Cum să copiați fișierele google drive pe android

Thiste parere Cum să selectați mai multe fișiere pe Google Drive și să salvați copii ale acestora într-un dosar selectat, utilizând Android.

Pași

  1. Imagine intitulată Copiați fișierele Google Drive pe Android Pasul 1
1. Deschideți aplicația Google Drive pe Android. Pictograma de antrenare arata ca un triunghi cu margini galbene, albastre si verzi. Puteți găsi pe meniul Apps.
  • Dacă nu v-ați conectat automat pentru a conduce pe Android, va trebui să introduceți e-mailul dvs. și parola pentru a vă conecta cu contul dvs. Google.
  • Imagine intitulată Copiați fișierele Google Drive pe Android Pasul 2
    2. Atingeți și mențineți apăsat un fișier. Acest lucru va selecta fișierul și va pune un marcaj albastru pe pictograma sa.
  • Imagine intitulată Copiați fișierele Google Drive pe Android Pasul 3
    3. Atingeți și selectați toate fișierele pe care doriți să le copiați. Toate fișierele selectate vor afișa un marcator albastru. Puteți selecta cât mai multe fișiere doriți.
  • Imagine intitulată Copiați fișierele Google Drive pe Android Pasul 4
    4. Atingeți pictograma cele trei puncte. Acest buton se află pe o bară de instrumente din partea de jos a ecranului. Acesta va deschide un meniu pop-up.
  • Imagine intitulată Copiați fișierele Google Drive pe Android Pasul 5
    5. Selectați Trimiteți o copie în meniu. Această opțiune va deschide o nouă fereastră pop-up și vă va permite să selectați o aplicație pentru a partaja fișierele selectate.
  • Imagine intitulată Copiați fișierele Google Drive pe Android Pasul 6
    6. Selectați Salvați pentru a conduce. Această opțiune vă va permite să copiați toate fișierele selectate și să salvați o copie a fiecăruia în spațiul de stocare a unității.
  • Imagine intitulată Copiați fișierele Google Drive pe Android Pasul 7
    7. Atingeți adresa de e-mail sub titlul contului. Această opțiune vă va permite să selectați un e-mail diferit dacă doriți să salvați fișierele copiate într-un drive de cont diferit.
  • Imagine intitulată Copiați fișierele Google Drive pe Android Pasul 8
    8. Atingeți numele dosarului sub titlul de dosare. Această opțiune vă va permite să modificați dosarul de destinație pentru fișierele copiate dacă doriți să le salvați într-un alt dosar decât selecția dvs. implicită.
  • Imagine intitulată Copiați fișierele Google Drive pe Android Pasul 9
    9. Atingeți albastru SALVAȚI buton. Acest buton este în colțul din dreapta jos al ferestrei pop-up. Acesta va copia toate fișierele selectate și va salva copiile în dosarul de destinație selectat.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar