Cum să verificați un număr de cuvinte în microsoft word

Indiferent dacă completați o misiune de acasă sau redactați un articol cu ​​Microsoft Word, poate fi important să știți câte cuvinte ați scris. Din fericire, Word are un instrument ușor de utilizat, încorporat pentru a urmări numărul dvs. de cuvinte în fiecare dintre versiunile sale, inclusiv desktop, mobil sau online. Pur și simplu selectați meniul corect, care diferă după versiune, apăsați sau faceți clic pe numărul de cuvinte și veți avea informațiile de care aveți nevoie.

Pași

Metoda 1 din 4:
Cuvânt pentru PC sau Mac
  1. Imagine intitulată Verificați un număr de cuvinte în Microsoft Word Pasul 1
1. Lansați Microsoft Word. Acest lucru se poate face prin dublu clic pe pictograma cuvântului de pe desktop, în bara de activități (Windows) sau Dock (Mac). Dacă nu vedeți o pictogramă, faceți clic pe "Start"" Meniul din stânga jos a ecranului PC-ului. Faceți clic pe "Toate programele" dați jos și selectați Microsoft Word.
  • Pe Mac, faceți clic pe pictograma Launchpad (o rachetă gri) din docul dvs. Tipul "cuvânt" în bara de căutare din partea de sus a ecranului.
  • Imagine intitulată Conversia unui document Microsoft Word în format PDF Pasul 16
    2. Navigați la un document existent. Pentru a deschide un document, accesați meniul Fișier, apoi faceți clic pe Deschidere. O casetă de dialog va apărea cu o listă de documente disponibile.
  • Imagine intitulată Verificați un număr de cuvinte în Microsoft Word Pasul 3
    3. Selectați un document. În caseta de dialog, navigați la documentul pe care doriți să-l deschideți. Selectați documentul și odată ce este evidențiat, faceți clic pe Deschidere în partea dreaptă jos a casetei de dialog.
  • Imagine intitulată Verificați un număr de cuvinte în Microsoft Word Pasul 4
    4. Selectați unelte. Odată ce documentul este deschis, selectați meniul Instrumente din centrul de sus al ferestrei.
  • Acest pas se aplică numai unui sistem de operare Mac.
  • Imagine intitulată Verificați un număr de cuvinte în Microsoft Word Pasul 5
    5. Defilați la numărul de cuvinte. În dropdown-ul meniului Instrumente, faceți clic pe "Număr de cuvinte."
  • Dacă nu utilizați un Mac, nu veți vedea instrumente care se îndreaptă spre partea de sus. În acest caz, accesați fila de revizuire din partea de sus a documentului dvs. Odată ajuns acolo, vei vedea "Număr de cuvinte" În partea stângă a secțiunii.
  • Imagine intitulată Verificați un număr de cuvinte în Microsoft Word Pasul 6
    6. Examinați numărul dvs. de cuvinte. O cutie va deschide afișarea numărului de cuvinte, precum și numărul de caractere, paragrafe, linii și pagini, conținute în documentul dvs.
  • În multe documente, numărul de cuvinte este afișat live în partea stângă a barei de jos a ferestrei documentului. Faceți clic pe acest număr de cuvinte pentru a obține informații suplimentare, cum ar fi numărul de pagini și caractere.
  • Metoda 2 din 4:
    Găsirea numărului de cuvinte pentru o anumită secțiune de text
    1. Imagine intitulată Verificați un număr de cuvinte în Microsoft Word Pasul 7
    1. Plasați cursorul la începutul textului pe care doriți să-l numărați. Faceți clic pe începutul propoziției, paragraful sau secțiunea de text pentru care doriți un număr de cuvinte.
  • Imagine intitulată Verificați un număr de cuvinte în Microsoft Word Pasul 8
    2. Evidențiați secțiunea de text. Glisați cursorul la sfârșitul secțiunii text, care ar trebui acum să fie evidențiate în albastru.
  • Imagine intitulată Verificați un număr de cuvinte în Microsoft Word Pasul 9
    3. Faceți clic pe meniul Instrumente. Selectați meniul Instrumente din centrul de sus al ferestrei documentului.
  • Imagine intitulată Verificați un număr de cuvinte în Microsoft Word Pasul 10
    4. Faceți clic pe numărul de cuvinte. Selectați numărul de cuvinte din rezultatul meniului Instrumente. O casetă care afișează numărul de cuvinte, caractere, linii, pagini și paragrafe va apărea pe ecran.
  • Numărul de cuvinte pentru o porțiune selectată de text va fi afișat, de obicei, în bara de jos a documentului.
  • Metoda 3 din 4:
    Cuvânt pentru mobil
    1. Imagine intitulată Verificați un număr de cuvinte în Microsoft Word Pasul 11
    1. Lansați aplicația Microsoft Word Mobile. Pe telefonul smartphone sau tabletă, apăsați pe aplicația Word pentru lansare.
  • Imagine intitulată Verificați un număr de cuvinte în Microsoft Word Pasul 12
    2. Deschideți un document. Aplicația va deschide de obicei ultimul document pe care lucrați. Dacă nu, veți vedea o listă de fișiere recent deschise. Atingeți fișierul pe care doriți să îl lucrați.
  • Imagine intitulată Verificați un număr de cuvinte în Microsoft Word Pasul 13
    3. Atingeți meniul Editați. Odată ce documentul dvs. este deschis, apăsați pe meniul Editare (un capital "A" cu o pictogramă de creion) în centrul de sus al ecranului. Meniul Editare se va deschide în jumătatea inferioară a ecranului.
  • În cuvânt pentru iPad, pur și simplu apăsați pe "Revizuire" Meniul din centrul de sus al ecranului tabletei.
  • Imagine intitulată Verificați un număr de cuvinte în Microsoft Word Pasul 14
    4. Apăsați pe "Acasă." Acasă este situată în partea stângă a barei de editare a editului. Acest lucru va deschide un meniu pop-up.
  • Imagine intitulată Verificați un număr de cuvinte în Microsoft Word Pasul 15
    5. Apăsați pe "Revizuire." Meniul de revizuire este aproape de partea de jos a pop-up-ului de editare a meniului Editare.
  • Imagine intitulată Verificați un număr de cuvinte în Microsoft Word Pasul 16
    6. Apăsați pe "Număr de cuvinte." Numărul de cuvinte este aproape de partea de jos a meniului de revizuire. Când îl atingeți, se va afișa numărul de cuvinte, caractere și pagini din documentul dvs.
  • În cuvânt pentru iPad, numărul de cuvinte este o pictogramă, mai multe linii cu numerele "123" afișate în partea stângă sus, în bara de meniu principală din meniul de revizuire.
  • Evidențiați o secțiune a textului atingând-o cu degetele, apoi apăsați pe numărul de cuvinte pentru a afișa numărul de cuvinte din porțiunea evidențiată a documentului dvs.
  • Metoda 4 din 4:
    Word Online
    1. Imagine intitulată Verificați un număr de cuvinte în Microsoft Word Pasul 17
    1. Lansați cuvântul online. Navigați la birou.Trăi.com și conectați-vă cu ID-ul și parola Microsoft sau alegeți să utilizați versiunea gratuită.
  • Imagine intitulată Verificați un număr de cuvinte în Microsoft Word Pasul 18
    2. Deschideți un document. În partea stângă a ecranului, selectați un document recent.
  • Dacă nu vedeți documentul pe care doriți să-l editați, selectați Deschideți de la o unitate sau deschideți de la Dropbox din colțul din stânga jos al ferestrei.
  • Imagine intitulată Verificați un număr de cuvinte în Microsoft Word Pasul 19
    3. Examinați numărul de cuvinte. Odată ce aveți un document deschis, verificați partea stângă jos, partea laterală a documentului. Numărul de cuvinte apare automat în bara de derulare inferioară.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Pentru a vă asigura că numărul de cuvinte este întotdeauna vizibil în documentele dvs., selectați Vizualizare din meniul Preferințe din colțul din stânga sus al Mac sau PC-ului. Verificați caseta din stânga "Numărul de cuvinte vii."
  • Pe cuvânt pentru PC / Mac, asigurați-vă că fereastra Microsoft Word este complet maximizată. În caz contrar, fereastra poate fi mișcată în zona dvs. vizibilă, iar cuvântul numără în partea inferioară a documentului ar putea fi ascunsă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar