Cum se descărcă o copie de rezervă de la google drive

Thiste parere cum să descărcați fișiere de rezervă de pe Google Drive la computer. Dacă utilizați Google Backup and Sync pentru a sincroniza PC-ul sau Mac la Google Drive, puteți descărca fișierele sincronizate oriunde vă conectați. Cu toate acestea, în funcție de setările dvs., dacă ștergeți un fișier sincronizat de pe computer, acesta poate fi șters și de la Google Drive.

Pași

Metoda 1 din 2:
Utilizarea Google Drive pe web
  1. Imagine intitulată Descărcați o copie de rezervă de la Google Drive Pasul 1
1. Mergi la https: // unitate.Google.COM Într-un browser web. Dacă nu sunteți deja conectat la contul dvs. Google, ar trebui să faceți acest lucru acum.
  • Dacă sincronizați fișierele pe unitatea Google utilizând Backup and Sync, ștergerea unui fișier de pe computer poate, de asemenea, să ștergeți fișierul de pe Google Drive. Acest lucru depinde de setările dvs. de backup și sincronizare. Vedea Cum se recuperează fișierele șterse de pe computer Dacă nu puteți descărca fișiere Backed-up cu această metodă.
  • Imagine intitulată Descărcați o copie de rezervă din partea Google Drive Pasul 2
    2. Faceți clic pe triunghiul de lângă "Calculatoare." Aceasta arată o listă a tuturor computerelor care sunt configurate pentru a beneficia de unitatea dvs. Google.
  • Imagine intitulată Descărcați o copie de rezervă de la Google Drive Pasul 3
    3. Navigați la fișierul sau folderul pe care doriți să-l descărcați. Dacă doriți să descărcați întreaga copie de rezervă, doar rămâneți unde vă aflați. În caz contrar, faceți clic pe triunghiul de lângă numele computerului dvs. pentru a vizualiza folderele Back-up.
  • Imagine intitulată Descărcați o copie de rezervă de la Google Drive Pasul 4
    4. Faceți clic dreapta pe fișierul, dosarul sau numele computerului pe care doriți să îl descărcați. Dacă doriți să descărcați întreaga copie de rezervă ca fișier zip, faceți clic dreapta pe numele computerului. În caz contrar, faceți clic dreapta pe dosarul sau fișierul dorit.
  • Imagine intitulată Descărcați o copie de rezervă de la Google Drive Pasul 5
    5. ClicDescarca. Dacă descărcați un singur fișier Backed-up, fișierul va fi fie să descărcați la dosarul de descărcare implicit sau să vă solicitați să selectați un dosar de descărcare și faceți clic pe Salvați.
  • Dacă descărcați un dosar sau backupul întregului computer, fișierele vor fi comprimate într-un singur fișier ZIP - puteți viziona progresul din colțul din dreapta jos al ecranului. Când fișierul este gata, selectați o locație de descărcare și faceți clic pe Salvați.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea Google Backup și Sync
    1. Imagine intitulată Descărcați o copie de rezervă din partea Google Drive Pasul 6
    1. Deschideți backup și sincronizare. Este pictograma cloud din colțul din dreapta sus de pe Mac sau în colțul din dreapta jos pe ferestre.
    • Dacă sincronizați fișierele pe unitatea dvs. Google utilizând Backup and Sync, ștergerea unui fișier de pe computer poate, de asemenea, să ștergeți fișierul de pe Google Drive în funcție de setările dvs. Mod implicit. Continuați să citiți pentru a afla cum să verificați setările de sincronizare și să le modificați dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Descărcați o copie de rezervă din partea Google Drive Pasul 7
    2. Faceți clic pe meniul . Sunt cele trei puncte din colțul din dreapta sus al aplicației.
  • Imagine intitulată Descărcați o copie de rezervă de la Google Drive Pasul 8
    3. Clic Preferințe. Aceasta afișează preferințele dvs. de sincronizare.
  • Imagine intitulată Descărcați o copie de rezervă de la Google Drive Pasul 9
    4. Faceți clic pe numele computerului. Este în colțul din stânga sus al aplicației.
  • Imagine intitulată Descărcați o copie de rezervă de la Google Drive Pasul 10
    5. Verificați preferințele de sincronizare. Sub "Google Drive" veți vedea o opțiune selectată din "Eliminați elementele sincronizate între Google Drive și acest computer." Această opțiune determină dacă ștergerea unui fișier de pe computer îl va elimina de la Google Drive.
  • Întotdeauna eliminați ambele exemplare: Dacă această opțiune este selectată, fișierele și folderele sincronizate pe care le ștergeți de pe computer sunt șterse imediat de la Google Drive. Aceasta înseamnă că dacă căutați un fișier pe care l-ați șters, este posibil să nu găsiți pe Google Drive. Vedea Cum se recuperează fișierele șterse de pe computer Dacă nu puteți descărca fișiere susținute cu această metodă.
  • Nu eliminați niciodată ambele exemplare: Această opțiune înseamnă că ștergerea unui fișier sau a unui dosar pe computer nu va afecta copia sincronizată a fișierului respectiv pe Google Drive. Puteți restabili de la backup-ul dvs.
  • Întrebați înainte de a elimina ambele exemplare: Această opțiune este cel mai bun pariu - Când eliminați un fișier de pe computer, Google Drive va întreba dacă doriți, de asemenea, să ștergeți copia de rezervă. Dacă spui NU, fișierul va rămâne pe unitatea dvs. Google în cazul în care aveți nevoie pentru al descărca din nou.
  • Imagine intitulată Descărcați o copie de rezervă de la Google Drive Pasul 11
    6. Clic Google Drive. Este în panoul din stânga.
  • Imagine intitulată Descărcați o copie de rezervă din partea Google Drive Pasul 12
    7. Decideți ce să vă sincronizați pe computerul dvs. Dacă doriți să sincronizați conținutul dvs. Google Drive la computerul pe care îl utilizați acum, selectați "Sincronizați-mi drumul spre acest computer," și apoi selectați ce foldere pentru sincronizare.
  • Pentru a sincroniza totul în Google Drive la computer, selectați Sincronizați totul în unitatea mea.
  • Imagine intitulată Descărcați o copie de rezervă din partea Google Drive Pasul 13
    8. Clic O.K. Informațiile selectate de pe Google Drive vor sincroniza acum computerul dvs.
  • Acum că aceste date sunt sincronizate, fiți conștienți de faptul că ștergerea unui fișier sau a unui dosar de pe computer va șterge, de asemenea, de pe Google Drive. Dacă nu doriți ca acest lucru să se întâmple, reveniți la preferințele dvs. de rezervă și sincronizare, debifați fișierele și folderele pe care le-ați sincronizat pe PC și apoi faceți clic pe O.K.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar