Cum să ștergeți degetele.db fies

Toți te-ai găsit cum să găsești și să ștergi "Thumbs.db" Fișiere de pe computer, utilizând un PC Windows. Thumbs.Fișierele DB sunt fișiere de bază de date pentru a stoca miniaturi imagine pe sistemele Windows. Aceste fișiere sunt salvate în același folder ca fișierele originale de imagine, dar sunt, de obicei, fișiere ascunse și trebuie să modificați opțiunile de dosare pentru a le vedea. Odată ce ați activat fișierele ascunse, puteți șterge degetele.fișiere db ca orice alt fișier de pe computer.

Pași

  1. Imagine intitulată Ștergerea fișierelor Thumbs.DB Pasul 1
1. Deschideți dosarul care conține fișierele dvs. de imagine. Găsiți și faceți dublu clic pe folderul care conține fișierele de imagine pentru ao deschide într-o fereastră nouă Explorer File.
  • Imagine intitulată Ștergerea fișierelor Thumbs.DB Pasul 2
    2. Apasă pe Vedere fila în partea de sus. Acest buton se află în partea de sus a ferestrei File Explorer, deasupra directorului dosarului. Acesta va deschide opțiunile de vizualizare a fișierelor și a folderului pe o bară de instrumente din partea de sus.
  • Imagine intitulată Ștergerea fișierelor Thumbs.DB Pasul 3
    3. Verifică
    Imagine intitulată Windows10unchecked.jpg
    Opțiunea obiectelor ascunse în bara de instrumente Vizualizare. Puteți găsi această opțiune în "Arată ascunde" Secțiunea din bara de instrumente de vizualizare.
  • Când această opțiune este verificată, veți putea vedea fișiere ascunse regulate pe computer.
  • Imagine intitulată Ștergeți fișierele Thumbs.DB Pasul 4
    4. Apasă pe Opțiuni Butonul din bara de instrumente Vizualizare. Acest buton se află pe partea dreaptă a barei de instrumente. Acesta va deschide un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Ștergerea fișierelor Thumbs.db Pasul 5
    5. Clic Schimbați dosarul și opțiunile de căutare în drop-down. Acest lucru vă va deschide meniul Opțiuni de dosare într-o nouă casetă de dialog.
  • Imagine intitulată Ștergere fișiere Thumbs.db Pasul 6
    6. Apasă pe Vedere Tab în "Opțiuni de dosare" fereastră. Acest buton se află în partea de sus a casetei de dialog. Puteți modifica manual toate opțiunile de vizualizare a fișierelor și folderului.
  • Imagine intitulată Ștergerea fișierelor Thumbs.DB Pasul 7
    7. Faceți clic și debifați Ascundeți fișierele sistemului de operare protejat opțiune. Puteți găsi această opțiune sub "Fișiere și foldere ascunse" îndreptându-se în caseta de setări avansate aici.
  • Imagine intitulată Ștergerea fișierelor Thumbs.DB Pasul 8
    8. Clic da În pop-up-ul de confirmare. Acest lucru vă va confirma acțiunea și debifați opțiunea.
  • Imagine intitulată Ștergerea fișierelor Thumbs.DB Pasul 9
    9. Clic O.K sau aplicați în fereastra Opțiuni de dosare. Acest lucru va aplica setările noilor dosare. Acum puteți vedea dvs "Thumbs.db" Fișierele din dosarul care conține imaginile.
  • Imagine intitulată Ștergerea fișierelor Thumbs.DB Pasul 10
    10. Faceți clic dreapta pe "Thumbs.db" fișierul pe care doriți să îl ștergeți. Puteți găsi acest fișier în același folder ca fișierele dvs. de imagine.
  • Imagine intitulată Ștergerea fișierelor Thumbs.db Pasul 11
    11. Selectați Șterge În meniul cu clic dreapta. Este spre partea de jos între "Crează o scurtătură" și "Redenumire."
  • 12. Clic da În fereastra de confirmare. Aceasta vă va confirma acțiunea și vă va deplasa degetele selectate.db fișier la coșul de gunoi al computerului sau de reciclare.
  • Imagine intitulată Ștergerea fișierelor Thumbs.DB Pasul 12

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar