Cum de a șterge adepții pe facebook pe iphone sau ipad

Toți te-a făcut cum să blochezi un contact pe Facebook pentru a le elimina din lista de urmași, folosind un iPhone sau iPad. Blocarea unui contact îi va împiedica să vă mesteze, etichetați-vă, vă invit la evenimente sau grupuri și văzând lucrurile pe care le postați pe cronologia dvs.

Pași

  1. Imagine intitulată Șterge adepții pe Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 1
1. Deschideți aplicația Facebook pe iPhone sau iPad. Pictograma Facebook arată ca un alb "F" într-o cutie albastră. Puteți găsi pe ecranul dvs. de pornire sau într-un dosar App.
  • Imagine intitulată Șterge adepții pe Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 2
    2. Atingeți imaginea de profil pe partea de sus-stânga. Puteți găsi imaginea de profil thumbnail lângă "Ce este în mintea ta?" câmp în partea de sus a ecranului dvs. Acesta vă va deschide pagina de profil.
  • Alternativ, puteți atinge "" pictograma din partea de jos a dreptului și atingeți numele profilului din partea de sus a meniului. Aceasta vă va deschide și pagina de profil.
  • Imagine intitulată Șterge adepții pe Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 3
    3. Derulați în jos și atingeți Despre tablo. Puteți găsi acest buton sub numele dvs. și informațiile din pagina dvs. de profil.
  • Imagine intitulată Șterge adepții pe Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 4
    4. Derulați în jos și apăsați Urmat de # oameni pe pagina dvs. despre pagina dvs. Când găsiți numărul de persoane care vă urmează, atingeți-l pentru a vedea lista tuturor urmașilor dvs.
  • Imagine intitulată Șterge adepții pe Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 5
    5. Atingeți persoana pe care doriți să o ștergeți. Găsiți persoana pe care doriți să o eliminați din lista de urmași și apăsați pe numele lor. Acest lucru își va deschide pagina de profil.
  • Imagine intitulată Șterge adepții pe Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 6
    6. Apasă pe Mai mult Opțiune sub imaginea contactului. Acest buton arată ca trei puncte într-un cerc pe partea dreaptă a ecranului. Opțiunile dvs. vor apărea pe un meniu.
  • Imagine intitulată Șterge adepții pe Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 7
    7. Atingeți bloc În meniul pop-up. Această opțiune va bloca contactul selectat și va împiedica să vadă nimic pe cronologia dvs.
  • Va trebui să vă confirmați acțiunea într-o fereastră pop-up.
  • Dacă blocați un prieten, acest lucru va fi, de asemenea, dezactivat automat.
  • Imagine intitulată Șterge adepții pe Facebook pe iPhone sau iPad Pasul 8
    8. Atingeți bloc În pop-up-ul de confirmare. Acest lucru va bloca contactul selectat și va elimina acest lucru din lista de urmași.
  • sfaturi

    Dacă doriți să deblocați un contact, mergeți la dvs Setări Din meniul de navigare, apăsați Blocare, și atingeți Deblocați butonul de lângă contactul dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar