Cum de a desena un cerc în gimp

În timp ce nu există "Trageți cercul" Instrumentul în GIMP, există mai multe modalități prin care puteți crea cercuri utilizând instrumentele furnizate. Instrumentul de cale va crea un cerc vector pe care îl puteți adăuga o graniță la. Puteți utiliza instrumentul SELECT pentru a crea o margine circulară de la funcția Select Ellipse. Puteți utiliza aceeași funcție de bază pentru a crea un cerc solid fără graniță.

Pași

Partea 1 din 3:
Crearea unui cerc marginalizat cu instrumentul calea
  1. Imagine intitulată Desenați un cerc în Pasul 1
1. Faceți clic pe instrumentul de selectare Ellipse din caseta de instrumente. Veți găsi acest lucru în colțul din stânga sus al casetei de instrumente. Arată ca o ovală cu o frontieră întreruptă.
  • Imagine intitulată Desenați un cerc în Pasul 2 GIMP 2
    2. Faceți clic și trageți pe panza dvs. pentru a începe să creați o elipsă. În mod implicit, veți crea o formă de elipsă liberă.
  • Imagine intitulată Desenați un cerc în Pasul 3 GIMP 3
    3. apasa si tine apasat . ⇧ Shift În timp ce glisați să faceți un cerc. Holding ⇧ Shift După ce începeți să trageți vă va permite să faceți un cerc perfect în loc de o elipsă liberă. Dacă nu funcționează la început, este posibil să trebuiască să începeți o nouă elipsă și să încercați din nou.
  • Dacă aveți nevoie să faceți un cerc de dimensiune specifică, utilizați "mărimea" Câmpuri din partea inferioară a casetei de instrumente.
  • Imagine intitulată Desenați un cerc în Gimp Pasul 4
    4. Faceți clic pe Meniu Selectare din bara de meniuri GIMP și alegeți "La cale." Acest lucru va crea un obiect vector din cercul dvs.
  • Imagine intitulată Desenează un cerc în Gimp Pasul 5
    5. Faceți din nou clic pe meniul Selectați și alegeți "Nici unul." Cercul creat va dispărea aparent. Asta este normal.
  • Imagine intitulată Desenați un cerc în Pasul 6 GIMP 6
    6. Selectați culoarea pe care doriți să o utilizați pentru marginea în Pickerul de culori. Faceți clic pe culoarea actuală din prim plan în caseta de instrumente și selectați culoarea pe care doriți să o utilizați ca margine pentru cerc.
  • Imagine intitulată Desenați un cerc în Pasul 7 GIMP 7
    7. Faceți clic pe meniul Editați și selectați "Cale de accident vascular cerebral." O fereastră nouă va apărea. Veți converti cercul la a
  • Imagine intitulată Desenați un cerc în Pasul 8 GIMP 8
    8. Setați lățimea frontierei cercului în "Lățimea liniei" camp. În mod implicit, acest lucru va fi pixeli, dar îl puteți schimba într-o altă unitate de măsurare.
  • Puteți alege să creați cursa cu diferite instrumente pentru un efect mai artistic.
  • Imagine intitulată Desenează un cerc în Pasul 9 GIMP 9
    9. Clic "Accident vascular cerebral" Pentru a crea cercul. Cercul va fi creat cu granița în culoarea și dimensiunea pe care ați selectat-o.
  • Imagine intitulată Desenați un cerc în Pasul 10 GIMP 10
    10. Umpleți cercul cu o altă culoare dacă doriți. Puteți utiliza instrumentul de umplere cu găleată pentru a umple cercul cu o culoare diferită după ce ați creat-o. Selectați culoarea pe care doriți să o utilizați din pickerul de culori, apoi faceți clic în interiorul cercului cu instrumentul de umplere cu găleată selectat.
  • Partea 2 din 3:
    Crearea unui cerc bronzat cu instrumentul SELECT
    1. Imagine intitulată Desenați un cerc în Pasul 11 ​​GIMP 11
    1. Faceți clic pe instrumentul de selectare Ellipse din caseta de instrumente. Veți găsi acest lucru în colțul din stânga sus al ferestrei Toolbox. Butonul are o ovală cu o margine punctată.
  • Imagine intitulată Desenează un cerc în Pasul 12 GIMP 12
    2. Faceți clic și trageți pe panza pentru a începe să creați o elipsă. Instrumentul Elipse poate crea ovale și cercuri.
  • Imagine intitulată Desenați un cerc în Pasul 13 GIMP 13
    3. Hold . ⇧ Shift În timp ce glisați să faceți un cerc perfect. Forma se va prinde într-un cerc perfect. Dacă acest lucru nu funcționează corect, încercați să eliberați și să începeți, GIMP poate fi dificil uneori. Asigurați-vă că nu țineți apăsat ⇧ Shift până când începeți să trageți.
  • Dacă aveți nevoie să faceți cercul o dimensiune specifică, utilizați "mărimea" câmpuri în "Opțiuni de instrument" Secțiunea din caseta de instrumente.
  • Imagine intitulată Desenați un cerc în Pasul 14 GIMP 14
    4. Faceți clic pe Meniu Selectare din bara de meniuri GIMP și alegeți "Frontieră." Se va afișa un meniu nou care vă permite să selectați selecția pe care tocmai ați creat-o, permițându-vă în mod esențial să creați o schiță.
  • Imagine intitulată Desenați un cerc în Pasul 15 GIMP 15
    5. Introduceți dimensiunea pe care doriți să o utilizați pentru frontiera cercului. Pentru o margine subțire, introduceți "1" Pentru o frontieră cu un singur pixel. Numerele mai mari vor adăuga acel număr de pixeli în fiecare parte a selecției. De exemplu, introducerea "2" va duce la o margine care este de patru pixeli largi.
  • Puteți schimba unitatea de măsurare dacă preferați să lucrați cu diferite unități.
  • Imagine intitulată Desenați un cerc în Pasul 16 GIMP 16
    6. Selectați culoarea pe care doriți să o utilizați pentru marginea cercului ca culoarea primului. Faceți clic pe culoarea din prim plan în caseta de instrumente și utilizați pickerul de culori pentru a alege culoarea pe care doriți să o utilizați pentru frontiera cercului.
  • Imagine intitulată Desenați un cerc în Pasul 17 GIMP 17
    7. Faceți clic pe meniul Editați și selectați "Umpleți cu culoarea FG." Aceasta va umple granița cercului cu culoarea pe care ați selectat-o. Cercul dvs. are acum o culoare de frontieră și un centru transparent.
  • Imagine intitulată Desenează un cerc în Gimp Pasul 18
    8. Umpleți centrul cu o culoare diferită dacă doriți. Puteți utiliza instrumentul de umplere cu găleată pentru a umple cercul cu o culoare diferită dacă doriți. Selectați culoarea pe care doriți să o utilizați ca culoarea prim-plan, apoi selectați instrumentul de umplere cu găleată și faceți clic pe interiorul cercului.
  • Partea 3 din 3:
    Crearea unui cerc fără margini
    1. Imagine intitulată Desenează un cerc în Gimp Pasul 19
    1. Faceți clic pe instrumentul de selectare Ellipse din caseta de instrumente. În timp ce acest instrument creează în mod normal o selecție în formă de elipsă, îl puteți folosi pentru a crea cercuri, de asemenea. Veți găsi acest instrument în colțul din stânga sus al ferestrei cutiei de instrumente.
  • Imagine intitulată Desenați un cerc în Pasul 20
    2. Începeți să creați o elipsă făcând clic și trageți. Faceți clic și trageți pe panza dvs. pentru a începe să creați o formă de elipsă.
  • Imagine intitulată Desenează un cerc în Pasul 21 GIMP 21
    3. Hold. ⇧ Shift După ce începeți să trageți pentru a crea un cerc. Acest lucru va prinde elipsa într-o formă perfectă a cercului. Asigurați-vă că păstrați menținerea ⇧ Shift pe măsură ce eliberați butonul mouse-ului. Dacă acest lucru nu funcționează corect prima dată, încercați să începeți o nouă elipsă.
  • Puteți specifica dimensiunea exactă a cercului prin utilizarea "mărimea" câmpuri în "Opțiuni de instrument" Secțiunea din caseta de instrumente. Asigurați-vă că înălțimea și lățimea sunt aceleași pentru a face un cerc perfect.
  • Imagine intitulată Desenați un cerc în Pasul 22 GIMP 22
    4. Alegeți culoarea pe care doriți să o completați cu cercul cu. Faceți clic pe caseta de culori din prim plan în caseta de instrumente pentru a deschide pickerul de culori. Această culoare va umple cercul. Cercul va fi fără margini.
  • Imagine intitulată Desenați un cerc în Pasul 23 GIMP 23
    5. Faceți clic pe meniul Editați din bara de meniu GIMP și selectați "Umpleți cu culoarea FG." Cercul se va umple cu culoarea pe care ați selectat-o.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar