Cum să copiați un link video de pe facebook pe android

Toți te-ai făcut cum să copiezi un link către un post pe Facebook folosind clipboard-ul dvs. pe Android. În timp ce acest lucru nu copiază un link direct la videoclip, acesta copiază un link către postarea care conține videoclipul.

Pași

  1. Imagine intitulată Copiați un link video de pe Facebook pe Android Pasul 1
1. Deschideți aplicația Facebook pe Android. Atingeți pictograma Facebook pentru a deschide Facebook. Are o pictogramă arată ca un alb "F" pe un fundal albastru. Puteți găsi în meniul Apps.
  • Imagine intitulată Copiați un link video de pe Facebook pe Android Pasul 2
    2. Găsiți un post cu videoclipul pe care doriți să-l copiați. Puteți copia link-ul unui videoclip de la un post despre feed-ul de știri, propriul dvs. profil sau de la profilul unui alt utilizator.
  • De asemenea, puteți să atingeți pictograma cu trei linii orizontale în colțul din dreapta sus pentru a afișa meniul.Apoi apăsați Videoclipuri pe ceas Pentru a afișa o listă de videoclipuri.
  • Dacă nu găsiți videoclipul pe care doriți să îl copiați, atingeți pictograma de lupă din colțul din dreapta sus.Utilizați bara de căutare pentru a căuta numele persoanei sau numele contului care a partajat videoclipul.Atingeți acel cont pentru a vedea toate postările lor.
  • Imaginea intitulată vorbește cu o fată pe care o don
    3. Atingeți videoclipul pe care doriți să îl copiați.Aceasta afișează videoclipul din ceasul de ceas sau mai multe videoclipuri.
  • Imagine intitulată Copiați un link video de pe Facebook pe Android Pasul 3
    4. Atingeți ...Este pictograma cu trei puncte orizontale.Este în colțul din dreapta sus de deasupra videoclipului.Aceasta afișează meniul Opțiuni.
  • Imagine intitulată Copiați un link video de pe Facebook pe Android Pasul 4
    5. Atingeți Copiază legătură În meniul Opțiuni. Această opțiune este afișată lângă o pictogramă de lanț din partea de jos a meniului Opțiuni. Acesta va copia linkul URL direct al videoclipului selectat la Clipboard.
  • Imagine intitulată Copiați un link video de pe Facebook pe Android Pasul 5
    6. Lipiți linkul într-un câmp de text pentru ao distribui. Atingeți și mențineți apăsată pe ecranul telefonului în care doriți să lipiți linkul.Apoi apăsați Pastă Pentru a lipi link-ul.
  • Puteți inscrie acest link oriunde și partajați postul video cu contactele în afara Facebook, atâta timp cât ați copiat linkul de pe o pagină publică. Ei vor putea vizualiza videoclipul utilizând aplicația Facebook sau un browser web.
  • Rețineți că, dacă împărtășiți un link către postarea unui prieten, oamenii care nu sunt prieteni cu acea persoană nu pot să vizualizeze videoclipul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar