Cum să găsiți o adresă url facebook pe iphone sau ipad

Thiste parere cum să găsești o adresă URL Facebook pe iPhone și iPad. Pe un iPhone, puteți utiliza aplicația Facebook pentru a copia adresa URL pentru profiluri, pagini și grupuri. Pe iPad, va trebui să utilizați un browser mobil pentru a copia adresa URL pentru profilul unei persoane.

Pași

Metoda 1 din 4:
Pentru un profil pe iPhone
  1. Imagine intitulată Găsiți o adresă URL Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 1
1. Deschideți aplicația Facebook.Este pictograma aplicației albastre cu o literă mică "F" situată de obicei pe ecranul dvs. de pornire.
  • Imagine intitulată Găsiți o adresă URL Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 2
    2. Accesați profilul pe care doriți adresa URL pentru. Profilurile Facebook sunt pagini care aparțin unui individ, mai degrabă decât unei afaceri sau unui grup. Puteți căuta un profil personal de pe Facebook sau puteți utiliza bara de căutare din partea de sus pentru a căuta profilul cuiva după nume.
  • Atingeți imaginea de profil sau numele persoanei pentru a merge la profilul lor.
  • Imagine intitulată Găsiți o adresă URL Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 3
    3. Atingeți Mai mult. "Mai mult" Butonul are o pictogramă cu un cerc și trei puncte în mijloc și este opțiunea din dreapta, chiar sub imaginea capacului.Acesta deschide un meniu pop-up cu cinci opțiuni.
  • Imagine intitulată Găsiți o adresă URL Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 4
    4. Atingeți Copiați linkul profilului.Este cea de-a patra opțiune în jos în meniu.
  • Imagine intitulată Găsiți o adresă URL Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 5
    5. Atingeți O.K. Aceasta confirmă că doriți să copiați linkul URL și îl copiază în clipboard, permițându-vă să o lipiți în altă parte.
  • Imagine intitulată Găsiți o adresă URL Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 6
    6. Lipiți linkul.Puteți lipi linkul în orice aplicație care vă permite să scrieți sau să editați text.Acesta poate fi un alt post Facebook, mesaj instant, mesaj text, e-mail sau document text.Pentru a lipi link-ul, atingeți și mențineți apăsat cursorul de text până când vedeți bara neagră deasupra cursorului și apoi apăsați "Pastă.
  • Metoda 2 din 4:
    Pentru un profil pe iPad
    1. Imagine intitulată Găsiți o adresă URL Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 7
    1. Mergi la https: // Facebook.COM Într-un browser web de pe iPad.Puteți utiliza orice browser web mobil pe iPad, dar Safari este browserul implicit. Este pictograma aplicației care seamănă cu o busolă albastră în partea de jos a ecranului de pornire.
    • Conectați-vă cu adresa de e-mail și parola asociate contului dvs. Facebook în colțul din dreapta sus dacă nu sunteți deja logat.
  • Imagine intitulată Găsiți o adresă URL Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 8
    2. Accesați profilul pe care doriți să îl copiați adresa URL pentru. Profilurile Facebook sunt pagini care aparțin unui individ, mai degrabă decât unei afaceri sau unui grup. Puteți căuta un profil personal de pe Facebook sau puteți utiliza bara de căutare din partea de sus pentru a căuta profilul cuiva după nume.
  • Atingeți imaginea de profil sau numele persoanei pentru a merge la profilul lor.
  • Imagine intitulată Găsiți o adresă URL Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 9
    3. Atingeți și mențineți apăsată bara de adrese din partea de sus.Bara de adrese se află în partea de sus a ferestrei browserului. Apăsați lung bara de adrese și aceasta selectează adresa URL a întregului profil și afișează opțiunile de copiere și lipire într-o bară neagră subțire.
  • Imagine intitulată Găsiți o adresă URL Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 10
    4. Atingeți Copie. Acest lucru copiază adresa URL a profilului în clipboard-ul iPad-ului, permițându-vă să o lipiți în altă parte.
  • Imagine intitulată Găsiți o adresă URL Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 11
    5. Lipiți linkul.Puteți lipi linkul în orice aplicație care vă permite să scrieți sau să editați text.Acesta poate fi un alt post Facebook, mesaj instant, mesaj text, e-mail sau document text.Pentru a lipi link-ul, apăsați și țineți apăsat cursorul de text până când vedeți bara neagră deasupra cursorului și apoi apăsați apoi Pastă.
  • Metoda 3 din 4:
    Pentru un grup
    1. Imagine intitulată Găsiți o adresă URL Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 12
    1. Deschideți aplicația Facebook.Este pictograma aplicației albastre cu o literă mică "F" situată de obicei pe ecranul dvs. de pornire.
  • Imagine intitulată Găsiți o adresă URL Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 13
    2. Accesați pagina Grupului Facebook pe care doriți să o adresați URL.Puteți naviga pentru o pagină de grup pe perete sau tastând numele grupului în bara de căutare din partea de sus.
  • Imagine intitulată Găsiți o adresă URL Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 14
    3. Atingeți . Atingeți butonul Info White cu litera minusculă "I" În partea dreaptă sus a ecranului. Aceasta deschide pagina de informare a grupului.
  • Pe iPad, atingeți în partea de sus și apoi apăsați Vizualizați informațiile despre grup in schimb.
  • Imagine intitulată Găsiți o adresă URL Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 15
    4. Atingeți grupul de partajare
    Imagine intitulată iPhoneForward.jpg
    .Este a doua opțiune din pagina Info Group.Este lângă o pictogramă cu o săgeată curbată.Acesta afișează un meniu pop-up din partea de jos a ecranului.
  • Dacă această opțiune nu este listată, este posibil să fie necesar să fiți membru al grupului înainte de a putea copia adresa URL.
  • Imagine intitulată Găsiți o adresă URL Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 16
    5. Atingeți Copiază legătură.Este aproape de partea de jos a meniului pop-up chiar deasupra "Anulare" opțiune. Acest lucru copiază link-ul la clipboard-ul iPhone sau iPad, permițându-vă să o lipiți în altă parte.
  • Imagine intitulată Găsiți o adresă URL Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 17
    6. Lipiți linkul.Puteți lipi linkul în orice aplicație care vă permite să scrieți sau să editați text.Acesta poate fi un alt post Facebook, mesaj instant, mesaj text, e-mail sau document text.Pentru a lipi link-ul, apăsați și țineți apăsat cursorul de text până când vedeți bara neagră deasupra cursorului și apoi apăsați apoi Pastă.
  • Metoda 4 din 4:
    Pentru o pagină
    1. Imagine intitulată Găsiți o adresă URL Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 18
    1. Deschideți aplicația Facebook.Este pictograma aplicației albastre cu o literă mică "F" situată de obicei pe ecranul dvs. de pornire.
  • Imagine intitulată Găsiți o adresă URL Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 19
    2. Accesați pagina Facebook pe care doriți adresa URL pentru. Puteți naviga pentru o pagină de afaceri, comunitate, blog, artă sau ventilator introducând numele unei pagini în bara de căutare din partea de sus și apoi atingeți albastru "Pagini" Filtrați în partea de sus.
  • Pentru a accesa pagina, atingeți imaginea profilului paginii sau numele paginii din listă.
  • Imagine intitulată Găsiți o adresă URL Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 20
    3. Apăsați pe Share
    Imagine intitulată iPhoneForward.jpg
    .Este al treilea buton de sub imaginea profilului de pe pagina de afaceri. Acesta afișează un meniu pop-up cu patru opțiuni de partajare.
  • Imagine intitulată Găsiți o adresă URL Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 21
    4. Atingeți Copiază legătură.Este a treia opțiune din meniul pop-up de lângă o pictogramă care seamănă cu un lanț de lanț. Aceasta copiază adresa URL a paginii Facebook în clipboard, permițându-vă să o lipiți în altă parte.
  • Imagine intitulată Găsiți o adresă URL Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 22
    5. Lipiți linkul.Puteți lipi linkul în orice aplicație care vă permite să scrieți sau să editați text.Acesta poate fi un alt post Facebook, mesaj instant, mesaj text, e-mail sau document text.Pentru a lipi link-ul, apăsați și țineți apăsat cursorul de text până când vedeți bara neagră deasupra cursorului și apoi apăsați apoi Pastă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar