Cum să completați culoarea pe indesign în 4 pași simpli

Thisewill vă învață cum să umpleți un obiect sau un text cu culoarea în InDesign pe computer. Cea mai directă modalitate de a umple un obiect cu culoarea este să o selectați și să alegeți culoarea din meniul Swatches.

Pași

  1. Imagine intitulată umple culoarea pe InDesign Pasul 1
1. Deschideți-vă proiectul în InDesign. Puteți deschide InDesign din meniul dvs. de pornire sau din folderul Aplicații din Finder, apoi faceți clic pe Fişier > Deschis sau puteți să faceți clic dreapta pe fișierul de proiect în Finder și să selectați Deschis cu > InDesign.
  • Imagine intitulată umple culoarea pe InDesign Pasul 2
    2. Selectați obiectul pe care doriți să îl completați cu culoarea. Faceți clic pe obiect o dată pentru ao selecta. Ar trebui să vedeți marcatori în jurul obiectului pentru a indica faptul că este selectată.
  • Imagine intitulată umple culoarea pe InDesign Pasul 3
    3. Faceți clic pe pătratul colorat. Este în meniul de editare din partea de sus a ecranului și deschide un meniu drop-down de selecții de culori.
  • De asemenea, puteți schimba culoarea făcând dublu clic pe caseta colorată din bara de instrumente din partea stângă a ecranului sau în meniul Swatches din partea dreaptă a ecranului (dacă este activată). Pentru ao activa, mergeți la Fereastră > Culoare > Swatches.
  • Imagine intitulată Full Culoare pe InDesign Pasul 4
    4. Faceți clic pe culoarea pe care doriți să o completați.Dacă utilizați Bara de instrumente din meniul din stânga sau din dreapta din dreapta, trebuie să vă asigurați că caseta colorată este în fața casetei cu o linie prin el. Indiferent de pictograma este în față vă arată ce stil de culoare este activă - deci dacă caseta colorată este în față, culoarea selectată va umple obiectul. Cu toate acestea, dacă caseta cu linia prin el este în față, culoarea pe care o alegeți va aplica numai un efect de accident vascular cerebral la obiect, care acționează în mod similar cu o schiță.
  • Pentru a schimba pictograma în față și activă, faceți clic pe săgeata curbată.
  • Dacă încercați să completați textul în loc de spațiul din jurul textului, faceți clic pe T Icoana din meniul Bara de instrumente din partea stângă, meniul Swatches din partea dreaptă sau în zona de editare de deasupra proiectului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar