Cum se șterge o pauză de secțiune


Thiste parere cum să eliminați o pauză de secțiune de la un document în orice program de procesor de text. Pauzele secțiunilor sunt utilizate pentru a controla aspectul paginii, numerotarea paginilor, layout-ul coloanei etc. De obicei, puteți afișa caractere non-tipărite pe document și ștergeți imediat pauza. Poate afecta modul în care documentul dvs. pare a fi gata să renunțați la ștergerea dvs. și să găsiți o altă modalitate de a vă rezolva problema.

Pași

  1. Imagine intitulată Ștergeți o pauză de secțiune Pasul 1
1. Deschideți documentul pe care doriți să îl editați. Găsiți și faceți dublu clic pe document pentru ao deschide în programul dvs. de procesor Word. Dacă documentul dvs. are o mulțime de formatare complexă, este posibil să doriți să salvați o versiune de recuperare a acestuia înainte de a începe ștergerea pauzelor secțiunii.[Imagine: Ștergeți o pauză de secțiune Pasul 1.JPG | Center]]
  • Imagine intitulată Ștergeți o pauză de secțiune Pasul 2
    2. Găsiți și faceți clic pe butonul din bara de instrumente. De obicei, puteți găsi acest buton din bara de instrumente din partea de sus a documentului dvs. în orice procesor de cuvinte. Acesta va afișa caracterele non-imprimate pe document.
  • Acest lucru va permite numai caracterele non-imprimante din document, cum ar fi marcajele paragrafelor, pauzele de pagină și pauzele secțiunii. Această punctuație nu va imprima.
  • În Microsoft Word, îl puteți găsi pe Acasă Bara de instrumente.
  • Imagine intitulată Ștergeți o pauză de secțiune Pasul 3
    3. Faceți clic pe pauza secțiunii pe care doriți să o ștergeți. Găsiți secțiunea Pauză pe document și faceți clic pe ea. Cursorul dvs. va începe să clipească pe pauza secțiunii.
  • O pauză de secțiuni este de obicei prezentată ca o linie orizontală. Asigurați-vă că găsiți și faceți clic pe pauza corectă a secțiunii. Nu ștergeți nici o pagină vă sparge do Doriți din greșeală.
  • 4. apasă pe Șterge Cheie de pe tastatură. Acest lucru va șterge pauza secțiunii selectate din documentul dvs.
  • Imagine intitulată Ștergeți o pauză de secțiune Pasul 4

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar