Cum să ștergeți virtumonde

Virumonde este un risc ridicat, adware infecție și care are un impact enorm asupra performanței sistemului. Aceasta afectează mii peste tot globul și se găsește pe următoarele sisteme: Windows 2000, Windows 95, Windows 98, Windows Me, Windows NT, Windows Server 2003, Windows XP, Windows Vista și Windows 7. Citiți acest lucru, pentru a scăpa de ea, astăzi!

Informatii de baza

Virtumonde: este a înalt Riscul de infecție a adware-ului care exploatează defectele backdoor în sistemul de operare Windows, în primul rând Windows XP.Adware: Virtumonde este un program adware care descarcă și afișează anunțuri pop-up pentru câștigurile comerciale. Acesta este creat ilegal de companiile de software ca o metodă nelegitimă de marketing. De obicei blochează accesul la actualizarea Windows, modifică structura Windows Explorer și modifică fișierele de registry, provocând vătămări la sistemul informatic și capacitatea sa de a funcționa eficient. Poate fi executat pe aparat prin instalarea software-ului cu o infecție secretă adware. De asemenea, simptomele tipice implică, de obicei, pictograme suplimentare pe desktop atunci când nu a fost instalat niciun software, schimbat pagina de pornire și fundaluri.

Pași

  1. Imagine intitulată Șterge Virtumonde Pasul 1
1. Înainte de pașii următori, faceți punct de recuperare a sistemului cu sistemul de restaurare a sistemului (Meniu Start>Programe>Accesorii>Instrumente de sistem>Restaurarea sistemului). Acest lucru vă poate ajuta, dacă urmărirea dvs. distruge instalarea Windows. [Fiți conștienți de spyware / viruși "do" Utilizați puncte de restaurare pentru a vă instala după următoarea repornire. Deci, poate că poate fi mai bine să dezactivați sistemul de restaurare și să luați o șansă de a distruge ferestrele. De asemenea, puteți efectua un punct de restaurare și copiați informațiile de la C: Informații despre volumul sistemului / Restaurare / RPXXX și dezactivați sistemul de restaurare după aceea. Dacă ferestrele dvs. se deteriorează, puteți pune pur și simplu RP înapoi pe disc și puteți restabili în siguranță.]
  • Imagine intitulată Șterge Virtumonde Pasul 2
    2. Pentru a scăpa de ea, descărcați cel mai recent software anti-spyware, adware sau virus, de preferință: Avast! Ediția de domiciliu, Spybot S & D, prevx CSI.ZoneAlarm Free Edition (firewall) poate fi de asemenea utilă și. Malware Bytes Anti-Malware funcționează bine, de asemenea. Scanați întregul computer și carantină găsiți fișiere rău intenționate.
  • Imagine intitulată Șterge Virtumonde Pasul 3
    3. Deconectați PC-ul dvs. de pe Internet și să vă abțineți de la utilizarea Internet Explorer.
  • Imagine intitulată Șterge Virtumonde Pasul 4
    4. Ștergeți fișierele care sunt afișate de scanarea anti-spyware (i.E. Prevx csi etc.).
  • Imagine intitulată Șterge Virtumonde Pasul 5
    5. Reporniți computerul.
  • Imagine intitulată Șterge Virtumonde Pasul 6
    6. Accesați site-ul web Scanner de siguranță Microsoft. Descărcați scanerul de fișiere, apoi scanați computerul. După finalizări, reporniți din nou computerul.
  • Imagine intitulată Șterge Virtumonde Pasul 7
    7. Rulați actualizarea Windows și verificați cele mai recente actualizări pentru sistemul dvs.
  • Imagine intitulată Șterge Virtumonde Pasul 8
    8. Scanați încă o dată computerul cu toate programele din pasul 1 și Scanner de siguranță Microsoft Pentru a vă asigura că Virtumonde este șters de la computer.
  • Dacă infecția este gravă

    Faceți acești pași, dacă pașii anteriori nu au ajutat-o.

    1. Dacă efectele sunt continue, apoi descărcați Vundofix, apoi obțineți troian.Instrumentul de eliminare Vundo de Symantec. Amintiți-vă că înainte de scanarea combaterii [Combofix nu a fost explicată anterior] Descărcați întotdeauna cea mai recentă versiune! (Nu executați COMFOFIX dacă nu sunteți familiarizați cu el. Vă poate împiedica mașina și vă poate face să vă întoarceți computerul într-o versiune stocată anterior pentru a funcționa din nou.)
    2. Obțineți offline - Trageți rețeaua de cablu, opriți cardul wireless, opriți modemul. Este foarte important.
    3. Faceți punctul de redresare a sistemului.
    4. Reporniți computerul și rulați Windows în modul Safe - Înainte de a vedea logo-ul Windows Porniți atingerea F8 și alegeți modul de siguranță.
    5. Programele antivirus și anti-adware pot arăta avertizare - mai bine este să dezactivați acest program înainte de pașii următori.
    6. La început - Vundofix. Rulați aplicația. Faceți clic pe scanare pentru Vundo. Scanarea va începe, ceea ce poate dura mult timp, în funcție de numărul de fișiere pe computer. În caseta albă va afișa numele fișierelor infectate. După ce scanarea este completă, faceți clic pe Eliminați Vundo, va începe eliminarea. Confirmați făcând clic pe Da. Aplicația ar trebui să solicite permisiunea de a reporni computerul - faceți clic pe Da. În C: VundoFaxBackups există un raport din partea scanării și ștergerea fișierelor infectate. Când reporniți, executați Windows în modul sigur.
    7. În al doilea rând, troianul.Instrumentul de eliminare Vundo, Symantec. Faceți clic pe Start, apoi urmați conform instrucțiunilor. Trebuie remarcat faptul că această aplicație se poate ocupa numai de mutații mai vechi Vundo (Virtumonde).
    8. Rulați Virtumondobegone. Faceți clic pe Continuați și așteptați raportul.
    9. Rulați combustibilul. Extrageți fișierele de aplicație vor începe. Apoi, în cele două ferestre care apar faceți clic pe Da, și începeți scanarea și eliminarea oricărei infecții Vundo (Virtumonde). În timpul acestei operații, nu vi se permite să mutați mouse-ul sau să efectuați alte acțiuni. După finalizarea scanării, programul va afișa un fișier text - un raport din acțiunea programului.
    10. Reporniți computerul și rulați în mod normal Windows.
    11. Scanați încă o dată computerul cu toate programele de la soluția de bază și Scanner de siguranță Microsoft Pentru a vă asigura că Virtumonde este șters de la computer.
    12. Dacă nu, trimiteți raportul Combofix la Forumul Geeks.
    13. Vedeți, de asemenea, instrucțiunile de eliminare manuală Vundo utilizând Managerul OSAM Autorun: http: // soluții online.ru / en / how_to_remove_vundo_trojan_virtumonde.php

    Instrucțiuni avansate pentru Windows XP

    Pașii de mai sus nu pot funcționa pentru toată lumea, deoarece Virtumonde este foarte dificil de eradicat.Dar, de asemenea, poate fi o ultimă soluție pentru a evita să reîncărcați computerul și să vă pierdeți toate programele și datele.

    1. Descărcați pachetul Google cu PC Tools Spyware Doctor (Free Edition)
    2. Instalați și executați medicul spyware [sau alt program de virus] - ar trebui să detecteze Virtumonde
    3. Dacă detectează Virtumonde, încercați "Fixați" - Acesta va elimina complet în mod complet infecția
    4. Deconectați fizic de pe Internet (deconectați cablul Ethernet și dacă aveți Wi-Fi, opriți sau dezactivați radioul) și reporniți
    5. Rulați din nou Documente Spyware Doctor [sau program de virus alternativ].
    6. Dacă este încă infectat, notați locațiile cheie de registry care sunt infectate. Notați numele oricărui *.Fișierul DLL asociat cu cheile de registry infectate.
    7. Rulați Regedit (Start / Run / Regedit) și căutați cheile infectate. Scrieți numele oricăror .Fișierele DLL asociate cu toate tastele infectate (acestea ar trebui să includă unele dintre fișierele DLL găsite în etapa de mai sus).DLL-ul infectat va fi adesea indicat de "Numele de fișier rundll.DLL, S". Fișierele DLL infectate vor avea nume aleatoare de 8 caractere și vor fi în directorul Windows System32.
    8. După ștergerea cheilor infectate, ieșiți pentru salvarea noilor intrări de registry.
    9. Din păcate, cel puțin unul sau două dintre cele infectate .DLL-urile vor fi în continuare să funcționeze și să genereze mai multe fișiere dll infectate și chei de registry. Puteți naviga la Windows System32 (asigurați-vă că activați afișarea fișierelor ascunse și de sistem în Explorer).Puteți încerca să ștergeți sau să redenumiți fișierele DLL infectate, dar nu veți putea să ștergeți cele care funcționează activ.
    10. Pentru a șterge toate DLL-urile infectate, va trebui să reporniți utilizarea unui disc CD Windows XP Install.(Nu puteți utiliza Windows normal și modul de siguranță pentru a șterge fișierele infectate deoarece veți obține "Acces interzis" Când încercați să ștergeți o alergare .dl dll).
    11. Selectați opțiunea pentru reparații / reconstrucție folosind linia de comandă
    12. Selectați discul de boot infectat (e.G. C: Windows) și introduceți parola de administrator originale a computerului
    13. introduce "CD C: Windows System32".
    14. Folosește "Numele de fișier dir.DLL" comanda pentru a afișa fișierele DLL suspectate infectate.Cele mai multe dll vor fi vechi, dar fișierele infectate vor avea o dată a infecției.Acestea vor fi fișiere de sisteme ascunse.
    15. Ștergeți fiecare fișier infectat ("Del nume de Del.DLL") sau redenumiți dacă aveți îndoieli ("Redenumiți numele de fișier.DLL NouName1.DLL").Am șters personal fișierele infectate fără efecte rele, dar dacă ștergeți un fișier care este de fapt unul necesar de către OS, acesta ar putea determina sistemul dvs. să nu funcționeze corect.
    16. introduce "dir *.DLL" Pentru a examina toate fișierele DLL din directorul System32.Notați orice fișiere suspecte - cele cu data infecției care sunt 8 caractere aleatoare.S-ar putea să găsiți mai multe că nu ați fost conștienți de pașii anteriori.
    17. Ștergeți sau redenumiți fișierele suspecte așa cum s-a descris mai sus.
    18. Reporniți în mod normal și repetați pașii 5-17 după cum este necesar.Poate dura câteva încercări, deoarece Virtumonde generează în mod constant noi fișiere infectate cu nume aleatorii și le plasează în registru și în directorul System32.
    19. Dacă reușiți, veți putea rula programul dvs. de virus (e.G. Spyware doctor) de mai multe ori la rând după repornirea fără a raporta o nouă infecție.Re-conectați internetul și sărbătoriți!

    sfaturi

    Virtumonde este greu să scapi de. Dacă într-adevăr nu găsiți o modalitate de ao ucide, atunci vă puteți restabili sistemul la un punct de restaurare anterior atunci când nu a existat nicio înregistrare a infecției adware. Puteți accesa utilitarul de restaurare prin începerea > Alerga > "Restabili" (Cotațiile nu sunt incluse).
  • Este înțelept să rămâi în siguranță tot timpul. Este necesar să cumpărați software-ul firewall și software-ul anti-virus pentru a vă proteja de fișierele dăunătoare. Software-ul Panda, Symantec`s Norton Anti-Virus și AVG gratuit (Suite gratuite de securitate) sunt câteva dintre numeroasele opțiuni.
  • Avertizări

    Aveți grijă ce și unde descărcați software-ul! Companiile necunoscute sau site-urile freeware sunt ținte uriașe pentru adware. Este vital să descărcați software din surse sigure.
  • Trebuie să vă simțiți confortabil cu editarea registrului și utilizând linia de comandă - și acest proces poate duce la deteriorarea sistemului dvs. dacă este efectuată incorect.
  • Fi extrem de atent cu combofixul. Poate uneori să deterioreze un computer și să împiedice pornirea acestuia.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar