Cum să activați tastatura de pe ecran pe un mac

Tastarea cu o tastatură de pe ecran poate veni la îndemână uneori, indiferent dacă aveți o dizabilitate fizică sau poate doar o tastatură ruptă. Utilizarea unei tastatură de pe ecran sau tastatură virtuală vă permite să selectați toate opțiunile de tastatură obișnuite cu un cursor de mouse sau alt dispozitiv de intrare. Acest articol vă va ajuta să activați tastatura de pe ecran pe un Mac.

Pași

  1. Imaginea intitulată Activează tastatura de pe ecran pe un pas 1 MAC 1
1. Deschideți preferințele sistemului Mac. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe pictograma Preferințe sistem din dosarul Dock sau Aplicații.
  • Imaginea intitulată Activează tastatura de pe ecran pe un MAC Pasul 2
    2. Selectează Tastatură pictograma.
  • Dacă utilizați o versiune mai veche a software-ului Mac (Lion Mountain și mai devreme), acesta nu va fi numit "Tastatură". Click pe "Limbă și text," in schimb.
  • Imaginea intitulată Activează tastatura de pe ecran pe un MAC Pasul 3
    3. Faceți clic pe Surse de intrare tablo.
  • Imaginea intitulată Activează tastatura de pe ecran pe un MAC Pasul 4
    4. Adăugați o opțiune de limbă / regiune dacă este necesar. Dacă aveți deja o opțiune de tastatură adecvată în listă (e.G. U.S. sau britanic), apoi treceți la pasul următor. Dacă nu faceți clic pe + și derulați prin listă pentru a selecta limba dorită. Apoi faceți clic pe Adăugați.
  • Chiar și tastaturile din aceeași limbă, dar diferite regiuni pot avea dispozitive diferite, deci asigurați-vă că utilizați cel pe care îl cunoașteți.
  • Imaginea intitulată Activează tastatura de pe ecran pe un MAC Pasul 5
    5. Verifică Afișați meniul de introducere în bara de meniu Opțiunea spre partea de jos. Acesta poate fi selectat automat sau deja, dar dacă nu este, verificați-l.
  • Imaginea intitulată Activează tastatura de pe ecran pe un MAC Pasul 6
    6. Localizați pictograma de intrare din bara de meniu Mac, spre partea dreaptă. Poate arata ca o pictogramă de tastatură / simbol sau poate arăta steagul limbii pe care le-ați selectat. Faceți clic pe acesta și selectați Afișați vizualizatorul de la tastatură Pentru a vizualiza tastatura de pe ecran.
  • Imaginea intitulată Activează tastatura de pe ecran pe un MAC Pasul 7
    7. Utilizați cursorul pentru a selecta oricare dintre tastele tastaturii de pe ecran la fel cum ați fi pe o tastatură obișnuită. Puteți introduce cu tastatura virtuală în orice locație de pe ecran: Doar faceți clic în caseta de text dorită și apoi faceți clic pe tastatura virtuală, o tastă la un moment dat, pentru a introduce.
  • De asemenea, puteți să mutați tastatura virtuală în jurul valorii, după cum este necesar, să o împiedicați din cale. Acesta va pluti pe partea de sus a celorlalte ferestre.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Puteți închide, minimiza sau redimensiona tastatura de pe ecran ca orice altă fereastră.
  • Pentru a redeschide tastatura de pe ecran după închidere, reveniți la pictograma de intrare din bara de meniu și selectați Afișați vizualizatorul de la tastatură din nou.
  • Pentru a selecta mai multe taste la un moment dat, porniți tastele lipicioase, care vor păstra tastele modificatoare (cum ar fi ⇧ Shift+⌘ cmd) selectate după ce faceți clic pe ele, până când le deselectați manual.
  • Pentru a activa cheile lipicioase, deschideți preferințele sistemului. Click pe Accesibilitate, Selectați Tastatură, și verificați caseta la Activați cheile lipicioase.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar