Cum să combinați melodii pe computerul dvs. Folosind audacity

Audacity este un program de editare audio gratuit, care poate fi destul de puternic dacă știți cum să profitați la maximum de caracteristicile sale. Una dintre cele mai frecvente utilizări pentru Audacity se alătură mai multor fișiere de melodie împreună. Acest lucru este minunat pentru crearea amestecurilor, deoarece puteți personaliza decolorarea fiecărui cântec. Odată ce ați avut o atârnă pentru modul în care funcționează Audacity, puteți crea amestecuri profesionale de sunet în foarte puțin timp.

Pași

Partea 1 din 3:
Adăugarea de melodii
  1. Imagine intitulată Combinați melodii pe computerul dvs. Utilizarea Pasul 1D 1
1. Descărcați și instalați Audacity. Audacity este un program gratuit, open source de editare audio. Puteți să o descărcați de la Audaceteam.Org. Site-ul Audacity va detecta sistemul de operare pe care îl utilizați și furnizați automat instalatorul corect. Dacă sistemul dvs. de operare nu este detectat corect, faceți clic pe "Toate descărcările Audacity" Link și descărcați versiunea corectă pentru sistemul dvs. de operare.
  • Rulați instalatorul după ce ați terminat descărcarea acesteia și urmați instrucțiunile pentru a instala Audacity. Dacă descărcați de pe site-ul oficial, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la instalarea adware.
  • Imagine intitulată combină melodii pe computerul dvs. folosind Pasul 2
    2. Descărcați și instalați codificatorul lame MP3. Acest software este necesar dacă doriți să puteți exporta fișierul finalizat ca MP3.
  • Vizitați pagina lame la Lame.Buanzo.Org / # Lamewindl.
  • Descărcați și executați instalatorul corespunzător pentru sistemul dvs. de operare. Dacă ferestrele vă avertizează că sursa este necunoscută, puteți continua în siguranță cu instalarea.
  • Imagine intitulată Combinați melodii pe computerul dvs. Utilizarea Pasul 3 din Audacity
    3. Lansați Audacity. Când începeți Audacity, veți fi întâmpinați cu un nou proiect gol.
  • Imagine intitulată combină melodiile de pe computerul dvs. folosind Pasul 4
    4. Deschideți melodiile pe care doriți să le combinați. Clic "Fişier" → "Deschis" și navigați pentru prima melodie pe care doriți să o alați. Repetați pentru fiecare dintre melodiile pe care doriți să le adăugați.
  • Imagine intitulată combină melodii pe computerul dvs. folosind Pasul 5
    5. Începe un nou proiect. Clic "Fişier" → "Nou" Pentru a crea un nou proiect gol. Veți folosi acest nou proiect pentru a combina toate fișierele astfel încât originalele să rămână neschimbate.
  • Imagine intitulată combină melodiile de pe computerul dvs. folosind Pasul 6
    6. Copiați prima melodie. Selectați fereastra care conține melodia pe care doriți să o începeți. Apăsați CTRL + A (Windows / Linux) sau Command + A (Mac) pentru a selecta întreaga melodie. De asemenea, puteți să faceți clic pe "Editați | ×" → "Selectează tot". Apăsați Ctrl / Command + C pentru a copia piesa selectată sau faceți clic pe "Editați | ×" → "Copie".
  • Imagine intitulată combină melodiile de pe computerul dvs. folosind Pasul 7 Audacity
    7. Lipiți cântecul în noul proiect. Evidențiați proiectul gol nou și apăsați Ctrl / Command + V pentru a lipi piesa copiată. Veți vedea că piesa apar în fereastra Audacity.
  • Imagine intitulată combină melodii pe computerul dvs. Utilizarea Pasul 8
    8. Adăugați oa doua pistă audio la noul proiect. Clic "Piste" → "Adăuga nou" → "Pista stereo". Aceasta va crea oa doua pistă goală sub prima melodie pe care ați introdus-o.
  • Imagine intitulată combină melodii pe computerul dvs. folosind Pasul 9
    9. Copiați al doilea cântec. După crearea noii piese audio, deschideți fereastra pentru a doua melodie și repetați procesul de selecție și copiere.
  • Imagine intitulată combină melodii pe computerul dvs. folosind Pasul 10
    10. Mutați cursorul la capătul piesei în noul proiect. Derulați tot drumul spre dreapta în noul proiect pentru a găsi sfârșitul primei melodii pe care le-ați introdus. Faceți clic pe un loc în noua pistă audio necompletată la sfârșitul în care nu există valuri, indicând tăcerea.
  • Imagine intitulată combină melodiile de pe computerul dvs. Utilizarea Pasul 11
    11. Lipiți a doua pistă. După plasarea cursorului în noua pistă audio la sfârșitul primei piese, apăsați Ctrl / Command + V pentru a lipi a doua melodie. Proiectul dvs. nou va avea acum primul melodie în topul audio și al doilea cântec din pistă de dedesubt, începând când se termină primele.
  • Repetați acest proces pentru fiecare piesă suplimentară pe care doriți să o combinați, creând o nouă piesă audio stereo pentru fiecare. Faceți ferestrele pe ecran complet pentru a vedea mai bine proiectul.
  • Partea 2 din 3:
    Ultimele retușuri
    1. Imagine intitulată combină melodiile de pe computerul dvs. utilizând Pasul 12
    1. Introduceți tăcerea între piese. Puteți utiliza instrumentul Generator de tăcere pentru a introduce tăcere dacă piesele dvs. sari de la unul la următorul prea repede. Plasați cursorul la fața locului între melodii în care doriți să introduceți tăcere.
    • Clic "Genera" → "Tăcere" Pentru a deschide generatorul de tăcere.
    • Schimbați valoarea la cantitatea de tăcere pe care doriți să o adăugați. Multe CD-uri au pus două secunde de tăcere între piese. Clic "O.K" Pentru a genera cantitatea de tăcere pe care ați stabilit-o la locația pe care ați plasat-o cursorul.
  • Imagine intitulată combină melodiile de pe computerul dvs. folosind Pasul 13 Audacity
    2. Adăugați decolorarea între piese. Puteți avea melodiile dvs. să se estompeze unul în celălalt, folosind efectele de decolorare a Crucii și Cross. Acestea vor necesita un pic experimentat pentru ao face bine pentru melodiile tale. Dacă în orice moment nu sunteți mulțumit de schimbarea pe care ați făcut-o, apăsați Ctrl / Command + Z pentru a anula ultima dvs. schimbare.
  • Selectați porțiunea melodiei pe care doriți să o estimați. Utilizați mouse-ul pentru a selecta ultimele câteva secunde ale unei melodii.
  • Clic "Efecte" → "Cross se estompează". Veți vedea că valurile de ajustare a muzicii, deoarece efectul este aplicat selecției dvs.
  • Faceți clic pe butonul Redare pentru a reda partea selectată. Dacă sunteți nemulțumiți de decolorare, anulați comanda.
  • Selectați începutul câteva secunde din următorul piesă. Clic "Efecte" → "Cross se estompează".
  • Imagine intitulată combină melodiile de pe computerul dvs. utilizând Pasul 14
    3. Ascultați întregul proiect. Înainte de a finaliza proiectul dvs., dați întregului lucru să ascultați că vă asigurați că sună bine. Asigurați-vă că nimic nu este selectat și faceți clic pe butonul de redare pentru a auzi totul. Puteți apoi să vă întoarceți și să faceți ajustări de spațiere și decolorare pe baza a ceea ce auziți.
  • Partea 3 din 3:
    Exportul dosarului
    1. Imagine intitulată combină melodiile de pe computerul dvs. Utilizarea Pasul 15
    1. Salvați o copie a proiectului dvs. Clic "Fişier" → "Salvați proiectul ca" Pentru a salva noul proiect pentru editarea ulterioară. Nu veți putea să jucați această versiune pe nimic, dar vă va lăsa să vă întoarceți și să faceți mai multe schimbări mai târziu dacă doriți.
  • Imagine intitulată combină melodii pe computerul dvs. utilizând Pasul 16
    2. Clic "Fişier" → "Export Audio". Selectați "Fișiere MP3" de la "Salvați ca tip" meniu drop-down.
  • Imagine intitulată combină melodiile de pe computerul dvs. folosind Pasul 17 Audacity
    3. Apasă pe .Opțiuni... și selectați o setare de calitate. Ratele mai mari de biți vor duce la o calitate mai bună, dar o dimensiune a fișierului mai mare. 320 kbps este cel mai apropiat pe care îl puteți obține la calitatea originală a fișierelor.
  • Imagine intitulată combină melodiile de pe computerul dvs. utilizând Pasul 18
    4. Dați noul fișier un nume și alegeți unde doriți să îl exportați. Faceți clic pe Salvați când sunteți mulțumit.
  • Imagine intitulată combină melodii pe computerul dvs. folosind Pasul 19
    5. Clic .O.K Când ați informat că piesele dvs. vor fi amestecate. Acest lucru se prăbușește, în esență, fiecare dintre piesele dvs. suplimentare, astfel încât acestea să fie toate pe o pistă stereo.
  • Imagine intitulată combină melodii pe computerul dvs. folosind Pasul 20
    6. Completați orice metadate pe care doriți să o salvați. Puteți intra în artiști, nume de cântece și multe altele sau doar lăsați totul necompletat. Faceți clic pe OK când ați terminat.
  • Imagine intitulată combină melodii pe computerul dvs. folosind Pasul 21
    7. Așteptați ca exportul să fie completat. Timpul necesar va varia în funcție de numărul de melodii pe care le combinați.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar