Cum se creează o diapozitive muzicale cu iphoto

YouTube este plin de videoclipuri muzicale de origine făcute din slideshow-uri foto setate la muzică.Urmați acești pași simpli pentru a utiliza iPhoto și iTunes pentru a crea o slideshow de pe propriile fotografii și orice MP3 Aveți permisiunea de a utiliza.

Imagine intitulată file_cabinent.jpg

Acest articol a fost marcat ca fiind istoric.


Subiectul acestui articol nu mai este activ, nu mai este în curs de desfășurare sau nu există.(Postat 2017-12-06).

Pași

  1. Imagine intitulată Creați o diapozitive muzicale cu pasul 1Photo 1
1. Alegeți fotografiile pe care doriți să le afișați în timpul videoclipului dvs.
  • Imagine intitulată Creați o diapozitive muzicale cu IPHOTO Pasul 2
    2. Alegeți muzica dvs. - Asigurați-vă că orice cântec pe care îl alegeți nu este protejat DRM.Puteți utiliza melodii pe care le-ați cumpărat de la magazinul iTunes și nu trebuie să utilizați niciun cântec pe care nu aveți permisiunea Express de utilizat.
  • Imagine intitulată Creați o prezentare muzicală cu Iphoto Pasul 3
    3. Asigurați-vă că fotografiile dvs. și muzica dvs. sunt în formate digitale care vor funcționa cu iTunes și iPhoto.Asta înseamnă scanarea fotografiilor și importul lor în biblioteca dvs. iPhoto și asigurați-vă că muzica dvs. este și în biblioteca dvs. iTunes.
  • Imaginea intitulată Creați o diapozitive muzicale cu IPHoto Pasul 4
    4. Dacă aveți o mulțime de fotografii în biblioteca dvs. iPhoto, poate fi mai ușor să creați un nou album pentru a se achita fotografiile pe care intenționați să le utilizați.Din meniul Pull-down File, selectați "Album nou."Denumiți-vă orice doriți, apoi reveniți la biblioteca principală.Puteți trage și arunca fotografii în noul album, în timp ce navigați prin biblioteca principală.
  • Imagine intitulată Creați o prezentare muzicală cu IPHOTO Pasul 5
    5. În timp ce încă în biblioteca principală trage în jos meniul Fișier și selectați "Noua slideshow."Acest lucru vă va pune într-un set de instrumente de creare / editare de slideshow.Veți avea o fotografie în prezentarea dvs. de diapozitive.Dacă nu este unul dorit pentru produsul final, ștergeți-l.
  • Imagine intitulată Creați o diapozitive muzicale cu IPHoto Pasul 6
    6. Faceți clic pe noul album pe care l-ați creat.Decideți ce fotografie pe care doriți să o afișați mai întâi, apoi trageți-o și plasați-o în albumul dvs.Continuați cu acest lucru până când aveți toate fotografiile în slideshow în ordinea în care doriți să apară.Dacă o să faceți acest mod ușor (lăsați timpul iPhoto muzica pentru dvs.), nu utilizați prea multe fotografii.M-am depășit la 44 de fotografii la o melodie care a fost de aproximativ 2:12 sau aproximativ trei secunde pe fotografie.
  • Imagine intitulată Creați o diapozitive muzicale cu IPHOTO Pasul 7
    7. Odată ce aveți fotografiile în ordine, puteți utiliza bara de instrumente din partea de jos pentru a adăuga tranziții și efecte.
  • Imagine intitulată Creați o diapozitive muzicale cu IPHOTO Pasul 8
    8. Când sunteți în mod rezonabil fericit cu ceea ce aveți, păstrați iPhoto deschis și deschideți iTunes și creați o nouă listă de redare.Trageți și plasați melodia (ele) pentru prezentarea dvs. în ea..
  • Imaginea intitulată Creați o prezentare muzicală cu Iphoto Pasul 9
    9. Reveniți la iPhoto și faceți clic pe Muzică din bara de instrumente de sub afișajul fotografiei.Va apărea o listă de playlisturi iTunes.Alegeți-vă.
  • Imaginea intitulată Creați o diapozitive muzicale cu IPHoto Pasul 10
    10. Previzualizați prezentarea de diapozitive și efectuați ajustări la numărul de fotografii, efecte etc. după cum este necesar.Când ați terminat, trageți în jos meniul "Share" și faceți clic pe "Export."Acest lucru vă va transforma pe slideshow într-un QuickTime .fișier MOV.Transformarea durează puțin timp, deci fii răbdător.
  • Imagine intitulată Creați o diapozitive muzicale cu Iphoto Pasul 11
    11. Deschideți o fereastră de căutare și găsiți filmul.Deschideți-l și jucați-l pentru a vă asigura că totul este modul în care doriți să fie.Dacă este bine, sunteți gata să îl încărcați pe YouTube.Urmați instrucțiunile de pe site și sunteți bine să mergeți.
  • Imagine intitulată Creați o prezentare muzicală cu Iphoto Pasul 12
    12. Dacă doriți, puteți descărca oricare dintre convertoarele fine gratuite disponibile online pentru a comprima videoclipul dvs. pentru iPod, pentru încărcarea directă pe Facebook sau pentru a face încărcuri pe YouTube un pic mai rapid.Verificați fișierul comprimat pentru a vă asigura că nu există probleme audio sau de sincronizare introduse în procesul de compresie (redați fișierul convertit - dacă se pare / sună bine, rece).Eu folosesc isquint, pentru că este ușor.Și gratuit.
  • sfaturi

    Avertizări

    Nu utilizați niciodată lucrări protejate prin drepturi de autor fără permisiunea proprietarilor de drepturi de autor.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • iTunes, iPhoto, computer, imagini digitale, muzică digitală
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar