Cum să ștergeți un post pe instagram

Uneori, suntem prinși într-o situație lipicioasă în care postăm ceva neintenționat pe o mare platformă socială socială Instagram. Indiferent dacă a fost intenționat sau nu, aveți șansa de a șterge postarea. Thisewill vă învață cum să ștergeți un post pe Instagram.

Pași

  1. Imaginea intitulată Partajați un post pe Instagram Pasul 1
1. Deschis Instagram. Pictograma Instagram este o cameră multicoloră cameră. Faceți clic pe pictograma, care va deschide pagina dvs. de pornire instagram dacă sunteți conectat (ă).
  • Conectați-vă dacă nu ați făcut-o deja.
  • Imagine intitulată Obțineți adepții Instagram gratuit Pasul 4
    2. Asigurați-vă că sunteți pe un dispozitiv mobil. Puteți posta și șterge mesajele numai dacă sunteți pe un dispozitiv mobil. Nu funcționează dacă sunteți pe un computer.
  • Puteți vizualiza postările dvs. pe un computer, totuși.
  • Imaginea intitulată Partajați un post pe Instagram Pasul 3
    3. Faceți clic pe postarea pe care doriți să o ștergeți. Reconsiderarea ștergerii postării. Dacă are multe comentarii plăcute și mai multe comentarii, ar putea fi un pic cam șters. Gândiți-vă de două ori înainte de ao scoate.
  • Imagine intitulată Ștergeți un post pe Instagramstep4.jpg
    Imagine intitulată Ștergeți un post pe Instagramstep4.jpg
    4. Apasă pe În colțul din dreapta sus al postului. Va deschide o subpunere cu mai multe opțiuni.
  • Imagine intitulată Ștergeți un post pe Instagramstep5
    Imagine intitulată Ștergeți un post pe Instagramstep5
    5. Alege Șterge opțiune. După ce faceți clic pe opțiune, veți primi o notificare, care vă solicită să confirmați dacă doriți să o ștergeți. Confirmați-l din nou dacă sunteți sigur.

    Bacsis: Dacă doriți să salvați postarea, atingeți "Arhiva" buton. Acest lucru va salva postul și va fi vizibil numai pentru dvs. Puteți să-l ștergeți mai târziu dacă doriți.

  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar