Cum de a consolida biblioteca itunes

Când consolidezi o bibliotecă iTunes, îți spui, în esență, un program software pentru a grupa copii ale tuturor muzicii pe computerul dvs. într-un dosar al bibliotecii muzicale iTunes. Aceasta înseamnă că iTunes va accesa direct fiecare melodie, oriunde ar putea fi pe computerul dvs. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că iTunes va găsi toate muzica de pe computerul dvs. și va adăuga automat, făcând procesul de consolidare iTunes mult mai rapid decât adăugarea manuală a muzicii. Programul iTunes, așa cum este instalat pe Macintosh Calculatoare, este setat să se consolideze în mod implicit. Dacă executați iTunes off un alt sistem de operare, cum ar fi un computer Windows, va trebui să setați manual biblioteca iTunes pentru a se consolida. Specificul fin al modului de a vă consolida biblioteca iTunes poate varia ușor în funcție de sistemul de operare și versiunea iTunes pe care le executați, dar variantele din instrucțiunile de mai jos ar trebui să fie ușoare.

Pași

Metoda 1 din 2:
Organizeaza-te
  1. Imagine intitulată Consolidarea bibliotecii iTunes Pasul 1
1. Accesați meniul principal iTunes Puldown din bara de andocare sau de meniu.
  • Imagine intitulată Consolidarea bibliotecii iTunes Pasul 2
    2. Selectați meniul "Preferințe".
  • Imagine intitulată Consolidarea bibliotecii iTunes Pasul 3
    3. Selectați panoul "Avansat" din meniul Preferințe.
  • Imagine intitulată Consolidarea bibliotecii iTunes Pasul 4
    4. Faceți clic pe opțiunile "Păstrați Itunes Music Doser" și "Copiați fișierele în iTunes". Acest lucru ar trebui să producă un semn de verificare în caseta de lângă fiecare opțiune. Dacă cutiile au fost deja verificate, păstrați-le ca și cum este.
  • Metoda 2 din 2:
    Consolidați biblioteca iTunes
    1. Imagine intitulată Consolidarea bibliotecii iTunes Pasul 5
    1. Accesați meniul "Fișier" Pulldown din bara de andocare iTunes sau din bara de meniu.
  • Imagine intitulată Consolidarea bibliotecii iTunes Pasul 6
    2. Evidențiați opțiunea "Biblioteca". Un meniu de alte opțiuni ar trebui să apară în partea laterală.
  • Imagine intitulată Consolidarea bibliotecii iTunes Pasul 7
    3. Selectați "Consolidarea bibliotecii."
  • sfaturi

    În ceea ce privește ecranul Shot # 2 ("Consolidați biblioteca" nu este vizibil aici) - faceți clic pe "Afișați meniul Mar," care va afișa un bara de meniu mai completă în iTunes. Apoi faceți clic pe File -> bibliotecă -> Organizați biblioteca.
  • Dacă caseta "Copy Files în iTunes" a fost deja verificată în panoul "Advanced" al dialogului dvs. Itunes Preferințe, biblioteca dvs. iTunes este probabil deja consolidată.
  • Consolidarea bibliotecii dvs. iTunes este un prim pas potrivit pentru a lua înainte Transferarea bibliotecii dvs. iTunes de la un computer la altul. Consolidarea bibliotecii dvs. iTunes înainte de a transfera, nu este strict necesar, dar vă ajută să vă asigurați că nu pierdeți melodii sau alte fișiere din tranziții. Dacă încercați să vă transferați fișierele muzicale fără a le consolida mai întâi, aliasurile pentru a accesa fișierele neconsolidate vor transfera, dar fără a avea acele fișiere disponibile pentru acces, aliasurile vor fi inutile pe computerul nou.
  • Când iTunes consolidează biblioteca dvs., va face copii ale oricăror fișiere de bibliotecă iTunes care nu au fost deja în dosarul consolidat. Nu le mișcă. Acest lucru este benefic pentru că puteți accesa în continuare muzica dvs. prin vechea locație, dar dacă aveți spațiu limitat disponibil pe hard disk, vă recomandăm să ștergeți copia suplimentară (vechi) și să utilizați numai copia în biblioteca iTunes consolidată.
  • În unele versiuni ale iTunes, puteți găsi comanda "Biblioteca consolidată" în meniul "Avansat" iTunes ".
  • Interfața bibliotecii este pur și simplu un index pentru localizarea itunes media-muzică sau video pe computer. Doar pentru că puteți face clic pe un fișier din biblioteca iTunes nu înseamnă că este ușor accesibil în dosarul dvs. iTunes - numai consolidarea bibliotecii dvs. iTunes va realiza acest lucru.
  • În iTunes 10.2.1, "consolida" se găsește în fișier>bibliotecă>Organizați biblioteca>consolida.Tipul de text explică pe deplin funcția.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar