Cum să găsiți dosarul bibliotecii pe un mac

Toți te-ai făcut cum să forțezi utilizatorul Mac "Bibliotecă" Folder pentru a apărea în fereastra Finder. In timp ce "Bibliotecă" Dosarul este ascuns în mod implicit, îl puteți solicita să apară atât temporar cât și permanent.

Pași

Metoda 1 din 2:
Afișarea temporară a dosarului de bibliotecă
  1. Imagine intitulată Găsiți folderul bibliotecii pe un MAC Pasul 1
1. Deschis Finder
Imagine intitulată Macfinder2.jpg
. Faceți clic pe pictograma care seamănă cu o față zâmbitoare albastră și albă pe partea dreaptă a docului Mac. Acest lucru va deschide o fereastră nouă Finder.
  • Imagine intitulată Găsiți folderul bibliotecii pe un MAC Pasul 2
    2. Clic Merge. Este un element de meniu din partea de sus a ecranului. Dacă faceți clic pe acesta solicită un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Găsiți folderul bibliotecii pe un MAC Pasul 3
    3. Țineți apăsat ⌥ Opțiune cheie. Această cheie este în colțul din stânga jos al tastaturii Mac. Ținând-o în jos va solicita Bibliotecă dosarul să apară în Merge meniu drop-down.
  • Imagine intitulată Găsiți folderul bibliotecii pe un MAC Pasul 4
    4. Clic Bibliotecă. Este în mijlocul meniului derulant sub "Acasă" opțiune. A face acest lucru va deschide folderul bibliotecii în fereastra Finder.
  • Odată ce închideți fereastra Finder în care folderul bibliotecii este deschis, puteți renunța la cheia opțiunii ⌥.
  • Metoda 2 din 2:
    Afișarea permanentă a dosarului de bibliotecă
    1. Imagine intitulată Găsiți folderul bibliotecii pe un MAC Pasul 5
    1. Asigurați-vă că este Mac-ul dvs la zi. Opțiunile de meniu Schimbați cu diferite versiuni ale sistemului de operare al MAC, deși următoarele instrucțiuni ar trebui să funcționeze pe MacOS Sierra și High Sierra.
  • Imagine intitulată Găsiți folderul bibliotecii pe un MAC Pasul 6
    2. Deschis Finder
    Imagine intitulată Macfinder2.jpg
    . Faceți clic pe pictograma care seamănă cu o față zâmbitoare albastră și albă pe partea dreaptă a docului Mac. Acest lucru va deschide o fereastră nouă Finder.
  • Imagine intitulată Găsiți folderul bibliotecii pe un MAC Pasul 7
    3. Clic Merge. Este un element de meniu din partea de sus a ecranului. Dacă faceți clic pe acesta solicită un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Găsiți folderul bibliotecii pe un MAC Pasul 8
    4. Clic Acasă. Această opțiune este aproape de mijlocul Merge meniu drop-down. Acest lucru deschide acest lucru Acasă Folder în fereastra Finder.
  • Imagine intitulată Găsiți folderul bibliotecii pe un MAC Pasul 9
    5. Faceți clic pe un spațiu gol în fereastra Finder. Acest lucru se va asigura că fereastra dvs. de căutare este centrată pe Acasă pliant.
  • Imagine intitulată Găsiți folderul bibliotecii pe un MAC Pasul 10
    6. Faceți clic dreapta pe fereastră. Pe un MAC cu un trackpad sau un mouse Apple cu un buton de mouse, faceți clic pe fereastra Căutare cu ambele degete pentru a efectua un clic dreapta. Acest lucru va solicita un meniu derulant.
  • Alternativ, puteți ține Control și faceți clic pe fereastra Căutare pentru a efectua un clic dreapta.
  • Imagine intitulată Găsiți folderul bibliotecii pe un MAC Pasul 11
    7. Clic Afișați opțiunile de vizualizare. Este în partea de jos a meniului derulant. O fereastră pop-up se va deschide cu unele opțiuni suplimentare.
  • Imagine intitulată Găsiți folderul bibliotecii pe un Pasul Mac 12
    8. Verifică "Afișați folderul bibliotecii" cutie. Această opțiune este aproape de mijlocul ferestrei pop-up.
  • Imagine intitulată Găsiți folderul bibliotecii pe un MAC Pasul 13
    9. Clic Utilizați ca implicite. Este în partea de jos a ferestrei. În acest moment, puteți închide și re-deschide căutarea fără a vă îngrijora de Bibliotecă Opțiunea dispar de la Merge MENU SAU A Acasă pliant.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    De asemenea, puteți accesa dosarul bibliotecii prin deschidere Lumina reflectoarelorși tastând calea spre dosarul bibliotecii. Calea este / Utilizatori / Nume / Bibliotecă Unde Nume este numele de utilizator al Mac.
  • În majoritatea scopurilor, veți dori ca biblioteca utilizatorului să fie descrisă mai sus, dar computerul dvs. are două foldere suplimentare de bibliotecă. Unul este la nivelul rădăcinii hard disk-ului dvs. și unul este în folderul de sistem. Acestea dețin fișiere la nivel de computer și sunt vizibile numai conturile de administrator. Nu schimbați conținutul decât dacă știți ce faceți.
  • Instalarea unei actualizări a sistemului poate ascunde din nou o bibliotecă dezvăluită. Odată ce o dezvăluiți din nou, ar trebui să rămână vizibil până la următoarea actualizare.
  • Avertizări

    Nu mișcați, redenumiți sau ștergeți nimic în interiorul dosarului bibliotecii decât dacă știți ce face.
  • Dosarul bibliotecii nu este pentru stocarea documentelor. Dacă căutați fotografii, muzică sau fișiere similare, veți dori să mergeți la Acasă pliant.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar