Cum să accesați centrul de ajutor pinterest

La centrul de ajutor Pinterest, puteți vizualiza instrucțiunile pentru utilizarea site-ului sau puteți trimite o notă pentru a solicita asistență. Dacă aveți probleme cu dvs Pinterest Contul, accesibilitatea Centrului de ajutor vă poate ajuta să aflați cum să vă rezolvați problema.

Pași

  1. Imagine intitulată Accesați centrul de ajutor Pinterest Pasul 1
1. Conectați-vă la contul dvs. la https: // Pinterest.COM. Introduceți adresa de e-mail și parola sau alegeți să vă conectați cu Facebook sau Google. Faceți clic pe butonul Red Log In.
  • Imagine intitulată Accesul Centrului de ajutor Pinterest Pasul 2
    2. Accesați profilul dvs. făcând clic pe imaginea sau pictograma gri. Căutați uneltele de setări din apropierea de sus.
  • Imagine intitulată Accesați centrul de ajutor Pinterest pasul 3
    3. Faceți clic pe pictograma Setări. Acest lucru ar trebui să vă ducă la meniul de setări al contului dvs.
  • Imagine intitulată Accesul Centrului de ajutor Pinterest Pasul 4
    4. Selectează Viziteaza Centrul de ajutor opțiune. Veți fi direcționat către meniul Centrului de ajutor într-o filă nouă.
  • Imagine intitulată Accesați centrul de ajutor Pinterest Pasul 5
    5. Accesați pagina relevantă pentru tipul dvs. de cont. Există două butoane situate sub bara de căutare: general și de afaceri. Alegeți cel care se aplică cel mai mult pentru dvs.
  • Dacă aveți un cont obișnuit de utilizator sau nu aveți un cont, situația dvs. va apărea cel mai probabil sub general.
  • Dacă aveți un cont de afaceri, încercați să căutați prin opțiunile în cadrul afacerii.
  • Imagine intitulată Accesați centrul de ajutor Pinterest pasul 6
    6. Alegeți opțiunea care se aplică situației dvs., dacă este disponibilă. Există șase categorii de ajutor sub general. Aceste opțiuni vă gestionează contul, știfturile și plăcile, hrană și descoperirea, accesul la cont și siguranța, remediați o problemă și legală și confidențialitate.
  • Dacă aveți un cont de afaceri, treceți la modul de afaceri. Categoriile pentru acest mod sunt gestionarea profilului dvs. de afaceri, faceți publicitate pe Pinterest, facturarea PIN PIN PIN, PIN și site-ul dvs. și Analytics.
  • Imagine intitulată Accesul Centrului de ajutor Pinterest Pasul 7
    7. Utilizați bara de căutare dacă nu puteți găsi subcategoria corespunzătoare. Faceți clic pe lângă pictograma de lupă, unde spune ecranul "intreaba-ne orice" Pentru a introduce ceea ce căutați.
  • Imagine intitulată Accesați centrul de ajutor Pinterest Pasul 8
    8. Trimiteți o notă dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Dacă ceea ce căutați nu este prezentat în centrul de ajutor, alegeți opțiunea de lângă partea de jos a paginii care spune "Nevoie mai mult de ajutor? Trimiteți-ne o notă." Acest lucru vă va permite să trimiteți un raport despre problema dvs. Pinterest, astfel încât să se poată arunca o privire la el pentru dvs.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar