Cum se descărcă un dosar google drive pe android

Thiste parere Cum să descărcați un întreg dosar de la Google Drive la telefonul dvs. Android sau Tablet. Deși nu există nici o modalitate de a descărca un dosar în aplicația Android, puteți selecta fișierele individuale din interiorul dosarului și să le marcați ca disponibile pentru utilizarea offline. Dacă doriți să vă deplasați fișierele în jur și să le utilizați în alte aplicații decât Google Drive, puteți descărca întregul dosar ca fișier comprimat (ZIP) prin semnarea unității într-un browser web.

Pași

Metoda 1 din 2:
Efectuarea fișierelor disponibile offline
  1. Imagine intitulată Descărcați un dosar Google Drive pe Android Pasul 1
1. Deschideți aplicația Google Drive pe Android. Este triunghiul verde, albastru și galben, etichetat "Conduce" În sertarul de aplicații. Deși aplicația Google Drive nu vă permite să descărcați un întreg dosar pentru utilizare offline, puteți selecta toate fișierele din interior pentru a le descărca deodată.
  • Utilizați această metodă dacă doriți ca fișierele să rămână în sincronizare cu versiunile din Google Drive.
  • Fișiere pe care le aveți disponibile Offline trebuie deschise în aplicația Google Drive. De exemplu, dacă faceți o fotografie disponibilă offline, veți deschide fotografia în unitate, mai degrabă decât aplicația dvs. de galerie.
  • Imagine intitulată Descărcați un dosar Google Drive pe Android Pasul 2
    2. Atingeți dosarul pe care doriți să îl accesați offline. Fișierele din interiorul dosarului vor apărea.
  • Imagine intitulată Descărcați un dosar Google Drive pe Android Pasul 3
    3. Atingeți și țineți apăsat un fișier. Ridicați degetul atunci când un marcaj apare în partea stângă a numelui fișierului, deoarece acest lucru înseamnă că fișierul este selectat.
  • Imagine intitulată Descărcați un dosar Google Drive pe Android Pasul 4
    4. Atingeți fișiere suplimentare pe care doriți să le descărcați. Atingerea fișierelor suplimentare va adăuga marcajele la numele lor. Dacă doriți să descărcați totul în dosar, atingeți toate fișierele din listă.
  • Imagine intitulată Descărcați un dosar Google Drive pe Android Pasul 5
    5. Apasă pe meniul. Sunt cele trei puncte verticale din colțul din dreapta sus al ecranului.
  • Imagine intitulată Descărcați un dosar Google Drive pe Android Pasul 6
    6. Atingeți Pune la dispoziție offline în meniu. Fișierele selectate se vor sincroniza acum la Android. Pentru a vizualiza o listă a tuturor fișierelor disponibile offline, atingeți meniul ☰ din colțul din stânga sus al Google Drive, apoi apăsați Deconectat.
  • Metoda 2 din 2:
    Descărcarea unui dosar ca fișier ZIP
    1. Imagine intitulată Descărcați un dosar Google Drive pe Android Pasul 7
    1. Navigheaza catre https: // unitate.Google.COM Într-un browser web. Deoarece aplicația Google Drive Mobile nu suportă descărcări de dosare, va trebui să accesați unitatea pe web ca și cum ați fi făcut-o pe un computer. Dacă nu sunteți deja conectat la contul dvs. Google, urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a face acest lucru acum.
    • Utilizați această metodă dacă doriți să salvați dosarul în Android în starea actuală. Dacă modificați fișierele descărcate, acestea nu vor afecta versiunile care rămân pe Google Drive.
    • Dosarul va fi comprimat într-un fișier zip, pe care va trebui să-l dezarhivați după descărcare. Aplicația Files, care este pictograma folderului albastru-and-albă din sertarul App, poate fi utilizată pentru a dezactiva fișierul. Dacă nu aveți fișiere, descărcați-l din Play Store Căutați Fișiere de Google.
  • Imagine intitulată Descărcați un dosar Google Drive pe Android Pasul 8
    2. Solicitați versiunea desktop a site-ului web. Dacă utilizați Chrome, care vine preinstalat pe majoritatea Androids, atingeți meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus și selectați Site desktop. Aceasta reîmprospătează pagina pentru ao afișa ca pe un computer. Etapele ar trebui să fie similare în alte browsere.
  • Imagine intitulată Descărcați un dosar Google Drive pe Android Pasul 9
    3. Atingeți dosarul pe care doriți să îl descărcați. Aceasta afișează informații despre dosar din partea superioară a paginii.
  • Imagine intitulată Descărcați un dosar Google Drive pe Android Pasul 10
    4. Apasă pe meniul. Este chiar deasupra numelui dosarului din zona superioară dreaptă a ecranului. Un meniu se va extinde.
  • Imagine intitulată Descărcați un dosar Google Drive pe Android Pasul 11
    5. Atingeți Descarca în meniu. Google Drive va comprima dosarul într-un zip descărcabil. Când fișierul este gata, va apărea o fereastră de descărcare.
  • Imagine intitulată Descărcați un dosar Google Drive pe Android Pasul 12
    6. Atingeți fișierul pentru a porni descărcarea. În funcție de setările dvs., este posibil să trebuiască să apăsați Salvați de asemenea. Odată ce descărcarea este completă, un nou fișier care se încheie cu .Extensia de fișiere zip va fi în dosarul de descărcări.
  • Imagine intitulată Descărcați un dosar Google Drive pe Android Pasul 13
    7. Deschideți aplicația fișiere. Este pictograma folderului albastru și albă din sertarul aplicației.
  • Imagine intitulată Descărcați un dosar Google Drive pe Android Pasul 14
    8. Apasă pe Descărcări pliant. Dacă nu vedeți această opțiune, este posibil să trebuiască să apăsați Naviga și apoi Fișierele mele primul.
  • Imagine intitulată Descărcați un dosar Google Drive pe Android Pasul 15
    9. Atingeți fișierul zip pentru ao deschide. Fișierul va avea același nume ca și dosarul pe care l-ați descărcat și se va încheia cu ".zip" Extensie de fișier.
  • Imagine intitulată Descărcați un dosar Google Drive pe Android Pasul 16
    10. Atingeți Extrage. Acest lucru extrage dosarul din fișierul zip și îl plasează în folderul de descărcări. Atingeți numele folderului pentru a accesa fișierele din interior.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar