Cum să blur o față într-o fotografie

Social media este mai invazivă decât oricând cu etichetarea și legarea informațiilor personale cu imagini. În unele situații, ca și cu copiii mici, este posibil să nu doriți ca aceste fotografii să fie disponibile online. Este un lucru bun că există o varietate de opțiuni pentru fețele de estompare în fotografii. Puteți bloca fețele folosind un site web, o aplicație Android sau iOS sau un editor de imagini computer.

Pași

Metoda 1 din 2:
Alegerea unui serviciu neclar
  1. Imagine intitulată Blur o față într-o fotografie Pasul 1
1. Utilizați un editor de imagini încorporat pentru o opțiune simplă. Computerele bazate pe Windows vin adesea MS vopsea, Un program simplu de editare a imaginilor. Computerele Apple au pensule și alte programe de manipulare a imaginilor, de asemenea.
  • Aceste programe pot fi găsite în diferite locații de pe computer, deci poate fi mai rapid să faceți o căutare de cuvinte cheie pentru "MS Paint" sau "PaintBrush."
  • Pentru a aduce funcția de căutare în Windows, apăsați pe câștigul ⊞ și S Tastele în același timp. În mod similar, accesați funcția Apple Finder apăsând ⌘ cmd și F.
  • Alte programe comune de manipulare a imaginii pe care ați putea dori să căutați (unele ar putea fi mai bune decât altele) includ: Adobe Photoshop, Coreldraw și Gimp.
  • Imagine intitulată Blur o față într-o fotografie Pasul 2
    2. Prioritizați site-urile web gratuite pentru estomparea simplă. Site-urile gratuite sunt adesea cele mai rapide și mai ușoare modalități de estompare a unei fotografii. Multe dintre acestea nu necesită înregistrare sau software nou - tot ce trebuie să faceți este să vizitați site-ul, să încărcați fotografia, apoi utilizați interfața site-ului pentru a bloca fețele.
  • Unele site-uri comune gratuite includ picmonkey, lunapic și fotohide. Dintre aceste trei, Lunapic este unic prin faptul că detectează automat și blumburile se confruntă cu momentul în care imaginea dvs. este încărcată.
  • Dacă confidențialitatea este o preocupare, asigurați-vă cu atenție Condițiile de utilizare și acordul de utilizator al site-ului. Unele site-uri vă pot înregistra fotografiile după ce le încărcați.
  • Imagine intitulată Blur o față într-o fotografie Pasul 3
    3. Așteptați mai multe opțiuni și o calitate superioară cu servicii de plată la utilizare. O caracteristică comună pentru site-urile de plată la utilizare este auto-pixelația, care se confruntă automat. Acesta poate fi un economizor de timp real dacă va trebui să vă tulburați frecvent.
  • S-ar putea să găsiți, de asemenea, servicii de plată pentru a utiliza o gamă mai largă de opțiuni de pixelație, cum ar fi lumina blândă sau moderată, care poate fi utilizată pentru efectul stilistic.
  • Brichetă blândri va fi mai puțin obositoare decât neclaritatea grea, care poate face o imagine neclară mai proeminentă.
  • Procesele de detectare a fatalor ale celor mai multe servicii de plată sunt de obicei mai mari decât serviciile gratuite de utilizat.
  • Imagine intitulată Blur o față într-o fotografie Pasul 4
    4. Căutați aplicații de răsturnare față în App Store. Există destule câteva aplicații acolo pentru estomparea feței dvs. și pentru a vă proteja identitatea în poze. Unii pot potrivi nevoilor dvs. mai bune decât altele. De exemplu, unele aplicații oferă filtre de distracție împreună cu efectul clasic de neclare pixelată.
  • Încercați să găsiți aplicații prin căutarea de lucruri cum ar fi, "Aplicații Blurring", "Aplicații cu fața pixelarea" "Aplicații la Blur Faces", și așa mai departe.
  • Check out comentariile utilizatorului despre aplicație. Dacă se pare că echipa de aplicații face o treabă bună de a răspunde la feedback-ul clientului, este de obicei un semn bun.
  • Aplicațiile comune de estompare Android includ obscracam, Android Ascunderea Față și Pixlr. Aplicațiile iOS Blurring care sunt populare includ Blur Touch, Editor foto și TadAa.
  • Imagine intitulată Blur o față într-o fotografie Pasul 5
    5. Citiți acordul de confidențialitate înainte de a alege un serviciu. Dacă încercați să vă protejați confidențialitatea cu neclare, este puțin probabil să doriți site-uri de economisire a copiilor necredincirate. Citiți cu atenție Acordul de confidențialitate și informațiile despre utilizator înainte de a utiliza un serviciu. Dacă aveți vreo îndoială, găsiți un alt serviciu.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă un site este sigur sau nu, faceți o căutare generală de cuvinte cheie online pentru recenzii despre acesta. De exemplu, ați putea căuta "comentarii pentru Blurmyface.COM."
  • Metoda 2 din 2:
    Observarea fețelor cu un editor de imagini
    1. Imagine intitulată Blur o față într-o fotografie Pasul 6
    1. Deschideți fotografia cu editorul de fotografii. În Windows, faceți clic dreapta pe fotografia pe care doriți să o blur. Dreapta click va deschide un meniu derulant. Plasați cursorul peste opțiunea "Deschis cu" în meniul derulant și selectați MS Paint, Photoshop sau "Alegeți o altă aplicație."
    • Dacă trebuie să selectați "Alegeți o altă aplicație," O fereastră pop-up va deschide un director de programe. Va trebui să găsiți editorul de imagini în acest director. Încercați să căutați în folderul "Accesorii Windows".
    • Utilizatorii Apple. Hold Ctrl și faceți clic pe imaginea pe care doriți să o blocați pentru a deschide un meniu derulant în care veți găsi "Deschideți cu."Selectați PaintBrush, un alt program sau alegeți" Altele ... "pentru a selecta un editor din directorul de programe de calculator.
  • Imagine intitulată Blur o față într-o fotografie Pasul 7
    2. Găsiți instrumentul Blur. Chiar și editorii de imagine de bază au de obicei un instrument blur. În unele cazuri, aceasta poate fi o baghetă deformare care denaturează culoarea, ascunderea efectivă a identității asemănătoare cu estomparea. Utilizați caracteristica de ajutor a editorului de imagini pentru a căuta "Blur", "Blurring", sau "Blur Tool."
  • Majoritatea programelor au o filă vizibilă de "ajutor" undeva în partea de sus a ferestrei programului. "Ajutor" este adesea cea mai îndepărtată opțiune din filele standard de stare de stare (cum ar fi "Fișier", "Editați", "Vizualizare", "Opțiuni", etc.).
  • Imagine intitulată Blur o față într-o fotografie Pasul 8
    3. Blurați fețele din fotografie. Dacă programul dvs. utilizează un instrument neclar, în cele mai multe cazuri puteți aplica efectul neclarită făcând clic și trageți cursorul peste chipurile pe care doriți să le ascundeți. Unii editori pot crea un cerc încețoșat care se suprapune în imagine. Aceste cercuri sunt adesea atrase făcând clic și tragând.
  • Imagine intitulată Blur o față într-o fotografie Pasul 9
    4. Salvați fotografia. Odată ce sunteți mulțumit că identitatea din imaginea dvs. sunt suficient de neclară, salvați imaginea. Acum este gata să fie postat oriunde doriți, fără să vă compromită confidențialitatea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar