Cum să editați hrana pinterest pe un pc sau mac

Thiste parere cum să editați ce fel de pini vedeți pe hrana dvs. Pinterest, folosind un browser de Internet desktop.

Pași

  1. Imagine intitulată Editați alimentarea dvs. Pinterest pe un PC sau MAC Pasul 1
1. Deschideți Pinterest pe browserul dvs. de Internet. Tip Pinterest.COM În bara de adrese a browserului dvs. și apăsați ↵ Introduceți pe tastatură. Pinterest se va deschide la hrana dvs. zilnică.
  • Imagine intitulată Editați alimentarea dvs. Pinterest pe un PC sau MAC Pasul 2
    2. Plasați peste un PIN pe hrana zilnică. Mutați mouse-ul peste un cod PIN pe feedul dvs. pentru a vedea opțiunile. Aceasta va evidenția codul PIN și veți vedea opțiuni pentru a partaja PIN-ul, Salvați sau vedeți Mai mult imi place
  • Imagine intitulată Editați feedul dvs. Pinterest pe un PC sau MAC Pasul 3
    3. Clic Mai mult. Acesta va fi în colțul din dreapta jos al imaginii pinului. Această opțiune va afișa mai multe pini ca aceasta pe feedul dvs. De exemplu, dacă acesta este un cod PIN despre o rețetă de cină, ați putea vedea mai multe pini despre mâncare și gătit pe hrana dvs.
  • Puteți face clic pe Mai mult butonul de câte ori doriți. De fiecare dată când veți obține mai mulți știfturi noi pe hrana dvs.
  • Imagine intitulată Editați feedul dvs. Pinterest pe un PC sau MAC Pasul 4
    4. Faceți clic pe pictograma cele trei puncte. Este în colțul din dreapta jos al știftului. Acesta va deschide un meniu de opțiuni.
  • Imagine intitulată Editați feedul dvs. Pinterest pe un PC sau MAC Pasul 5
    5. Clic Nu sunt în acest pin. Această opțiune va ascunde acest cod de pe hrana dvs.
  • Imagine intitulată Editați feedul dvs. Pinterest pe un PC sau MAC Pasul 6
    6. Selectați un motiv. Veți avea mai multe opțiuni pentru a lăsa Pinterest să știe de ce ascundeți acest cod PIN. Faceți clic pe motivul pentru care credeți că este cel mai relevant pentru dvs. Pinul va fi ascuns de hrana dvs.
  • Dacă acest cod PIN este de la un cont sau un bord, pe care îl urmăriți în prezent, veți avea opțiunea de a Unfollow in loc de Nu sunt în acest pin.
  • Imagine intitulată Editați feedul dvs. Pinterest pe un PC sau MAC Pasul 7
    7. Faceți clic pe pictograma figura. Acest buton se află în colțul din dreapta sus al ecranului. Acesta vă va deschide pagina de profil.
  • Imagine intitulată Editați feedul dvs. Pinterest pe un PC sau MAC Pasul 8
    8. Faceți clic pe pictograma Setări. Acest buton arată ca o pictogramă a șurubului hexagonal deasupra numelui dvs. din colțul din stânga sus al profilului dvs. Vă va deschide Elementele de bază ale contului Setări.
  • Imagine intitulată Editați feedul dvs. Pinterest pe un PC sau MAC Pasul 9
    9. Clic Acasă Feed Pe panoul din stânga. Puteți utiliza panoul de navigare din partea stângă a ecranului pentru a răsfoi meniul de setări. Clic Acasă Feed Pentru a edita setările de alimentare.
  • Imagine intitulată Editați feedul dvs. Pinterest pe un PC sau MAC Pasul 10
    10. Glisați Ales pentru tine Treceți la poziția OFF. Comutatorul va deveni gri.
  • Imagine intitulată Editați feedul dvs. Pinterest pe un PC sau MAC Pasul 11
    11. Clic Salvează setările. Acesta este butonul roșu din colțul din dreapta jos al ecranului. Acum veți vedea doar pini de la conturi și panouri pe care le urmați. Pinterest nu va curata pini în funcție de gustul dvs.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar