Cum să remediați o cutie poștală

Fie ca urmare a unui plug de zăpadă sau a vandalilor, o căsuță poștală spartă este frustrantă. Din fericire, fixarea unuia este un proiect relativ ușor. Începeți prin verificarea dacă postul este salvat. Dacă este robust, ar trebui să puteți reataca cutia poștală cu un suport universal de montare. Dacă trebuie să înlocuiți postarea, puteți monta cea nouă cu murdărie ambalată sau beton. În timp ce betonul este mai sigur, necesită o muncă suplimentară și ar putea fi interzisă în zona dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Relaperea cutiei poștale la postare
  1. Imagine intitulată Fix O cutie poștală Pasul 01
1. Evaluați deteriorarea cutiei poștale și postați-vă. Dacă postul este încă în picioare, îl bateți pentru a vedea dacă este stabil. Dacă este robustă, iar dacă cutia poștală este intactă, este posibil să aveți nevoie doar să înșurubați caseta înapoi pe postare.
  • Verificați partea superioară a postării și a fundului cutiei poștale. Dacă suportul metalic care le-a conectat este deteriorat, va trebui să îl înlocuiți.
  • Dacă postul se rotește, va trebui să îl eliminați și să instalați unul nou. Dacă postul dvs. este fabricat din metal și nu există găuri pentru șuruburile din partea de sus, cea mai bună opțiune este să obțineți un post nou. Altfel, ai trebui să Soldders Căsuța poștală la post.
  • Imagine intitulată Fix O cutie poștală Pasul 02
    2. Nisip sau a văzut de pe orice lemn deteriorat dacă salvați postul. Șuruburile care au conectat postul și căsuța poștală ar putea provoca lemn în partea de sus a postului de a sparge. Dacă este necesar, utilizați șmirghel de 40-6 grite pentru a netezi partea de sus a postului. Pentru deteriorări mai semnificative, este posibil să aveți nevoie să văzuați partea superioară deteriorată.
  • În Statele Unite, US Post Office (USPS) stabilește liniile directoare pentru înălțimea căsuței poștale. Dacă trebuie să eliminați o parte din partea de sus, asigurați-vă că partea de jos a deschiderii căsuței poștale va suporta 41 până la 45 de centimetri (100 până la 110 cm) de la sol.
  • Pentru locațiile din afara SUA, verificați site-ul web al serviciului dvs. național de poștă electronică pentru orientările cutiei poștale.
  • Imagine intitulată Fix o cutie poștală Pasul 03
    3. Achiziționați o suport de montare care se potrivește cutia poștală. Dacă suportul de montare este deformat sau rupt, va trebui să îl înlocuiți. Suporturile de montare universale sunt disponibile online și la magazinele de îmbunătățire la domiciliu. Dacă știți producătorul căsuței dvs. poștale, puteți comanda, de asemenea, un suport special conceput pentru el.
  • Cele mai multe cutii poștale cumpărate de magazin sunt asigurate la postare printr-o suport de montare. Cutiile poștale au de obicei găuri pre-găurite de-a lungul laturilor sau pe fund. Un suport universal are un sortiment de găuri care se aliniază cu o varietate de modele.
  • Este posibil să fie necesar să utilizați o bucată de lemn de 1x6 pentru a vă susține căsuța poștală dacă nu utilizează un suport sau nu puteți găsi una care se potrivește.
  • Imagine intitulată Fix o cutie poștală Pasul 04
    4. Achiziționați șuruburi de punte galvanizate pentru a instala suportul. Dacă kitul dvs. de consolare nu include șuruburi, achiziționați (4) 1/4 inch (4.4 cm) și (4) /4 Inch (1.9 cm) șuruburi de punte galvanizate.
  • Unele kituri includ hardware Flimsy, deci este înțelept să cumpărați șuruburi separat chiar dacă kitul a oferit unele.
  • Imagine intitulată Fix o cutie poștală Pasul 05
    5. Găuri pre-găurite în partea de sus a postului. Așezați suportul pe post și marcați unde se aliniază găurile pre-găurite în partea de sus a postului. Setați brațul deoparte, apoi utilizați un burghiu de alimentare pentru găuri de pre-găurit în partea de sus a postului. Potriviți burghiul cu un pic mai mic decât diametrul filetului șuruburilor.
  • În general, bitul trebuie să se potrivească cu diametrul arborelui șuruburilor, care este mai mic decât diametrul firului. Pentru o listă de dimensiuni șuruburilor și a biților corespunzători, consultați http: // facultate.Etsu.edu / hemhill / tap_drill.HTM.
  • Dacă există deja găuri în partea de sus a postului de la consola de montare veche, găuriți găuri noi. Găurile vechi ar fi putut fi dezbrăcate când caseta a fost lovită sau s-ar putea să nu se potrivească noilor șuruburi. Schimbați poziția brațului în partea de sus a postului pentru a evita găurile vechi.
  • Imagine intitulată Fix o cutie poștală Pasul 06
    6. Înșurubați brațul pe post.Aliniați găurile brațului cu orificiile pe care le-ați forat în post. Conduceți 1/4 inch (4.4 cm) șuruburi prin găuri pentru a fixa suportul la postare.
  • Imagine intitulată Fix o cutie poștală Pasul 07
    7. Asigurați căsuța poștală la suport. Localizați găurile pre-găurite de pe cutia poștală. Liniați-le cu suportul, apoi utilizați /4 Inch (1.9 cm) Șuruburi pentru a fixa căsuța poștală în suport.
  • Pentru majoritatea modelelor, găurile sunt aliniate de-a lungul fundului laturilor. Acestea ar putea fi, de asemenea, localizate pe partea inferioară a căsuței poștale. Un suport universal va avea găuri pre-găurite pentru a se potrivi ambelor locații.
  • Imagine intitulată Fix o cutie poștală Pasul 08
    8. Utilizați o bucată de lemn de 1x6 dacă nu găsiți un suport de montare. Dacă nu puteți utiliza un suport, tăiați o bucată de lemn tratat cu presiune 1x6 pentru a se potrivi în interiorul fustei căsuței poștale. Laturile casetei se extind /2 la 1 inch (1.3 la 2.5 cm) lângă partea de jos, iar acest spațiu deprimat de pe partea inferioară este fusta.
  • Găuri de pre-găurire în tablă care corespund cu găurile din cutia poștală și poștă.
  • Aliniați găurile pe care le-ați forat în bord cu acele pre-forate în post. Asigurați placa 1x6 la postare cu o pereche de 1/4 inch (4.4 cm) șuruburi de punte galvanizate.
  • Apoi, conduceți /4 Inch (1.9 cm) șuruburi prin găurile pre-găurite ale căsuței poștale pentru a le atașa la suportul din lemn.
  • Metoda 2 din 3:
    Instalarea unui post nou fără beton
    1. Imaginea intitulată Fix o cutie poștală Pasul 09
    1. Scoateți postul vechi, dacă este necesar. Dacă postul vechi nu este salvat, să-l scoți din pământ cu o lopată. Dacă nu este încorporat în beton, sapa postul va fi relativ rapid și ușor.
    • Tragerea unui bloc de beton este o lucrare mai dură. Ai putea săpat în jurul perimetrului blocului și să-l tragi, dar, din cauza greutății blocului, veți avea nevoie de 1 până la 2 persoane pentru a vă ajuta.
    • De asemenea, ați văzut postul de la nivelul solului, lăsați betonul în pământ și alegeți un alt loc pentru căsuța poștală. Dacă se expune betonul vechi, acoperiți-l cu sol sau pietriș.
  • Imagine intitulată Fix o cutie poștală Pasul 10
    2. Achiziționați o nouă cutie poștală la un magazin de îmbunătățire la domiciliu. Alegeți un post realizat dintr-un material care nu se va roti, cum ar fi lemnul tratat cu presiune sau PVC. Mesajele de bază sunt lungimi simple de 4x4 lemn sau PVC.
  • Pentru posturi mai elaborate, decorative, trebuie să atașați baza la un standard 4x4. Apoi, îngropați 4x4 în pământ sau încorporați-l în beton. 4x4 este de obicei vândut separat.
  • Nu utilizați postări din materiale neincluse, cum ar fi metalul beton sau solid, deoarece acestea ar putea fi ilegale în jurisdicția dvs. USPS recomandă un suport tratat cu presiune 4x4 sau un suport din PVC. De asemenea, puteți utiliza o conductă de aluminiu goală de 2x2 sau oțel.
  • Imagine intitulată Fix o cutie poștală Pasul 11
    3. Săpați o gaură pentru noul post care respectă orientările USPS. Faceți gaura în jur de 1 picior (30 cm) în diametru. Veți avea nevoie de o mică cameră pentru a adăuga solul înapoi după ce ați plasat postarea în gaură. Măsurați postul dvs. pentru a determina cât de profundă trebuie să fie gaura pentru a respecta standardele USPS.
  • USPS recomandă îngroparea unei căsuțe poștale de până la 2 picioare (61 cm) adâncime. Baza deschiderii cutiei poștale trebuie să stea la 41 până la 45 de centimetri (100 până la 110 cm) deasupra nivelului solului. Deschiderea trebuie să fie de la 6 până la 8 inci (15 până la 20 cm) de la bordură, astfel încât poziționați gaura în consecință.
  • De exemplu, dacă postul dvs. este de 60 de centimetri (1.5 m) și căsuța poștală se atașează direct în partea de sus, săturați o gaură care este de 19 până la 24 de centimetri (48 până la 61 cm) adâncime. Dacă cutia poștală va sta pe un braț de susținere, măsurați 41 până la 45 de centimetri (100 până la 110 cm) de la braț în loc de partea de sus a postului.
  • S-ar putea să reutilizați gaura postului vechi atâta timp cât postul dvs. nou este o dimensiune similară. În caz contrar, va trebui să faceți gaura mai profundă sau mai puțin adâncă pentru a găzdui noul post.
  • Verificați cu liniile directoare Serviciului Național de mail dacă locuiți în afara SUA.
  • Imaginea intitulată Fix o cutie poștală Pasul 12
    4. Introduceți postul în gaură și asigurați-vă că este un nivel. Setați postarea în gaură și utilizați un nivel de bule pentru a vă asigura că este plumb. De-a lungul procesului de umplere a gaurii, verificați periodic nivelurile și efectuați ajustări după cum este necesar.
  • Verificați dublu instrucțiunile produsului pentru a vedea care parte a postului trebuie introdusă în sol.
  • Imagine intitulată Fix o cutie poștală Pasul 13
    5. Umpleți gaura la jumătate cu murdăria. Încercați să păstrați postarea în poziție pe măsură ce lopați murdăria înapoi în gaură sau aveți un ajutor deținând-l pentru a păstra nivelul IT. Verificați dacă ați umplut gaura despre jumătate.
  • Imagine intitulată Fix o cutie poștală Pasul 14
    6. Trageți murdăria, adăugați mai multă murdărie, apoi tamponați din nou terenul. Utilizați o manevră de mână, slegemmer sau o bucată lungă de lemn de fier pentru a împacheta murdăria strâns în jurul postării. Odată ce murdăria este ambalată, adăugați încă 6 până la 12 inci (15 până la 30 cm), apoi tamponați acel strat. Repetați până când ați completat și împachetați gaura.
  • Nu uitați să verificați postul pentru nivelitate și să faceți ajustări pe măsură ce umpleți și tamponați gaura.
  • Imagine intitulată Fix o cutie poștală Pasul 15
    7. Atașați suportul de montare și căsuța poștală la postare. După ce ați îngropat postul, înșurubați suportul de montare. Apoi, înșurubați căsuța poștală pe suportul de montare.
  • Dacă vă reutilizați vechea căsuță poștală, puteți găsi paranteze de montare universale online și la magazinele de hardware. Aliniați găurile pre-găurite ale brațului cu găurile pre-găurite în cutia poștală și post. Utilizați 1/4 inch (4.4 cm) șuruburi galvanizate pentru a fixa suportul la postare și /4 Inch (1.9 cm) pentru a atașa caseta la suport.
  • Dacă ați cumpărat împreună un nou mesaj și căsuța poștală, urmați instrucțiunile de instalare ale producătorului.
  • Metoda 3 din 3:
    Asigurarea unui post cu beton
    1. Imagine intitulată Fix o cutie poștală Pasul 16
    1. Asigurați-vă că guvernul local și HOA permit suporturi concrete. Unele orașe și asociații de proprietari de case interzic utilizarea betonului pentru a susține postările cutiei poștale. Înainte de a începe proiectul dvs., verificați site-ul guvernului orașului sau apelați un inspector local de clădiri. Dacă este cazul, verificați și cu HOA.
  • Imagine intitulată Fix o cutie poștală Pasul 17
    2. Achiziționați un nou post rezistent la intemperii. Găsiți o cutie poștală tratată cu presiune, PVC sau Gollow Metal Money Post Online sau la un magazin de îmbunătățire la domiciliu. Posturile simple sunt la doar 5 până la 7 picioare (1.5 la 2.1 m) lungimi de 4x4 lemn sau PVC.
  • Dacă mergeți cu o opțiune mai elaborată, decorativă, va trebui să atașați baza la un standard 4x4, apoi să montați 4x4 în sol. Rețineți că 4x4 este de obicei vândut separat.
  • Evitați postările din materiale neimprimate, cum ar fi metalul beton sau solid, care ar putea fi ilegal în jurisdicția dvs.
  • Imaginea intitulată Fix o cutie poștală Pasul 18
    3. Săpați o gaură pentru noul post care respectă orientările USPS. Gaura ar trebui să fie de aproximativ 1 picior (30 cm) în diametru, astfel încât să aveți loc pentru a adăuga betonul după plasarea postului în gaură. Măsurați postul pentru a afla cât de profund ar trebui să vă săturați pentru a respecta orientările USPS.
  • USPS recomandă îngroparea unei căsuțe poștale de până la 2 picioare (61 cm) adâncime. Partea de jos a deschiderii căsuței poștale trebuie să stea la 41 până la 45 de centimetri (100 până la 110 cm) deasupra nivelului solului. În plus, deschiderea trebuie să fie de la 6 până la 8 inci (15 până la 20 cm) de la bordură.
  • Verificați cu liniile directoare Serviciului Național de mail dacă locuiți în afara SUA.
  • Imagine intitulată Fix o cutie poștală Pasul 19
    4. Adăugați 6 inci (15 cm) de pietriș spre gaură. Adăugați stratul de pietriș după săparea gaurei la adâncimea corectă. Adăugând pietriș sau pietre mici înainte de turnarea betonului va ajuta să se scurgă în mod corespunzător.
  • Imagine intitulată Fix o cutie poștală Pasul 20
    5
    Se amestecă betonul Conform instrucțiunilor producătorului. Achiziționați un amestec de beton la magazinul dvs. de hardware local. Se toarnă într-o roabă sau o tavă de beton, adăugați apă conform instrucțiunilor, apoi amestecați-o până când este cam la fel de groasă ca untul de arahide. Raporturile precise variază de către producător, astfel încât să utilizați cantitatea de apă enumerată în instrucțiuni.
  • Achiziționați 2 50 de kilograme (23 kg) de amestec de beton pentru a umple o gaură cu diametru de 10 inch (25 cm), care este de 2 picioare (61 cm) adâncime.
  • Imagine intitulată Fix o cutie poștală Pasul 21
    6. Setați postarea în gaură și asigurați-vă la nivelul acestuia. Introduceți postul în gaură și utilizați un nivel de bule pentru a vă asigura că este plumb. Verificați periodic nivelurile pe măsură ce umpleți gaura cu beton și faceți ajustări minore după cum este necesar.
  • De asemenea, ați putea avea un helper să țineți postul în loc și să verificați nivelul pe măsură ce turnați betonul.
  • Imagine intitulată Fix o cutie poștală Pasul 22
    7. Adăugați beton la 3 până la 4 inci (7.6 până la 10.2 cm) de nivel de sol. Utilizați o lopată sau o mistrie pentru a umple gaura cu beton. În loc să umpleți gaura până la partea de sus, lăsați o cameră puțin între partea superioară a nivelului betonului și a solului.
  • Dacă lăsați o cameră mică, puteți completa spațiul cu murdărie sau pietriș după seturile de beton. Murdăria sau pietrișul vor arăta mai bine decât betonul gol.
  • Imagine intitulată Fix o cutie poștală Pasul 23
    8. Permiteți betonul să se stabilească conform instrucțiunilor. Timpul setat depinde de produsul dvs. și ar putea fi de la 30 de minute până la câteva ore. Asigurați-vă că ați verificat postul pentru nivel de nivel înainte ca betonul să înceapă să se stabilească.
  • Imagine intitulată Fix o cutie poștală Pasul 24
    9. Acoperiți betonul cu murdărie sau pietriș după ce a fost setat. După ce a permis betonul să se stabilească conform instrucțiunilor, deghizați-l cu un strat de murdărie sau pietriș. Completați 3 până la 4 inci (7.6 până la 10.2 cm) de spațiu pe care l-ați lăsat între partea superioară a nivelului betonului și a solului.
  • Imagine intitulată Fix o cutie poștală Pasul 25
    10. Atașați căsuța poștală și suportul de montare. Aliniați găurile pre-găurite ale brațelor de montare cu găurile postului, apoi le fixați cu 1/4 inch (4.4 cm) șuruburi de punte galvanizate. Aliniați suportul cu căsuța poștală și conduceți /4 Inch (1.9 cm) șuruburi prin găurile lor pre-găurite până la instalarea completă.
  • Dacă vă reutilizați vechea căsuță poștală, achiziționați un suport de montare universal online sau la un magazin de hardware.
  • sfaturi

    Unele zone înlocuiesc cutiile poștale deteriorate de plugurile de zăpadă sau de lucrătorii de utilități municipale. Verificați site-ul orașului sau apelați departamentul local de lucrări publice pentru a afla dacă oferă acest serviciu.
  • Dacă aveți o cutie poștală personalizată, scumpă sau elaborată, ați putea dori să o împachetați cu murdărie în loc de beton. S-ar putea să doriți să faceți o căsuță poștală unică cu dvs. dacă vă mutați.
  • Verificați cu administrația dvs. locală și, dacă este cazul, Asociația proprietarilor de case pentru a vă asigura că vă permiteți să susțineți o postare cutia poștală cu beton.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Relaperea cutiei poștale la postare

    • Suportul de montare universală
    • 1/4 inch (4.4 cm) șuruburi de punte galvanizate
    • /4 Inch (1.9 cm) șuruburi de punte galvanizate
    • Power Drill

    Instalarea unui nou post

    • PVC, lemn tratat cu presiune sau cutie poștală metalică goală
    • Lopată
    • Maneta de mana sau sledrushammer
    • Nivelul bubble
    • Drill de putere sau șurubelniță
    • Suportul de montare universală
    • 1/4 inch (4.4 cm) șuruburi de punte galvanizate
    • /4 Inch (1.9 cm) șuruburi de punte galvanizate

    Asigurarea unui post cu beton

    • PVC, lemn tratat cu presiune sau cutie poștală metalică goală
    • Lopată
    • (2) Pungi de 50 de kilograme (23 kg) din amestec de beton
    • Roabă
    • Mistrie
    • Nivelul bubble
    • Drill de putere sau șurubelniță
    • Suportul de montare universală
    • 1/4 inch (4.4 cm) șuruburi de punte galvanizate
    • /4 Inch (1.9 cm) șuruburi de punte galvanizate
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar