Cum să faci un tratament pentru unghii

Dacă unghiile dvs. sunt fragile, uscate, deteriorate, scurte sau au ciuperci, fără griji! Puteți face cu ușurință un tratament pentru a vă îmbunătăți sănătatea unghiilor. A trata unghii fungus, Îndepărtați și depuneți-vă unghiile în mod regulat și aplicați zilnic poloneză sau cremă medicală. Încercați să faceți o înmuiere de ulei, folosind ulei de cuticule adesea și aplicați un strat de bază de protecție. În plus, puteți să vă bucurați cu unghiile, tăiați capetele și aplicați un întăritor pentru a le vindeca după îndepărtarea unui gel sau a manichiurii acrilice. Cu orice opțiune, puteți să vă revitalizați cu ușurință unghiile!

Pași

Metoda 1 din 4:
Tratarea ciupercii de unghii
  1. Imaginea intitulată Faceți un tratament pentru unghii Pasul 1
1. Îndepărtați și depuneți unghiile de 1-2 ori pe săptămână pentru a reduce ciuperca. Ciuperca de unghii apare atunci când paturile de unghii sunt umede sau umede pentru o perioadă lungă de timp. Pentru a împiedica să se înrăutățească ciuperca, este mai bine să vă tăiați unghiile la vârful degetelor o dată sau de două ori pe săptămână. În plus, depuneți-vă unghiile în mod regulat pentru a le păstra chiar și neted.
  • Dacă nu tăiați și depuneți unghiile, unghiul dvs. poate începe să ridice din ciupercă.
  • Utilizați un fișier de unghii mai moi, dacă este posibil. Ceva în jurul valorii de 180 grit ar trebui să facă trucul.
  • Imaginea intitulată Faceți un tratament pentru unghii Pasul 2
    2. Vopsiți unghiile cu poloneză antifungică de 1-2 ori pe săptămână. Amorolfina și tioconazolul sunt medicamente antifungice utilizate în mod obișnuit în tratamentele cu lac de unghii ciuperci. Achiziționați un lac de unghii antifungice de peste-counter la majoritatea magazinelor de droguri. Urmați instrucțiunile exact așa cum este indicat de ambalaj sau recomandat de medicul dumneavoastră.
  • Poate dura până la 6 luni de aplicare constantă pentru poloneză să lucreze.
  • Nu utilizați unghiul regulat în timpul perioadei de timp când utilizați poloneză antifungică. Polonezul regulat poate face de fapt chestiuni de lucru prin furnizarea de ciuperci un mediu umed, sigilat în care să crească.
  • Imaginea intitulată Faceți un tratament pentru unghii Pasul 3
    3. Aplicați zilnic medicamente topice pentru a trata ciuperca de unghii. Pentru a reduce ciuperca și a ameliora durerea, masaj tratamente antifungice topice pe zonele infectate. Citiți instrucțiunile de pe ambalaj cu privire la cât de des și cât de mult de utilizat. În mod obișnuit, aplicați un pic mic la zona infectată de 1-3 ori pe zi.
  • Încercați medicamente, inclusiv Penlac, Jublia și Kerydin.
  • Imaginea intitulată Faceți un tratament pentru unghii Pasul 4
    4. Utilizați remedii de uz casnic dacă preferați alternative mai puțin dureroase. Există mai multe soluții diferite de uz casnic pe care le puteți utiliza pentru a trata ciuperca de unghii. Combinați cantități egale de listerină și oțet albă, distilată și înmuiați degetele sau degetele de la picioare timp de 45-60 de minute. Puteți aplica, de asemenea, 1-2 picături de arbore de ceai sau ulei esențial de oregano la unghii de 2 ori pe zi. În plus, infuzați 2 pungi de ceai Pau d`Arco în apă caldă și înmuiați degetele sau degetele de la picioare timp de 20 de minute de două ori pe zi.
  • De asemenea, vă puteți șterge degetele cu o minge de bumbac înmuiată în oțet de cidru de mere de mai multe ori pe tot parcursul zilei, dacă nu doriți să vă înmuiați degetele.
  • Utilizați oricare metodă pe care o preferați, pe baza ingredientelor pe care le aveți la dispoziție pentru dvs. Poate dura câteva luni înainte de a observa rezultate.
  • Imaginea intitulată face un tratament de unghii Pasul 5
    5. Păstrați-vă picioarele și mâinile uscate pentru a preveni infecția cu unghii fungice. Deoarece ciuperca de unghii este adesea cauzată de umiditatea excesivă, o modalitate ușoară de a reduce ciuperca este de a vă menține unghiile cât mai mult posibil. Pentru a face acest lucru, înlocuiți încălțămintea veche, care poate fi umedă și vă uscați întotdeauna unghiile după duș.
  • De asemenea, puteți purta flip-flops în duș, dacă scăldat în locuri publice.
  • Du-te desculți când sunteți acasă pentru a permite unghiilor să respire. Când sunteți afară, purtați pantofi și șosete din țesături respirabile. Acest lucru ajută la minimizarea sudoarei pentru a vă menține picioarele uscate.
  • Imaginea intitulată Faceți un tratament pentru unghii Pasul 6
    6. Vedeți medicul dumneavoastră dacă ciupercile de unghii nu dispare. Dacă încercați un tratament pentru unghii pentru a tăia infecția dvs. fungică și încă nu vedeți nici o îmbunătățire, este posibil să fie necesar să faceți suplimente orale sau încercați chirurgie laser. Programați o consultare cu medicul dumneavoastră pentru a trece peste tratamentul potrivit pentru dvs.
  • Metoda 2 din 4:
    Consolidarea unghiilor
    1. Imaginea intitulată face un tratament de unghii Pasul 7
    1. Un ulei se înmoaie o dată pe săptămână pentru a bloca umiditatea. Se toarnă aproximativ 1 cană (237 ml) dintr-un ulei natural, cum ar fi nucă de cocos, migdale sau ulei de măsline într-un castron și scufundați degetele în ulei. Lăsați unghiile să se înmoaie timp de 10 minute și să masați uleiul peste unghiile pe măsură ce așteptați. Puteți folosi măsline, nucă de cocos, argan, vitamina E, arbore de ceai sau ulei de ricin.
    • În plus, vă puteți înmuia unghiile pe timp de noapte și puteți purta mănuși în pat pentru un efect de hidratare profundă.
    • Evitați să utilizați ulei de legume sau canola, deoarece vă fac mâinile grase.
  • Imaginea intitulată Faceți un tratament pentru unghii Pasul 8
    2. Utilizare ulei de cuticule Ori de câte ori degetele dvs. sunt uscate. Puteți aplica ulei de cuticul de 1-3 ori pe zi, după cum este necesar. Aplicați o picătură de ulei la fiecare unghie și masați patul de unghii cu cealaltă mână. Acest lucru vă păstrează cuticulele moi și hidratate, ceea ce este de ajutor atunci când doriți să vă întăriți unghiile.
  • Dacă nu utilizați ulei de cuticule, puteți dezvolta hangnail-uri sau piele uscată.
  • Evitați utilizarea foarfece cuticulară pentru a tăia pielea în jurul cuticulelor. În schimb, utilizați un împingător de cuticule pentru a le deplasa înapoi. Acest lucru vă păstrează mâinile sănătoase și evită hangnailurile.
  • Imaginea intitulată face un tratament de unghii Pasul 9
    3. Frecați cremă de mână în fiecare noapte înainte de culcare pentru a vă menține mâinile hidratate. Utilizați o loțiune special formulată pentru a vă hidrata mâinile sau utilizați orice loțiune de corp pentru hidratarea de bază. Aplicați o cantitate de loțiune de dimensiune de dime sau mai mult, după cum este necesar, și masați loțiunea peste unghiile și mâna. În acest fel, vă veți trezi cu pielea moale și suplă.
  • Menținerea pielii hidratate ajută la unghiile dvs. să crească sănătoși și puternici.
  • Imaginea intitulată face un tratament de unghii Pasul 10
    4
    Fișierați unghiile în 1 direcție pentru a netezi și elimina marginile aspre. Pentru a vă întări unghiile, este important să vă depuneți corect unghiile. Evitați "tăierea" înainte și înapoi peste vârful unghiei. În schimb, mutați apoi fișierul în mod consecvent pe unghii în 1 direcție. Porniți pe marginea exterioară și aduceți fișierul spre centru. Înclinați ușor fișierul, astfel încât acesta este sub vârful cuiului, mai degrabă decât la spălare împotriva lui. În acest fel, unghiile tale pot crește înapoi puternic și sănătos.
  • Fiți deosebit de blând dacă unghiile sunt subțiri sau peeling, deoarece fișierul vă poate deteriora unghiile mai departe dacă le depuneți incorect.
  • Imaginea intitulată face un tratament de unghii Pasul 11
    5. Vopsea pe un strat de bază întărire, mai degrabă decât lustruirea unghiilor. Dacă doriți să vă întăriți unghiile, este mai bine să renunțați la polonezul de unghii, pe măsură ce unghiile sunt în creștere. În schimb, utilizați un strat de bază clar formulat special pentru a întări unghiile fragile. Aplicați 1-2 straturi de 1-3 ori pe săptămână pentru cele mai bune rezultate.
  • Nail polonez vă poate usca cu unghiile și mai mult, făcându-le mai slabe și mai puțin pliabile.
  • În plus, evitați obținerea unui tratament acrilic sau gel, deoarece acestea pot deteriora în mod semnificativ unghiile datorită adezivilor dur și a substanțelor chimice abrazive.
  • Imaginea intitulată face un tratament de unghii Pasul 12
    6. Evitați utilizarea unui polonez cu substanțe chimice toxice, astfel încât unghiile dvs. să nu se despartă. Dacă trebuie să purtați unghiul de unghii, deoarece unghiile dvs. cresc, asigurați-vă că polonezul dvs. nu conține ingrediente cum ar fi toluen, ftalat de dibutil sau formaldehidă. Aceste substanțe chimice vă pot face cu ușurință unghiile și le pot face mai fragile și mai uscate.
  • Verificați ambalajul polonez de unghii pentru a afla dacă polonezul de unghii conține aceste substanțe chimice. Dacă nu este listată pe sticlă, căutați online pentru a găsi ingredientele specifice.
  • Metoda 3 din 4:
    Promovarea creșterii unghiilor
    1. Imaginea intitulată Faceți un tratament pentru unghii Pasul 13
    1. Aplicați ulei de nucă de cocos la unghiul dvs. înainte de culcare pentru a atenua uscăciunea. Îndepărtați degetul arătător într-un borcan de ulei de nucă de cocos pentru a obține un pic pe vârful degetului și frecați ușor uleiul peste unghii și patul de unghii. Faceți acest lucru pentru fiecare deget și lăsați uleiul pe măsură ce mergeți la culcare. Pe măsură ce vă odihniți, uleiul pătrunde adânc în cui pentru a ajuta la promovarea unei noi creșteri.
    • Dacă faceți acest lucru în fiecare zi timp de câteva luni, unghiile dvs. pot începe să crească mai repede.
    • Acest lucru hidratează și hidratează unghiile și cuticulele.
  • Imaginea intitulată face un tratament de unghii Pasul 14
    2. Utilizați un harider de unghii de 1-3 ori pe săptămână pentru a vă ajuta să crească unghiile mai rapide. Achiziționați un produs de unghii special conceput pentru a vă încuraja unghiile să crească. Acestea sunt vândute la cele mai multe magazine de aprovizionare de frumusețe. Apoi, aplicați 1-2 straturi clare de poloneză la unghiile dvs. curate de mai multe ori pe săptămână, după cum este necesar. Vopsea polonezii de la cuticula la capătul unghiei.
  • Utilizarea produselor de întărire vă poate ajuta să vă protejați unghiile, precum și să promoveze creșterea unghiilor.
  • Poate dura 1-2 luni înainte de a vedea rezultatele.
  • Imaginea intitulată face un tratament de unghii Pasul 15
    3. Luați un supliment de biotină pentru a vă ajuta să crească unghiile sănătoase și lungi. Biotina este un tip de vitamină B care promovează creșterea părului și a pielii. Se spune că consolidarea unghiilor și îmbunătățirea sănătății lor generale. Luați un supliment de 2-3 mg o dată pe zi timp de aproximativ 4-6 luni.
  • Cu orice vitamină, durează ceva timp înainte ca rezultatele să fie evidente.
  • În timp ce biotina este în siguranță, este utilă să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a lua orice supliment.
  • Imaginea intitulată face un tratament de unghii Pasul 16
    4. Purtați mănuși când faceți treburi de uz casnic pentru a vă proteja unghiile. Dacă doriți ca unghiile să crească mai mult și sănătos, este important să le păstrați cât de mult puteți. Puneți o pereche de mănuși de cauciuc atunci când curățați bucătăria sau spălarea mâncărurilor, de exemplu. În acest fel, unghiile dvs. sunt mai puțin susceptibile de a fi cioplite sau deteriorate pe măsură ce lucrați.
  • De asemenea, puteți purta mănuși atunci când grădinăritul sau munca în curte.
  • Imaginea intitulată face un tratament de unghii Pasul 17
    5. Evitați îndepărtarea vechilor polonezi. Dacă alegeți sau îndepărtați lustruirea unghiilor, patul dvs. de unghii poate fi deteriorat, ceea ce la rândul său nu ajută că unghiile dvs. să crească sănătoase și puternice. Utilizați removerul polonez de unghii, dacă aveți nevoie pentru a scăpa de poloneză. De asemenea, puteți aplica un strat de top și așteptați 1-2 minute între straturile poloneze, astfel încât polishul dvs. de unghii să rămână fără întârziere cât mai mult posibil.
  • Dacă vă îndepărtați continuu vechea poloneză, puteți să vă rupeți straturile de unghii.
  • Imaginea intitulată face un tratament de unghii Pasul 18
    6. Utilizați Sanitizerul de mână cu alcool cu ​​ușurință pentru a evita uscarea unghiilor. Utilizați Sanitizer de mână după cum este necesar pentru a vă menține mâinile curate și proaspete. Cu toate acestea, evitați utilizarea prea mult. Utilizați aproximativ 1 pompă de sanitizator de mână pentru a vă curăța mâinile, mai degrabă decât câteva pompe simultan. Sanitizatorul de mână este făcut cu alcool, care vă poate usca unghiile și le poate face să se rupă în timp.
  • Acest lucru vă poate ajuta unghiile să crească în mod natural pe cont propriu.
  • Imaginea intitulată face un tratament de unghii Pasul 19
    7. Căutați tratament din salonul local. Multe saloane de unghii oferă tratamente precum IBX, care ajută la tunderea unghiilor, astfel încât să crească mai puternice și mai mult. Discutați cu tehnicianul dvs. de unghii despre un tratament întăriri, cum ar fi IBX să vă ajute să vă păstrați lungimea unghiilor pe măsură ce sfaturile dvs. cresc.
  • Ibx nu va promova direct creșterea. Cu toate acestea, va ajuta să vă păstrați lungimea pe măsură ce unghiile dvs. cresc.
  • Metoda 4 din 4:
    Vindecarea unghiilor din manichiuri dure
    1. Imaginea intitulată face un tratament de unghii Pasul 20
    1. Bucură-te ușor la nivelul suprafeței. Dacă ți-ai scos singur unghiile de acrilic sau gel, probabil că ți-ai deteriorat unghiile în acest proces. Frecați un tampon de unghii foarte ușor înainte și înapoi peste unghii pentru a vă elimina secțiunile neuniforme sau peeling. În acest fel, plăcile dvs. de unghii au ieșit afară și unghiul nu se va descurca mai departe.
    • Asigurați-vă că sunteți foarte atent când vă bucurați de unghiile. Dacă sunteți prea ferm, puteți deteriora mai departe plăcuța de unghii.
  • Imaginea intitulată face un tratament de unghii Pasul 21
    2. Evitați purtarea lacului de unghii timp de 2-4 săptămâni, astfel încât unghiile să se poată vindeca. După ce vă eliminați manichiura, așteptați cu câteva săptămâni înainte de a aplica polonez pe partea de sus. Aceasta oferă camera dvs. de unghii să respire, astfel încât să se poată revitaliza în mod natural și să se vindece.
  • Dacă aplicați poloneză la unghiile dvs., le poate lua mai mult pentru a crește înapoi.
  • Imaginea intitulată face un tratament de unghii Pasul 22
    3. Îndepărtați unghiile de 1-2 ori pe săptămână pentru a le menține scurt până când se recuperează. După manichiura dvs., este mai bine să vă păstrați unghiile scurte. Tăiați unghiile, așa că vin la vârful degetelor. În acest fel, sunt mai puțin probabil să se rupă în timpul etapei de recuperare.
  • Unghiile tale sunt foarte moi și pliabile imediat după îndepărtarea unei manichiură, așa că doriți să le protejați cât mai mult posibil.
  • Imaginea intitulată face un tratament pentru unghii Pasul 23
    4. Utilizați ulei cuticul sau cremă de mână ori de câte ori mâinile dvs. sunt uscate. Este imperativ să vă hidratezi și să vă hidratezi unghiile după îndepărtarea manichiului. Puteți face acest lucru cu ulei cuticul sau cremă de mână. Aplicați fie o opțiune de 2-3 ori pe zi timp de 2-4 săptămâni, deoarece unghiile dvs. cresc. Utilizați aproximativ 1 picătură de ulei pe unghii sau o cantitate de cremă de dimensiune de dime pentru fiecare mână.
  • Menținând unghiile hidratate ajută la îmbunătățirea aspectului lor global, deoarece celulele deteriorate rămân împreună.
  • Imaginea intitulată face un tratament de unghii Pasul 24
    5. Evitați tăierea cuticulelor pentru a preveni deteriorarea ulterioară. Cuticulele dvs. protejează o creștere nouă a unghiilor sub suprafață și îndepărtarea cuticulei poate provoca mai multe deteriorări ale unghiilor. Împingeți înapoi cu cuticulele cu un împingător cu cuticule, mai degrabă decât să le ștergeți cu un tăietor cu cuticule. Faceți acest lucru aproximativ o dată pe săptămână pentru rezultate mai bune.
  • Imaginea intitulată face un tratament de unghii Pasul 25
    6. Aplicați o consolidare a unghiilor pentru a vă susține unghiile pe măsură ce se vindecă. Consolidarea unghiilor sunt polisuri special concepute pentru a îmbunătăți sănătatea și duritatea generală a unghiilor dvs. Acestea lucrează excelente după îndepărtarea unei manichiură, deoarece completează patul de unghii și placa de unghii cu substanțe nutritive. Aplicați 1-2 straturi de aproximativ 1-3 ori pe săptămână sau ori de câte ori observați că primul strat începe să dispară.
  • Aceasta este o idee bună dacă doriți să aplicați poloneză, dar nu doriți să vă deteriorați unghiile.
  • Imaginea intitulată Faceți un tratament pentru unghii Pasul 26
    7. Du-te la salon dacă unghiile tale sunt într-o formă foarte dură. Dacă unghiile dvs. sunt grav inegale sau crăpate, chiar și după ce ați făcut un tratament de unghii, cel mai bun pariu este să mergeți la un salon pentru ajutor. Profesioniștii pregătiți pot folosi un șlefuit pentru a vă îndemna unghiile. De asemenea, puteți obține un tratament profund de condiționare pentru a vă revitaliza unghiile.
  • Dacă lungimea unghiilor este deteriorată, dar încă intactă, tehnicianul dvs. de unghii poate folosi Wraps de mătase pentru a vă ajuta să vă întăriți unghiul. Aceste înfășurări folosesc țesătură subțire de mătase înfășurată și lipită în jurul unghiei pentru a oferi o forță suplimentară. Înfășurările de mătase sunt de obicei vopsite după aplicare după aplicare.
  • S-ar putea să nu doriți să mergeți la salon, de ce ați eliminat manichiura. Cu toate acestea, poate fi mai bine pentru sănătatea generală a unghiilor dvs.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Consolidarea unghiilor

    • Ulei natural
    • Ulei de cuticule
    • Cremă de mâini
    • Pilă de unghii
    • Consolidarea stratului de bază

    Promovarea creșterii unghiilor

    • Ulei de cocos
    • Intaritor de unghii
    • Biotină
    • Mănuși

    Recuperarea unghiilor din manichiuri dure

    • Pilă de unghii
    • Cuttere de unghii
    • Ulei de ulei sau cremă de mână
    • Consolidarea unghiilor

    sfaturi

    Evita muscandu-ti unghiile pentru a le păstra în mare sănătate.

    Avertizări

    Evitați împingerea cuticulelor înapoi mai mult de o dată pe săptămână. Dacă faceți acest lucru prea des, cuticulele dvs. ar putea fi împărțite sau să vă deschidă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar