Cum să combinați două imagini în adobe photoshop


Acești pași vă ghidează prin modul de combinare a oricăror două imagini în Adobe Photoshop. Începeți la numărul unu de mai jos.

Imagine intitulată inexacute2.jpg

Acest articol a fost nominalizat pentru eliminarea cu motivul:


"Incomplet.Articolul nu pare să ofere suficiente informații pentru a ajuta pe cineva să realizeze sarcina sau conținutul nu este util cititorilor.".



Vă rugăm să comentați pagina de discuție cu privire la faptul dacă îndeplinește criteriile noastre de ștergere.Continuat modifică sunt apreciate, dar vă rugăm să nu eliminați această etichetă. Acest articol va fi revizuit la 1 la 2 săptămâni după 2021-05-04. Până când vor fi revizuite orice preocupări, iar șablonul este eliminat, acesta poate fi ascuns de rezultatele căutării.

Pași

  1. Imagine intitulată Combină două imagini în Adobe Photoshop Pasul 1
1. Deschideți Adobe Photoshop CS5.1 și alegeți opțiunile pentru a deschide placa. Iată calea de urmărit. Fişier-->Nou. Dați valorile rezoluției exact cât de mult aveți nevoie. Poate doriți să alegeți valorile 800x600 înălțime și lățime.
  • Imagine intitulată combină două imagini în Adobe Photoshop Pasul 2
    2. Așteptați până când panza este deschisă, apoi faceți clic pe fișier-->Loc. O nouă fereastră pop-up ar fi deschisă, apoi selectați fișierul pe care doriți să îl combinați cu celălalt.
  • Imagine intitulată combină două imagini în Adobe Photoshop Pasul 3
    3. Plasați acest fișier exact în cazul în care doriți să plasați pe panza. Puteți reduce dimensiunea imaginii și ajustați oriunde doriți să plasați cu doar folosiți trageți și plasați din cursorul mouse-ului. Odată ce ați plasați exact imaginea în care doriți să plasați, faceți clic dreapta și selectați opțiunea Plasați imaginea ar fi loc și caseta de reglare ar fi eliminată sau dacă doriți să anulați imaginea în acest moment, apoi faceți clic pe Anulați imaginea ar fi eliminată.
  • Imagine intitulată combină două imagini în Adobe Photoshop Pasul 4
    4. Adăugați cea de-a doua imagine pe care doriți să o combinați cu prima dvs. imagine. Repetați din nou pasul 2 pentru a plasa a doua imagine și odată ce ați ales a doua imagine, reglați cea de-a doua imagine cu cursorul mouse-ului așa cum ați făcut în pasul trei pentru prima dvs. imagine.
  • Imagine intitulată combină două imagini în Adobe Photoshop Pasul 5
    5. Completați ajustările. Faceți clic dreapta pe a doua imagine, apoi cea de-a doua imagine va fi plasată în panza principală. Acum ambele imagini au fost plasate pe o pânză.
  • Imagine intitulată combină două imagini în Adobe Photoshop Pasul 6
    6. Salvați această panza. Pur și simplu mergeți la fișier-->SALVAȚI. O fereastră nouă ar apărea și vă va întreba formatul pe care doriți să îl salvați și câteva dimensiuni de imagini pe care doriți să le exportați. Puteți salva formatul PSD și dacă doriți să adăugați mai multe lucrări cu această imagine combinată în ilustrator sau în orice alt software. Ar fi disponibile multe formate disponibile.
  • Imagine intitulată Combină două imagini în Adobe Photoshop Pasul 7
    7. Știți că ați făcut arw cu salvarea imaginii. Ar fi ieșit și va salva acea locație unde ați vrut să salvați. Imaginea este a ta acum.
  • sfaturi

    Trebuie să alegeți dimensiunea potrivită a pânzei pentru a plasa imaginile dacă doriți ca o pânză mare, apoi alegeți-o în primul pas, altfel nu puteți schimba dimensiunea pânzei după aceea.
  • În timp ce ați exportat imaginea combinată, nu puteți schimba imaginea combinată până când nu redeschideți în Photoshop. Singurul lucru pe care îl puteți face este să salvați acest proiect în format PSD, astfel încât să puteți modifica proiectul.
  • Puneți textul îndrăzneț aici

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar