Cum de a descărca aplicații

Thisteege dvs. Cum să instalați cu ușurință aplicații pe telefon, tabletă, computer sau televizor inteligent utilizând magazinul de aplicații oficiale al aparatului sau piața. Deși multe telefoane, tablete și computere vă permit să instalați aplicații de pe diferite site-uri web, este mai sigur să utilizați pentru a utiliza magazinul oficial al aplicației. Uneori, aplicațiile necinstite apar pe magazinele oficiale de aplicații, deci înainte de a începe să descărcați o aplicație, faceți unele cercetări pentru a vă asigura că este de încredere și satisface nevoile dvs.

Pași

Metoda 1 din 6:
Android
  1. Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 1
1. Deschideți magazinul de joacă
Imagine intitulată Androidgoogleplay.jpg
. Această aplicație are o icoană a unui triunghi lateral, care este albastru deschis, roșu și galben. Veți găsi acest lucru în lista dvs. de aplicații și, eventual, pe ecranul dvs. de pornire.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 2
    2. Răsfoiți sau căutați o aplicație.
  • Pentru a căuta, atingeți Căutați jocuri și aplicații BAR În partea de sus a ecranului, introduceți numele sau tipul de aplicație pe care doriți să îl găsiți și atingeți tasta de căutare de pe tastatură.
  • Pentru a răsfoi după categorie, atingeți Categorii Tab în partea de sus a magazinului de joacă (este posibil să fiți să faceți stânga în bara de meniu pentru ao vedea), selectați o categorie și apoi derulați prin aplicații. De asemenea, puteți încerca Topuri Tab pentru a vedea ce este popular și trending.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 3
    3. Atingeți o aplicație pentru a afla mai multe despre el. Când atingeți numele unei aplicații, veți găsi ratingul de stele, numărul de descărcări și evaluarea vârstei, prețul aplicației (dacă nu este gratuit), o serie de capturi de ecran și informații despre aplicație și dezvoltator.
  • Derulați în jos și verificați recenzii înainte de a descărca o aplicație. Vă poate ajuta să evitați instalarea unei aplicații care nu este ceea ce căutați.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 4
    4. Atingeți Instalare sau prețul aplicației pentru al instala. Este butonul verde din zona superioară a paginii aplicației. Dacă aplicația costă bani, vi se va solicita să selectați sau să introduceți o metodă de plată."Install" sau direct pe prețul aplicației, apoi urmați solicitările de pe ecran pentru a descărca aplicația. Dacă alegeți să instalați o aplicație plătită, Play Store vă va solicita să selectați o metodă de plată.
  • Este posibil să trebuiască să confirmați parola pentru a instala aplicația.
  • Dacă aplicația este deja instalată, butonul va spune Deschis in schimb.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 5
    5. Atingeți Deschis Pentru a lansa aplicația. Odată ce aplicația este terminată instalarea, "Instalare" butonul se va schimba la "Deschis." Atingerea acestui buton va lansa aplicația pentru prima dată. În viitor, puteți deschide aplicația atingând pictograma pe ecranul de întâmpinare sau în sertarul aplicației. Pictograma de pe ecranul dvs. se va potrivi cu cea pe care o vedeți în colțul din stânga sus al paginii magazinului de redare.
  • Metoda 2 din 6:
    iPhone, iPad și iPod touch
    1. Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 6
    1. Deschideți App Store
    Imagine intitulată iphoneAppstoreicon.jpg
    . Este pictograma albastră care conține un alb "A" Fabricat din bastoane de popsicle. Veți găsi, de obicei, pe ecranul dvs. de pornire. Dacă nu o vedeți, glisați spre stânga pe ecranul inițial până când ajungeți la pagina Bibliotecii App, tastați aplicație în bara de căutare din partea de sus, apoi apăsați Magazin de aplicații în rezultatele căutării.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 7
    2. Răsfoiți sau căutați o aplicație.
  • Pentru a răsfoi, apăsați Aplicații În partea de jos a ecranului (sau Jocuri Dacă doriți doar să vedeți jocuri) și derulați în jos pentru a verifica categoriile. Pentru a vedea toate aplicațiile dintr-o anumită categorie, apăsați Vezi toate lângă numele categoriei (cum ar fi "Cele mai bune aplicații gratuite" sau "Nou la iPhone?").
  • Pentru a căuta, atingeți Căutare în partea de jos a ecranului (cea cu geamul de lupă) Pentru a deschide bara de căutare, introduceți numele sau tipul de aplicație pe care îl căutați și apoi apăsați căutare tasta pe tastatură.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 8
    3. Atingeți o aplicație pentru a afla mai multe despre el. App Store oferă multe detalii despre aplicația pe care o puteți utiliza pentru a decide dacă sunteți interesat de descărcarea sau cumpărarea.
  • Derulați în jos pentru a verifica capturile de ecran ale aplicației în acțiune, evaluări și recenzii, o descriere detaliată și informații despre politicile de confidențialitate și de urmărire a datelor aplicației.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 9
    4. Atingeți OBȚINE sau prețul aplicației pentru al descărca. Este butonul albastru din zona superioară dreaptă a paginii.
  • Dacă aplicația este deja instalată, butonul va spune Deschis in schimb.
  • Dacă ați descărcat aplicația în trecut, dar nu ați instalat acum, veți vedea o pictogramă de nor cu o săgeată în jos în această locație, mai degrabă decât un buton. Atingeți care va redownload aplicația.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 10
    5. Verifica-ti identitatea. De obicei, veți fi solicitat să introduceți parola, PIN-ul sau biometric pentru a confirma descărcarea dvs. Dacă aplicația costă bani și nu ați furnizat informații de plată, vi se va solicita să faceți acest lucru.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 11
    6. Atingeți Deschis Odată ce aplicația este terminată descărcarea.Când descărcarea este completă, "OBȚINE" sau butonul de preț se va schimba la "DESCHIS." În viitor, puteți deschide aplicația atingând pictograma pe ecranul de întâmpinare sau în biblioteca App.
  • Metoda 3 din 6:
    Mac
    1. Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 12
    1. Deschideți App Store pe Mac. Este pictograma albastră pătrată care conține un alb "A" Fabricat din bastoane de popsicle. Veți vedea de obicei pe doc, care este rândul icoanelor de aplicație din partea de jos a ecranului.
    • Dacă nu vedeți magazinul de aplicații, faceți clic pe meniul Apple din colțul din stânga sus și selectați Magazin de aplicații.
    • De asemenea, puteți descărca aplicații Mac de pe alte site-uri web, dar utilizând App Store este o modalitate excelentă de a evita aplicațiile necinstite.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 13
    2. Localizați aplicația pe care doriți să o descărcați. Există câteva modalități de a face acest lucru:
  • Pentru a căuta, faceți clic pe bara de căutare din zona superioară din stânga a App Store, introduceți un nume sau un tip de aplicație, apoi apăsați apoi Întoarcere Pentru a rula căutarea.
  • Pentru a răsfoi după categorie, faceți clic pe Categorie În panoul din stânga pentru a vizualiza lista, apoi selectați o categorie care vă interesează. De asemenea, puteți verifica Descoperi zona (de asemenea, în panoul din stânga) pentru a verifica ce este nou și recomandat.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 14
    3. Faceți clic pe o aplicație pentru a citi mai multe despre el. Aceasta va afișa informații utile despre aplicație, inclusiv capturi de ecran, ratingul de stele, numărul de recenzii, gama de vârstă și multe altele. Dacă aplicația nu este gratuită, prețul său va apărea pe un buton din partea de sus a paginii (chiar lângă pictograma aplicației).
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 15
    4. Apasă pe OBȚINE butonul sau prețul pentru a descărca aplicația. Acest buton albastru va apărea în partea de sus a paginii.
  • Dacă aplicația este deja instalată, butonul va spune DESCHIS in schimb.
  • Dacă ați descărcat aplicația în trecut, dar nu ați instalat acum, veți vedea o pictogramă de nor cu o săgeată în jos în această locație, mai degrabă decât un buton. Făcând clic pe acesta va redownload aplicația.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 16
    5. Confirmați achiziția sau descărcarea dvs. Dacă aplicația costă bani, vi se va solicita să selectați sau să introduceți o metodă de plată. În funcție de setările dvs., vi se poate solicita, de asemenea, să vă verificați parola sau identitatea pentru a descărca o aplicație gratuită. Odată verificat, aplicația va începe să descarce.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 17
    6. Clic DESCHIS Pentru a lansa aplicația. "OBȚINE" sau butonul de preț se va schimba la "DESCHIS" Când descărcarea este completă. De asemenea, puteți lansa aplicația făcând clic pe pictograma acestuia de pe lansarea lansată (pictograma Rocket de pe doc) sau în folderul Aplicații.
  • Metoda 4 din 6:
    Windows 10
    1. Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 18
    1. Deschideți aplicația Microsoft Store. Veți găsi această aplicație în meniul Start-căutare pentru o pictogramă de valiză albă care conține 4 pătrate roșii, galbene, verzi și albastre. De asemenea, îl puteți deschide prin tastând "Magazin" în bara de căutare Windows și făcând clic pe Magazinul Microsoft în rezultatele.
    • Dacă utilizați modul Windows 10 S, puteți descărca numai aplicații din Microsoft Store. Alte versiuni Windows 10 au, de asemenea, opțiunea de a descărca aplicații de pe alte site-uri web.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 19
    2. Răsfoiți sau căutați o aplicație. Puteți derula în jos pagina principală pentru a verifica aplicațiile și jocurile de top gratuite și pentru a utiliza categoriile din partea de sus (Gaming, Divertisment, etc.) să navigați după categorie. Dacă preferați să căutați o aplicație după nume sau tastați, introduceți termenii de căutare în "Căutare": bar în colțul din dreapta sus și apăsați introduce Pentru a vă desfășura căutarea.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 20
    3. Faceți clic pe o aplicație pentru a afla mai multe despre el. Acest lucru vă duce la o pagină care vă oferă informații despre aplicație. Dacă aplicația este gratuită, veți vedea "Gratuit" sau "Gratuit+" (adică are caracteristici premium) în partea de sus și a "obține" buton. Dacă costă bani, veți vedea prețul aplicației și a "Cumpără" buton.
  • Dacă ați descărcat aplicația în trecut, butonul va spune "Instalare" Dacă nu este instalat în prezent, sau "Lansa" Dacă este instalat.
  • Citiți prin pagina de informații înainte de a descărca o aplicație. Descrierea aplicației apare în partea de sus și veți vedea Prezentare generală, Cerințe de sistem, Recenzii, și Legate de filele de mai jos.
  • Faceți clic pe fotografii din "Imagini de ecran" secțiune pentru a vedea ce va arăta aplicația în acțiune.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 21
    4. Apasă pe obține sau cumpărați pentru a descărca aplicația. Dacă nu v-ați conectat la magazin înainte (sau o plată este necesară), vi se va solicita să vă conectați pentru a vă confirma identitatea.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 22
    5. Clic Instalare Pentru a descărca aplicația. "obține" sau "Cumpără" butonul se va schimba la "Instalare" Odată ce descărcarea este pregătită. Faceți clic pe aplicație pentru a porni descărcarea - Odată ce descărcarea este completă, aplicația va fi adăugată la lista de aplicații a meniului de pornire Windows.
  • De asemenea, puteți să faceți clic pe Lansa Odată ce aplicația este instalată pentru a conduce pentru prima dată.
  • Metoda 5 din 6:
    Kindle Fire Tablet
    1. Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 23
    1. Apasă pe Jocuri și aplicații tablo. Este pe barul carusel din partea de sus a ecranului de pornire.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 24
    2. Apasă pe Magazin de aplicații pictograma. Este pictograma albă care spune "Aplicații" deasupra unei săgeată curbată galbenă.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 25
    3. Răsfoiți sau căutați o aplicație. Pentru a căuta o aplicație după nume sau tip, introduceți termenii de căutare în "Căutare" zonă în partea de sus. Pentru a răsfoi, derulați în jos pentru a vedea câteva recomandări sau Categorii Pentru a naviga după categorie.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 26
    4. Atingeți aplicația pe care doriți să o descărcați. Aceasta afișează informații despre aplicație pe Despre tablo. Apasă pe DETALII Tab în centrul de sus pentru a afla mai multe despre aplicație și pentru a vedea evaluările și recenziile sale. Dacă aplicația costă bani, prețul său va apărea în partea de sus a paginii.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 27
    5. Apasă pe DESCARCA Pictogramă pentru a descărca aplicația. În funcție de versiunea și de aplicație, puteți vedea Obține aplicația, Cumpără, Gratuit, sau Instalare in schimb.
  • Dacă aplicația este gratuită, va începe să descărcați.
  • Dacă costurile aplicației, banii, vi se va cere să utilizați Monede Amazon sau 1-Click pentru a finaliza achiziția.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 28
    6. Atingeți Deschis Odată ce aplicația este terminată descărcarea. Aceasta lansează aplicația pentru prima dată.
  • Metoda 6 din 6:
    Aplicații Samsung Smart TV
    1. Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 29
    1. Prestați butonul de pornire de pe telecomandă. Acest lucru vă duce la ecranul de pornire al televizorului.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 30
    2. Selectați Aplicații. Aceasta deschide magazinul de aplicații Samsung.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 31
    3. Răsfoiți sau căutați o aplicație. Pentru a căuta, selectați Căutare pictograma (lupă de lupă în partea de sus) și introduceți numele sau tipul aplicației. Să răsfoiți, să parcurgeți pur și simplu aplicațiile și categoriile recomandate până când găsiți ceva care vă interesează.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 32
    4. Evidențiați o aplicație și apăsați pe introduce buton. Aceasta afișează mai multe informații despre aplicația care vă poate ajuta să decideți dacă doriți să o descărcați.
  • Imagine intitulată Descărcare Aplicații Pasul 33
    5. Selectați Adăugați la domiciliu. Acest lucru descărcați aplicația și îl adăugați în ecranul dvs. de pornire. Pentru a lansa aplicația, reveniți pur și simplu la ecranul de întâmpinare și selectați-l din meniu.
  • sfaturi

    Chiar dacă o aplicație este gratuită, poate include achiziții în aplicații, care sunt upgrade-uri plătite pentru a utiliza anumite caracteristici.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar