail trimis de la Gmail. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este prin copierea adresei web a GIF și prin utilizarea acestuia pentru a introduce GIF, deși puteți încărca și un fișier GIF la adresa dvs. de e-mail dacă GIF-ul este deja salvat pe computerul dvs. În timp ce GIF-urile trimise prin Gmail vor apărea ca animate în aplicația Mobile Gmail, nu puteți trimite gif-uri animate din aplicația Mobile Gmail.

Pași

  1. Imaginea intitulată Adăugați un GIF animat la un e-mail Gmail Pasul 1
1. Deschideți un browser web. Cu excepția cazului în care GIF-ul dvs. este deja pe computer, va trebui să găsiți GIF preferat și apoi să copiați adresa Web.
  • Dacă GIF-ul dvs. este deja pe computer, săriți înainte la "Deschideți Gmail" Etapa.
  • Imagine intitulată Adăugați un GIF animat la un e-mail Gmail Pasul 2
    2. Căutați un GIF. Introduceți o descriere a GIF urmată de cuvânt "gif" într-un motor de căutare și apăsați ↵ Introduceți. Ar trebui să vedeți o listă de rezultate, apar multe imagini.
  • De exemplu, pentru a găsi un GIF al unei balene beluga care joacă un pian, ai introduce Beluga Piano GIF.
  • Puteți să sortați după imagine pentru majoritatea motoarelor de căutare făcând clic pe Imagini fila pe pagina de rezultate. Este posibil să trebuiască să faceți clic pe Mai mult pe pagina de rezultate pentru a vedea această opțiune.
  • Imagine intitulată Adăugați un GIF animat la un e-mail Gmail Pasul 3
    3. Deschideți pagina GIF. Faceți clic pe GIF pentru al deschide, apoi faceți clic pe GIF din nou dacă pagina GIF nu a deschis prima dată.
  • Imagine intitulată Adăugați un GIF animat la un e-mail Gmail Pasul 4
    4. Copiați link-ul GIF. În cele mai multe cazuri, veți face acest lucru făcând clic pe adresa URL care este în bara de adrese din partea de sus a paginii GIF pentru ao selecta și apoi apăsând apoi apăsând Ctrl+C (Windows) sau ⌘ comandă+C (Mac).
  • Unele surse GIF, cum ar fi Giphy, vor cere să faceți clic Copiază legătură (sau similar) în apropierea GIF, la ce punct veți putea copia linkul real al GIF prin selectarea "GIF Link" (sau similare) și apăsarea Ctrl+C sau comanda ⌘+C.
  • Imagine intitulată Adăugați un GIF animat la un e-mail Gmail Pasul 5
    5. Deschideți Gmail. Mergi la https: // Gmail.COM / În browserul dvs. web. Acest lucru vă va deschide Inbox-ul Gmail dacă sunteți conectat în contul dvs. Gmail.
  • Dacă nu sunteți conectat (ă) în Gmail, introduceți adresa dvs. de e-mail și parola când vi se solicită acest lucru.
  • Imagine intitulată Adăugați un GIF animat la un e-mail Gmail Pasul 6
    6. Clic COMPUNE. Este în partea stângă a paginii Gmail. A face acest lucru deschide o nouă fereastră de e-mail.
  • Imagine intitulată Adăugați un GIF animat la un e-mail Gmail Pasul 7
    7. Introduceți adresa de e-mail a destinatarului. În "La" câmpul de text din partea de sus a ferestrei de e-mail, introduceți adresa (adresa) de e-mail a destinatarului (destinatarilor).
  • Imaginea intitulată Adăugați un GIF animat la un e-mail Gmail Pasul 8
    8. Apasă pe "Introduceți fotografia" pictograma. Este o pictogramă pătrată cu un triunghi pe el în partea de jos a ferestrei de e-mail. Aceasta va deschide fereastra de imagini.
  • Dacă GIF-ul este un fișier de pe computer, accesați locația fișierului de pe computer, apoi faceți clic și trageți fișierul în fereastra de e-mail și eliberați-l acolo. Apoi puteți sări peste următorii trei pași.
  • Imagine intitulată Adăugați un GIF animat la e-mail Gmail Pasul 9
    9. Apasă pe Adresa Web (URL) tablo. Veți găsi acest lucru în partea din dreapta a ferestrei imaginii.
  • Imagine intitulată Adăugați un GIF animat la un e-mail Gmail Pasul 10
    10. Introduceți linkul la GIF. În caseta de text care este în mijlocul paginii de adresă web, lipiți în link-ul GIF apăsând Ctrl+V (Windows) sau ⌘ comandă+V (Mac).
  • Dacă adresa GIF nu permite introducerea gifului, va trebui să descărcați GIF ca fișier în schimb. De obicei, puteți face acest lucru făcând clic dreapta pe GIF și apoi făcând clic pe Salvează ca... În meniul derulant rezultat.
  • Imaginea intitulată Adăugați un GIF animat la un e-mail Gmail Pasul 11
    11. Clic Introduce. Este un buton albastru în partea de jos a ferestrei. Acest lucru va introduce GIF-ul în e-mailul dvs., deși nu va apărea ca un GIF în multe cazuri.
  • Nu vă panicați dacă GIF apare ca o pictogramă de imagine spartă - va anima odată ce trimiteți e-mailul.
  • Imagine intitulată Adăugați un GIF animat la un e-mail Gmail Pasul 12
    12. Finalizați scrierea e-mailului. Adăugați restul textului e-mailului dvs. în fereastra principală. De asemenea, puteți adăuga un subiect la adresa dvs. de e-mail în "Subiect" câmpul de text.
  • Imagine intitulată Adăugați un GIF animat la un e-mail Gmail Pasul 13
    13. Clic Trimite. Este în partea de jos a ferestrei de e-mail. Acest lucru va trimite e-mailul la destinatarul dvs. specificat - când e-mailul este deschis, GIF-ul va anima automat.
  • sfaturi

    Unele GIF-uri vor încerca să salveze ca videoclipuri pe computer dacă le descărcați. Pentru a schimba acest lucru, asigurați-vă că numele fișierului este [GIF Nume].jpg, nu [GIF Nume].Mp4 sau similare. Pe computerele Windows, aceasta înseamnă că va trebui să faceți clic pe "Salvați ca tip" caseta de drop-down și faceți clic pe Toate filele Înainte de a schimba numele fișierului.

    Avertizări

    Unele GIF-uri nu pot anima complet când sunt trimise într-un e-mail.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar