Microsoft word for mac: descărcați și instalați ghidul

Thiste parere Cum să instalați Microsoft Word pe Mac. Dacă sunteți abonat la Microsoft 365, puteți descărca rapid cuvântul de la magazinul de aplicații Mac și conectați-vă cu contul dvs. Microsoft. Dacă aveți o cheie de produs, nu ați răscumpărat sau trebuie să descărcați o versiune independentă a Word 2019, 2016 sau 2013, puteți instala software-ul de la Microsoft.COM. Dacă versiunea dvs. de Microsoft Word sau Office a venit cu o cheie de produs de 25 de caractere, răscumpărați mai întâi la https: // birou.COM / SETUP.

Pași

Metoda 1 din 2:
Instalarea cuvântului de la Microsoft.COM
  1. Imagine intitulată Descărcați Microsoft Word pentru MAC Pasul 1
1. Mergi la https: // birou.COM Într-un browser web. Dacă nu sunteți deja conectat (ă) cu contul dvs. Microsoft, faceți clic pe Loghează-te Link în colțul din dreapta sus pentru a vă conecta acum.
  • Imagine intitulată Descărcați Microsoft Word pentru MAC Pasul 2
    2. Clic Instalați biroul. Ar trebui să o vedeți lângă colțul din dreapta sus al paginii. Dacă instalați Microsoft Office 365 sau Office 2019, acest lucru descărcați instalatorul în Mac.
  • Dacă descărcați cuvântul 2016 sau Word 2013, faceți clic pe Servicii și abonamente Link în partea de sus a paginii, selectați Cuvânt Din lista de aplicații, faceți clic pe Instalare, și urmați instrucțiunile de pe ecran.
  • Imagine intitulată Descărcați Microsoft Word pentru MAC Pasul 3
    3. Faceți dublu clic pe fișierul de instalare descărcat. O veți găsi în dvs Descărcări Folder în Finder. Dacă ați descărcat biroul, va fi chemat Microsoft Office Installer.Pkg sau ceva similar. Dacă este o versiune independentă a cuvântului, numele fișierului poate diferi.
  • Dacă nu puteți deschide instalatorul din cauza unui an "dezvoltator neidentificat" Eroare, așteptați 10 secunde, apoi trageți instalatorul pe desktop. Țineți apăsată tasta de control în timp ce faceți clic pe instalator pentru ao lansa.
  • Imagine intitulată Descărcați Microsoft Word pentru MAC Pasul 4
    4. Clic Continua Pe ecranul de întâmpinare. Este în colțul din dreapta jos al ferestrei.
  • Dacă ați descărcat o versiune independentă a Word 2016 sau 2013, urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza instalarea. Pasii rămași sunt doar pentru instalarea 2019 și mai târziu.
  • Imagine intitulată Descărcați Microsoft Word pentru MAC Pasul 5
    5. Sunt de acord cu termenii Microsoft. În primul rând, va trebui să citiți acordul de licență și să faceți clic pe Continua. Apoi apasa De acord Dacă sunteți bine cu acești termeni.
  • Imagine intitulată Descărcați Microsoft Word pentru MAC Pasul 6
    6. Alegeți cum să instalați Office. Dacă aveți un abonament Microsoft 365 sau o versiune plătită de Office 2019, puteți face clic Personalizați Pentru a selecta numai pentru a instala Microsoft Word în loc de alte aplicații de birou. Acest lucru este opțional.
  • Imagine intitulată Descărcați Microsoft Word pentru MAC Pasul 7
    7. Clic Instalare Pentru a începe instalarea. Este posibil să trebuiască să reintroduceți parola Mac și să faceți clic pe Instalați software-ul Pentru a începe instalarea. Odată ce instalarea este completă, puteți face clic Închide Pe mesajul de succes.
  • Imagine intitulată Descărcați Microsoft Word pentru MAC Pasul 8
    8. Deschideți Microsoft Word. O veți găsi pe lansarea lansată pentru pictograma documentului albastru și alb cu A "W" Pe capacul frontal.
  • Imagine intitulată Descărcați Microsoft Word pentru MAC Pasul 9
    9. Clic Incepe pentru a activa cuvântul. Word se va conecta la Internet și se va activa în conformitate cu licența dvs. Apoi puteți începe să utilizați Word.
  • Metoda 2 din 2:
    Instalarea cuvântului de la magazinul de aplicații
    1. Imagine intitulată Descărcați Microsoft Word pentru MAC Pasul 10
    1. Deschideți App Store
    Imagine intitulată iphoneAppstoreicon.jpg
    . Pentru a face acest lucru, apăsați tasta de comandă și bara de spațiu în același timp, tastați magazin de aplicații, și selectațiMagazin de aplicații în rezultatele. Versiunea cuvântului de pe App Store este cea mai recentă și necesită un abonament Microsoft 365.
    • Dacă ați abonat deja la Microsoft 365, veți putea descărca aplicația și conectați-vă cu contul dvs. Microsoft. Dacă nu, veți putea să o cumpărați după descărcarea aplicației.
    • Dacă aveți deja o licență pentru Word 2013, 2016, 2019 sau o versiune la domiciliu a Office 2016 sau 2019, utilizați cuvântul Instalare de la Microsoft.Metoda COM în schimb.
  • Imagine intitulată Descărcați Microsoft Word pentru MAC Pasul 11
    2. Tip Microsoft Word în bara de căutare și apăsați ⏎ Întoarcere. Bara de căutare se află în colțul din stânga sus al App Store. O listă a rezultatelor căutării va apărea.
  • Imagine intitulată Descărcați Microsoft Word pentru MAC Pasul 12
    3. Clic Microsoft Word în rezultatele căutării. Căutați pictograma unei foi albastre multi-tonate de hârtie cu albastru-alb "W" Pe partea stângă.
  • Imagine intitulată Descărcați Microsoft Word pentru MAC Pasul 13
    4. Apasă pe OBȚINE sau butonul de instalare. Ar trebui să vedeți unul dintre aceste butoane în apropierea colțului din dreapta sus al paginii Microsoft Word.
  • Dacă ați descărcat cuvântul din magazinul de aplicații în trecut, puteți vedea o pictogramă de nor cu o săgeată în loc de oricare dintre ele OBȚINE sau INSTALARE. Faceți clic pe acesta pentru a descărca aplicația.
  • Imagine intitulată Descărcați Microsoft Word pentru MAC Pasul 14
    5. Confirmați ID-ul Apple și / sau parola. În funcție de setările de securitate, este posibil să fie necesar să introduceți ID-ul Apple și / sau parola și să faceți clic pe obține Pentru a porni descărcarea.
  • Imagine intitulată Descărcați Microsoft Word pentru MAC Pasul 15
    6. Clic DESCHIS Pentru a deschide Microsoft Word. Când aplicația este terminată instalarea, INSTALARE butonul se va schimba la DESCHIS, pe care le puteți face clic pentru a lansa cuvântul. De asemenea, puteți deschide cuvântul făcând clic pe pictograma sa din dosarul Aplicații și pe lansare.
  • Imagine intitulată Descărcați Microsoft Word pentru MAC Pasul 16
    7. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a vă conecta. Dacă ați achiziționat deja Microsoft 365 sau Word Microsoft Standalone, conectarea la contul dvs. Microsoft vă va oferi acces complet imediat la Word. Dacă nu, urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a vă activa procesul gratuit (dacă este disponibil) sau pentru a plăti pentru un abonament Microsoft 365.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar