Cum de a bloca site-urile pe un ipad

Apple face simplu să blocheze site-urile pe un iPad (sau orice dispozitiv iOS). Puteți bloca un site web și un alt conținut inadecvat utilizând setările de timp ecran din meniul Setări. Acest lucru va bloca site-ul web pe fiecare browser. Puteți bloca anumite site-uri sau puteți bloca toate site-urile web, permițând numai cele aprobate.

Pași

  1. Imagine intitulată blocuri pe un iPad Pasul 1
1. Deschideți aplicația de setări
Imagine intitulată iPhonesettingsappicon.jpg
. Are o pictogramă care seamănă cu două unelte. Atingeți pictograma din ecranul inițial pentru a deschide aplicația Setări.
  • Imagine intitulată blocuri pe un iPad Pasul 2
    2. Atingeți Timpul ecranului. Este lângă o pictogramă purpurie care seamănă cu o clepsidră. Acest meniu vă permite să setați restricții pentru iPad-ul dvs. pentru dvs.
  • Imagine intitulată Blocuri site-uri pe un iPad Pasul 3
    3. Atingeți Porniți ora ecranului. Este textul albastru din partea de sus a paginii. Aceasta afișează o pagină care explică ora ecranului. Trebuie să activați timpul ecranului pentru a seta restricții de conținut.
  • Imagine intitulată Blocuri de site-uri pe un iPad Pasul 4
    4. Atingeți Continua. Este butonul albastru din partea de jos a ecranului de expunere a timpului.
  • Imagine intitulată Blocuri de site-uri pe un iPad Pasul 5
    5. Atingeți Acesta este iPad-ul meu sau acesta este iPad-ul copilului meu. Dacă activați timpul de ecran pe propriul dvs. iPad, acesta va permite imediat meniul Setări de timp ecran. Dacă activați timpul de ecran pentru iPad-ul unui copil, vi se va solicita să setați setări suplimentare de timp ecran, cum ar fi o întrerupere programată și limitări de aplicații. De asemenea, vi se va cere să furnizați un cod PIN pe care îl puteți utiliza dacă aveți nevoie pentru a ocoli timpul de circulație a ecranului și a restricțiilor de conținut.
  • Imagine intitulată Blocurile site-urilor pe un iPad Pasul 6
    6. Atingeți Conținut și restricții privind confidențialitatea. Este lângă o pictogramă roșie care are un cerc cu o linie prin el. Acest meniu vă permite să blocați conținutul inadecvat.
  • Imagine intitulată Blocuri site-uri pe un iPad Pasul 7
    7. Glisați comutatorul de comutare de lângă "Conținut și restricții privind confidențialitatea" la
    Imagine intitulată iPhoneSwitchONICON1.jpg
    . Atingeți comutatorul de comutare din partea de sus a paginii pentru a permite restricțiile privind conținutul și confidențialitatea. Acest lucru vă permite să utilizați meniul restricțiilor privind conținutul și confidențialitatea.
  • Imagine intitulată Blocurile site-urilor pe un iPad Pasul 8
    8. Atingeți Restricții de conținut. Este aproape de partea de sus a meniului restricțiilor privind conținutul și confidențialitatea.
  • Imagine intitulată Blocurile site-urilor pe un iPad Pasul 9
    9. Atingeți Conținutul web. Este vorba despre jumătatea paginii de restricționare a conținutului, sub un antet care spune "Conținutul web."
  • Imagine intitulată Blocurile site-urilor pe un iPad Pasul 10
    10. Atingeți Limitați site-urile pentru adulți sau numai site-uri permise numai. Ambele opțiuni vă permit să restricționați site-urile web.
  • Limitați site-urile pentru adulți: Această opțiune limitează automat accesul la multe site-uri web pentru adulți și vă permite să creați o listă de site-uri web blocate, precum și site-uri web care sunt întotdeauna permise.
  • Numai site-uri permise numai: Această opțiune blochează toate site-urile web, cu excepția celor enumerate în "Permis" Lista site-urilor web.
  • Imagine intitulată Blocuri site-uri pe un iPad Pasul 11
    11. Atingeți Adăugați site-uri web de mai jos "Nu permiteți niciodată." Este a doua listă de sub "Limitați site-urile pentru adulți." Acest lucru vă permite să introduceți un site pe care doriți să îl blocați.
  • Dacă ați selectat "Numai site-uri permise numai," Atingeți Adăugați site-ul web În partea de jos a listei site-urilor permise pentru a adăuga un site nou pe lista de "Permis" site-uri web.
  • Imagine intitulată Blocuri site-uri pe un iPad Pasul 12
    12. Introduceți adresa web pentru site-ul pe care doriți să îl blocați. Introduceți adresa web completă pentru site-ul pe care doriți să îl blocați (i.g https: // Facebook.com). Atingeți Terminat pe tastatură când ați terminat. Acest lucru adaugă site-ul web la "Nu permiteți niciodată" listă. Puteți adăuga cât mai multe site-uri web după cum doriți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar