Cum se dezactivează controlul comutatorului pe un iphone

AcestyArticolul vă învață cum să dezactivați capacitatea iPhone-ului de a utiliza comanda comutatorului ca o modalitate de a naviga pe iPhone utilizând comutatoare, cum ar fi mișcarea capului sau un buton fără fir dacă ați activat anterior setarea.

Pași

  1. Imagine intitulată Dezactivare Controlul comutatorului pe un pas 1 iPhone 1
1. Deschideți setările iPhone-ului. Aceasta este aplicația de pe ecranul dvs. de pornire cu cogs gri care pot fi găsite într-un folder etichetat "Utilități."
  • Dacă nu sunteți în meniul principal al setărilor, va trebui să ajungeți acolo atingând săgeata din spate în colțul din stânga sus al ecranului.
  • Imagine intitulată Dezactivare Controlul comutatorului pe un pas 2 iPhone
    2. Atingeți General.
  • Imagine intitulată Dezactivare Controlul comutatorului pe un pas 3 iPhone
    3. Atingeți Accesibilitate.
  • Imagine intitulată Dezactivare Controlul comutatorului pe un pas 4 iPhone
    4. Derulați în jos și apăsați Schimba controlul. Este în cel de-al treilea set de opțiuni.
  • Imagine intitulată Dezactivați controlul comutatorului pe un iPhone Pasul 5
    5. Glisați butonul de lângă "Controlul comutatorului" la poziția "OFF". Va deveni alb. Acest lucru va dezactiva capacitatea telefonului dvs. de a utiliza comutatoarele ca funcție de navigare alternativă.
  • sfaturi

    Dacă comanda rapidă de accesibilitate este utilizată pentru controlul comutatorului, puteți să faceți clic pe butonul Home (butonul extern din partea de jos a iPhone-ului dvs.) pentru a activa și dezactiva controlul comutatorului. Puteți schimba acest lucru mergând la setări > General > Accesibilitate > Comunicare rapidă pentru accesibilitate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar