Cum de a desena un xenomorf

Xenomorpul de la Ridley Scott "Străin" Seria de filme este unul dintre monștrii de film all-time mare. În acest articol, veți învăța cum să atrageți această creatură terifiantă din adâncurile spațiului!

Pași

1. Să se familiarizeze cu ceea ce arată xenomorful. Înainte de a putea desena xenomorful, trebuie să știți ce desenați. Căutați fotografii online sau mai bine urmăriți "Străin" filme. Dacă sunteți nou la desen, este recomandat să copiați imaginile incluse în fiecare pas. Dacă sunteți mai experimentat, puteți găsi o imagine care vă place online să utilizați ca model. Dacă sunteți deosebit de încrezători în abilitățile dvs., încercați să desenați fără un model deloc! Dacă alegeți această ultimă opțiune, asigurați-vă că vizualizați imagini online din diferite unghiuri, astfel încât să aveți un sentiment de ceea ce arată în trei dimensiuni.
  • 2. Obțineți consumabilele de desen împreună. Veți avea nevoie de creioane și hârtie cel puțin. Ați putea dori, de asemenea, un stilou pentru a face marginile mai distinctive și creioanele pentru umbrire. Hârtia de imprimantă albă de dimensiuni standard este optimă, deși pot fi utilizate și alte tipuri de hârtie. De asemenea, rețineți că un pix poate fi mai ușor de tras cu un vârf de respect. Indiferent, asigurați-vă că vă simțiți confortabil cu consumabile pe care le utilizați, deoarece acest lucru va afecta calitatea desenului final.
  • Imagine denumită xenostep1fixed
    Imagine denumită xenostep1fixed
    3. Trageți conturul. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este schițând forma corpului xenomorfului. Nu vă faceți griji cu privire la detaliile de acum - puteți umple mai târziu.
  • Imagine intitulată xenostep2
    Imagine intitulată xenostep2
    4. Trageți mâinile, picioarele și spatele. Xenomorph are trei gheare ascuțite pe fiecare mână. Sunt picioarele fiecare având două gheare în față și una în spate. De asemenea, are patru "spikes" proeminent din spate, deși sunt aplatizate la sfârșit.
  • Imagine intitulată xenostep3
    Imagine intitulată xenostep3
    5. Adăugați spikes la cap și coada. Vârfurile de pe cap ar trebui să fie ascuțite și curbe ușor înapoi. Ei ar trebui să înceapă aproximativ deasupra spatelui maxilarului și să continue ușor pe gât, lăsând spațiu la capătul capului. Vârfurile de-a lungul coada sunt mai scurte și mai flaime la capăt, având o formă rectangulară sau uniformă. Aceste vârfuri ar trebui să fie trase de-a lungul întregii lungimi ale coada.
  • Imagine denumită Xenostep4
    Imagine denumită Xenostep4
    6. Umple gura cu dinți. Una dintre cele mai ciudate caracteristici ale Xenomorfului este un set de dinți ascuțiți de ras. Asigurați-vă că sunt mari și vizibile!
  • Imagine intitulată xenostep5
    Imagine intitulată xenostep5
    7. Trageți ribcage. Xenomorph are o nervură vizibilă, oferindu-i stomacului o calitate asemănătoare scheletului.
  • Imagine intitulată xenostep6
    Imagine intitulată xenostep6
    8. Adăugați detalii la cap. Trageți liniile curbate care se extind de la baza vârfurilor de pe capul xenomorfului. Acest lucru va face ca capul să arate tridimensional.
  • Imagine denumită Xenostep7
    Imagine denumită Xenostep7
    9. Adăugați detalii la coadă. Ca și cu capul, trageți liniile curbate care se extind de la vârfurile de pe coadă. Asigurați-vă că curbele se potrivesc cu direcția coada, astfel încât pare tridimensională.
  • Imagine intitulată xenostep8
    Imagine intitulată xenostep8
    10. Completați genunchii și picioarele. Xenomorpul are trei articulații în picioarele lui. De asemenea, are o secțiune pe coapsele sale, care este o textura diferită de restul picioarelor. Asigurați-vă că ați marcat ghearele de la restul de la degetele de la picioare.
  • Imagine intitulată xenostep9
    Imagine intitulată xenostep9
    11. Umpleți brațele. Trageți coatele și marcați ghearele de la degetele xenomorfului. De asemenea, adăugați o proeminență din umerii lui.
  • Imagine intitulată xenostep10
    Imagine intitulată xenostep10
    12. Umbra în xenomorf. Xenomorful este gri foarte închis, ceea ce îi permite să se ascundă în umbre. Utilizați un creion sau creion pentru a colora corpul. De asemenea, puteți utiliza colorarea verde sau verde închis. Alegeți un punct în care doriți ca lumina să vină de la desen și să umbrească părți ale corpului care sunt mai aproape de lumină mai puțin întuneric, iar părțile care sunt mai departe de ușoare sau ascunse de umbra mai întunecată. De asemenea, încercați să faceți ca umbrele să dezvăluie natura tridimensională a creaturii, în special pe cap. Amintiți-vă că picioarele xenomorfului au o parte în centru, care este o textura diferită de restul - asigurați-vă că umbrirea dvs. reflectă acest lucru.
  • sfaturi

    Uită-te la desene diferite ale xenomorfului pentru inspirație. În plus față de a fi capabilă să o vadă din mai multe unghiuri, văzând diferitele alegeri stilistice, alții au făcut atunci când desenul xenomorfului vă poate inspira să adăugați o atingere personală a străinului.
  • Amintiți-vă de sursa de lumină atunci când umbriți. În desenul dvs., luați în considerare locul în care vine lumina, apoi trageți-vă umbrirea și umbrele în consecință.
  • Dacă aveți probleme cu desenul în 3D, încercați să utilizați un aspect de cartoon.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar