Cum să obțineți ajutor cu yahoo! Cont

Thiste parere cum să contactați Yahoo. Puteți utiliza un instrument online pentru a raporta spam sau hărțuire - dacă doriți să rezolvați o problemă minoră a contului, puteți încerca să utilizați centrul de ajutor. Nu există un număr de telefon sau o adresă de e-mail pe care să o puteți utiliza pentru a contacta o ființă umană la Yahoo, deci dacă vedeți un număr de telefon care pretinde că este suport Yahoo, nu face Sunați-l. Țineți minte că puteți Schimbați sau resetați parola Fără a fi nevoie să contactați Yahoo.

Pași

Metoda 1 din 2:
Raportarea spamului sau hărțuirii
  1. Imagine intitulată Contact Yahoo Pasul 1
1. Deschide Yahoo Email un specialist pagină. Puteți raporta probleme cu contul dvs. Yahoo din această pagină. Acesta este singurul loc din care vă puteți contacta direct serviciile Yahoo.
  • Imagine intitulată Contact Yahoo Pasul 2
    2. Introduceți adresa dvs. de e-mail Yahoo. În "ID-ul Yahoo" caseta de text din partea de sus a paginii, introduceți adresa de e-mail a contului dvs. Yahoo.
  • Imagine intitulată Contact Yahoo Pasul 3
    3. Adăugați adresa dvs. de e-mail. În "Adresa de e-mail la care aveți acces la" caseta de text, introduceți adresa dvs. de e-mail curentă. Acesta poate fi contul Yahoo pe care îl utilizați de obicei sau puteți utiliza un separat (E.G., Gmail) cont.
  • Imagine intitulată Contact Yahoo Pasul 4
    4. Reintroduceti adresa de email. Face acest lucru în "Reintroduceți adresa de e-mail..." casetă de text.
  • Imagine intitulată Contact Yahoo Pasul 5
    5. Furnizați o descriere detaliată. În "Descrierea detaliată a emisiunii", Introduceți un mesaj care explică ce sa întâmplat, pașii pe care i-ați luat pentru a încerca să îl împiedicați și orice alte detalii despre care credeți că ar putea ajuta Yahoo să ajungă la o concluzie exactă.
  • Imagine intitulată Contact Yahoo Pasul 6
    6. Introduceți adresa de e-mail ofensatoare Yahoo. Introduceți adresa de e-mail a spammerii sau a hărțuitorului în "ID-ul Yahoo al persoanei pe care o raportați" cutie.
  • Asigurați-vă că obțineți corectarea adresei de e-mail, deoarece introducerea unei adrese de e-mail greșite poate duce la o persoană care să obțină contul lor interzis sau să fie marcat.
  • Imagine intitulată Contact Yahoo Pasul 7
    7. Verifică "nu sunt un robot" cutie. Această opțiune este aproape de partea de jos a paginii.
  • Imagine intitulată Contact Yahoo Pasul 8
    8. Clic Creați o cerere. Este un buton albastru din partea de jos a paginii. Acest lucru vă va trimite e-mailul.
  • Imagine intitulată Contact Yahoo Pasul 9
    9. Așteptați un e-mail. Un specialist Yahoo va trimite un e-mail la adresa dvs. de e-mail furnizată, moment în care ar trebui să puteți corespunde specialistului, după cum este necesar.
  • Dacă problema a fost o problemă ușor fixă, specialistul poate rezolva problema pentru dvs., negând astfel nevoia de a vorbi mai departe cu ei.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea Centrului de ajutor
    1. Imagine intitulată Contact Yahoo Pasul 10
    1. Deschideți pagina Centrului de ajutor al lui Yahoo. Mergi la HTTPS: // Ajutor.Yahoo.COM / În browserul dvs. Nu puteți contacta Yahoo din centrul de ajutor, dar puteți găsi soluții la problemele comune Yahoo.
  • Imagine intitulată Contact Yahoo Pasul 11
    2. Apasă pe Vezi mai mult tablo. Este în partea dreaptă a paginii. Va apărea un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Contact Yahoo Pasul 12
    3. Selectați un produs. În meniul derulant, faceți clic pe produsul cu care aveți nevoie de ajutor. Aceasta va deschide pagina de ajutor a produsului.
  • De exemplu, dacă aveți nevoie de ajutor cu contul dvs., ați apăsat Cont Aici.
  • Imagine intitulată Contact Yahoo Pasul 13
    4. Selectați un subiect. Sub "Navigați după subiect" îndreptându-se pe partea stângă a paginii, faceți clic pe un subiect care se referă la produsul dvs. selectat. Acest lucru va determina o listă de articole de resurse să apară în mijlocul paginii.
  • Imagine intitulată Contact Yahoo Pasul 14
    5. Selectați o resursă. Faceți clic pe una dintre resursele din mijlocul paginii. Acest lucru va deschide pagina resurselor.
  • Imagine intitulată Contact Yahoo Pasul 15
    6. Citiți pagina rezultată. În funcție de resursa pe care ați făcut clic, ceea ce veți vedea aici va varia - pentru majoritatea resurselor, veți vedea o listă de instrucțiuni, sfaturi și / sau informații despre subiectul selectat.
  • De exemplu, dacă ați selectat Cont ca produsul dvs, Securitatea contului ca subiect, și Asigurați-vă contul Yahoo Ca resursă, veți ajunge la o pagină cu diferite seturi de instrucțiuni despre cum să vă asigurați contul dvs. Yahoo.
  • Imagine intitulată Contact Yahoo Pasul 16
    7. Urmați instrucțiunile corespunzătoare. Din nou, acest pas va varia în funcție de ceea ce încercați să faceți. Odată ce ați finalizat sarcinile centrului de ajutor, puteți reveni la pagina principală Centru de ajutor pentru a finaliza mai multe sarcini, dacă este necesar.
  • O selecție câteva resurse au completează acest formular sau Contactează-ne Legături pe care le puteți face clic pentru a aduce un formular pe care îl puteți completa și trimite.
  • sfaturi

    Dacă nu vă puteți rezolva problema dvs. specifică Yahoo prin instrumentul specializat sau centrul de ajutor, încercați să căutați Google pentru o soluție. Șansele ca un alt utilizator sau un grup de utilizatori să iasă în aceeași problemă exactă.
  • Puteți trimite poștă cu melc la Yahoo la următoarea adresă: 701 1., Sunnyvale, CA 94089
  • Avertizări

    Nu sunați niciodată sau trimiteți prin e-mail niciun număr de telefon sau adresa de e-mail care pretinde că este suport Yahoo, deoarece nu există nici o linie directă oficială de comunicare la Yahoo.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar