Cum se șterge fișierele nedelectabile în windows

Uneori vă confruntați cu o eroare când încercați să ștergeți permanent un fișier. Poate fi spyware, malware, ad-ware sau orice troian. În unele situații, fișierul este utilizat de programele de ferestre esențiale, cum ar fi Windows Explorer, ceea ce îl împiedică să fie eliminat. Dacă utilizarea managerului de sarcini nu a reușit, puteți scăpa de aceste fișiere plictisitoare și le puteți șterge cu forța prin completarea manuală a procesului, fie prin descărcarea de aplicații gratuite și ușoare.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind o aplicație
  1. Imagine intitulată Ștergerea fișierelor nedelicate în Windows Pasul 1
1. Descărcați o aplicație de ștergere a fișierelor. Există multe opțiuni gratuite și sigure pe care le puteți găsi cu puțină cercetare ca nelocker, Lockhunter și FileAssassin. Aceste aplicații sunt adesea folosite pentru ștergerea malware-ului. De obicei, puteți descărca acest lucru direct de pe site-ul lor, urmând instrucțiunile lor.
  • Imagine intitulată Ștergerea fișierelor nedelicate în Windows Pasul 2
    2. Faceți dublu clic pe aplicația descărcată. Dacă utilizați FileASSASSIN, va apărea o fereastră care vă va cere să selectați fișierul pe care doriți să-l ștergeți. Puteți fie să introduceți fișierul manual introducându-l sau să mergeți la "Naviga" În partea de jos a ferestrei. Celelalte aplicații pot varia ușor în aspect, dar procesul va fi, în general, același.
  • Imagine intitulată Ștergerea fișierelor nedelectabile în Windows Pasul 3
    3. Ștergeți fișierul. După ce ați selectat fișierul pe care doriți să îl ștergeți, faceți clic pe acesta și apoi selectați "șterge" Din opțiunile pe care le oferă aplicația.
  • Imagine intitulată Ștergerea fișierelor nedelicate în Windows Pasul 4
    4. Selectați "A executa." În câteva momente, fișierul va fi șters și puteți închide programul. Poate doriți să verificați locația originală a fișierelor pentru a determina că ștergerea a avut succes.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind promptul de comandă
    1. Imagine intitulată Ștergerea fișierelor nedelicate în Windows Pasul 5
    1. Reporniți computerul. În orice situație în care întâmpinați probleme de calculator, acesta este întotdeauna recomandabil să reporniți computerul și să încercați din nou sarcina înainte de a trece la măsuri mai drastice. Dacă fișierul continuă să fie nedelectat, treceți la pașii următori.
  • Imagine intitulată Ștergerea fișierelor nedelicate în Windows Pasul 6
    2. Du-te la "Prompt de comandă." Puteți găsi acest lucru prin a merge la "start" și apoi tastarea "Cmd" sau "Prompt de comandă" Fără ghilimele în bara de căutare. De asemenea, puteți face acest lucru făcând clic pe ⊞ câștiga+R pe tastatura dvs.
  • Imagine intitulată Ștergerea fișierelor nedelicate în Windows Pasul 7
    3. Faceți clic dreapta pe "Prompt de comandă." Acest lucru va solicita un meniu derulant în care puteți selecta "Rulat ca administrator."
  • Va trebui să aveți acces admin pentru a finaliza această metodă.
  • Imagine intitulată Ștergerea fișierelor nedelicate în Windows Pasul 8
    4. Așteptați ca o fereastră neagră să apară. Aici veți introduce comanda pentru a șterge un fișier.
  • Imagine intitulată Ștergerea fișierelor nedelicate în Windows Pasul 9
    5. Introduceți comanda dvs. Această comandă va arăta ceva de genul următor:.DEL / F / Q / A C: Utilizatori username Locația fișierului Numele fișierului pe care doriți să-l ștergeți.
  • De exemplu, dacă încercați să ștergeți un fișier numit "nedorit.exe," Comanda va arăta astfel:.DEL / F / Q / A C: Utilizatori username desktop nedorite.exe
  • Imagine intitulată Ștergerea fișierelor nedorite în Windows Pasul 10
    6. apasa Enter. Acest lucru va șterge definitiv fișierul. Poate doriți să reveniți și să verificați locația inițială a fișierului pentru a determina că ștergerea a avut succes.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă nu sunteți conștienți de ceea ce faceți, cereți un expert în calculator sau unui profesionist pentru a face acest lucru pentru dvs.
  • Dacă doriți să ștergeți automat fișierele în Windows XP, descărcați software-ul de la linkurile din legăturile externe.
  • Avertizări

    Aveți grijă să nu ștergeți fișierele de sistem de operare, ceea ce poate cauza accidentul sau corupția computerului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar