Cum să devii un influențator instagram

Dacă iubiți Instagram și doriți să deveniți un influență, cu siguranță nu sunteți singuri! În timp ce devenind un influență nu este o știință, puteți lua anumite pași în această direcție prin stabilirea mărcii dvs. și cu actura contul dvs. pentru a reflecta o anumită temă sau atitudine. De asemenea, va trebui să vă angajați cu adepții dvs. pentru a vă construi încet contul.

Pași

Partea 1 din 4:
Stabilirea dvs
  1. Imaginea intitulată devine Influența Instagram Pasul 1
1. Alegeți un interes pe care îl bucurați. Cele mai bune conturi Instagram au focalizare, și a ta ar trebui, de asemenea. Cu toate acestea, nu ar trebui să alegeți ceva din albastru. Baza-ți contul în jurul ceva ce vă place. Dacă sunteți pasionat de asta, urmașii voștri vor ști!
  • Într-adevăr, depinde de tine ce te concentrezi. Puteți face alimente, machiaj, călătorie, broderie, poezie sau chiar slime. Atâta timp cât are o componentă vizuală și este ceva ce vă place, mergeți la el!
  • Imaginea intitulată devin Infinanțare Instagram Pasul 2
    2. Îngustă-ți ideea. În timp ce nu doriți să obțineți prea îngust, deoarece posturile dvs. vor deveni vechi repede, ar trebui să vă concentrați. De exemplu, "sport" poate fi prea largă, dar "mingi de tenis" poate fi prea îngust. Ideea este de a scoate o zonă care face contul dvs. unic, astfel încât oamenii vor dori să o urmeze.
  • De exemplu, Instagram are o gamă largă de bloggeri alimentari, dar ați putea găsi în continuare nisa proprie în acest sens. Poate doriți să revizuiți alimentele din orașul dvs., de exemplu sau poate doriți să vă concentrați asupra mâncării pe care le faceți. Gândiți-vă doar la ceea ce vă face unic și cum puteți aplica acest cont în contul dvs.
  • Imaginea intitulată devin Infinanțare Instagram Pasul 3
    3. Faceți-vă bio scurt, dulce și captivant. Bio-ul dvs. apare în partea de sus a fotografiilor când cineva face clic pe contul dvs., deci nu doriți să scrieți un roman. Păstrați-l la 1-2 propoziții de cel mult. De fapt, unele BIOS sunt doar câteva cuvinte. Cu toate acestea, ar trebui să fie suficient pentru a descrie ceea ce faceți și pentru a prinde atenția oamenilor.
  • De exemplu, dacă scrieți despre cultura alimentară din Oklahoma City, ați putea scrie, "Căutați cele mai bune mănâncă înalte și scăzute în OKC." Care arată că vă place tot felul de bucătărie și că vă concentrați asupra orașului Oklahoma.
  • Imaginea intitulată devin Infinanțare Instagram Pasul 4
    4. Invitați-vă prietenii și familia să vă urmeze. În timp ce acest lucru nu vă va aduce celebru, este cu siguranță un loc de început! Instagram sugerează, în general, persoanele pe care le puteți urma din locuri ca Facebook, astfel încât să puteți începe cu acele nume și să lucrați spre exterior.
  • Căutați "sugerat" Prietenii, deoarece de obicei apare în mijlocul hranei tale.
  • Partea 2 din 4:
    Generarea conținutului
    1. Imaginea intitulată devine Infinanțare Instagram Pasul 5
    1. Alegeți un planificator de feed pentru contul dvs. Aceste aplicații vă ajută să vă gestionați contul. Puteți încărca fotografii pentru a posta mai târziu, editați fotografii, urmăriți urmașii și o întreagă serie de alte lucruri prin aceste aplicații. Ele ușurează gestionarea paginii dvs. Instagram.
    • Instrumentele de editare din aceste aplicații sunt mult mai sofisticate decât ceea ce aveți în contul dvs. Instagram. De asemenea, vă permit să faceți lucruri cum ar fi editați videoclipuri și, în unele cazuri, Programați posturile pentru o dată ulterioară.
    • De exemplu, încercați vsco, unum, previzualizare sau planoly.
  • Imaginea intitulată devine Influența Instagram Pasul 6
    2. Faceți fotografii care se potrivesc cu Instagram Focus. Acum este timpul să ajungeți la partea distractivă! Începeți să faceți fotografii în fiecare zi a lucrurilor care se încadrează în contul dvs. Obțineți o săptămână sau 2 construită înainte de a începe postarea, astfel încât să aveți o mulțime de fotografii de calitate pentru a posta în contul dvs.
  • Puteți utiliza smartphone-ul dvs. sau puteți să primiți o cameră mai scumpă. Orice se simte bine pentru tine!
  • Imaginea intitulată devine Infinanțare Instagram Pasul 7
    3. Creați o senzație unificată pentru fotografiile dvs. Odată ce încărcați fotografiile la planificatorul de feed, rearanjați-le după cum este necesar pentru a face pagina să se simtă mai coerentă și organizată. Gândiți-vă la modul în care fotografiile arată ca un întreg pe pagină și să se joace cu filtre diferite. Planificatorul de feed vă permite să aplicați un filtru la toate fotografiile și puteți să mutați fotografiile în jurul valorii astfel încât aspectul întregii pagini să pară planificat. Încercați să alegeți 1 filtru pentru toate fotografiile, astfel încât toate acestea să pară ca marca dvs.
  • Încercați să aplicați filtre parțiale prin adăugarea filtrului și scăderea procentului la jumătatea drumului. Nu utilizați mai mult de un filtru pentru fotografiile dvs.
  • Imaginea denumită Infinrent Instagram Pasul 8
    4. Adăugați legende autentice și interesante la fotografiile dvs. O singură fotografie nu este suficientă pentru ca oamenii să vă urmeze. Vor să audă povestea din spatele fotografiei, chiar dacă este doar o scurtă perioadă de timp. Cheia este de a fi la fel de deschisă și autentică ca și cum puteți, pe măsură ce adepții dvs. vor simți când sunteți autentici și doriți să vă conectați la asta.
  • De exemplu, dacă postați o imagine a micului dejun ca un blogger alimentar, ați putea scrie, "Discuție reală: În fiecare dimineață nu pot fi omlete, slănină și vafe belgiene. Uneori, un simplu castron de iaurt simplu și fructe lovește locul. În plus, pot să o iau când am ieșit din ușă!" Cu o legendă ca aceasta, recunoașteți că fiecare masă pe care o faceți nu este fantezie, ceea ce vă ajută să vă umiri la adepții voștri.
  • Imaginea intitulată devine Influența Instagram Pasul 9
    5. Utilizați până la 4 hashtagi relevante. Hashtags vă ajută să clasificați imaginile și, de fapt, unii oameni se târăsc prin Hashtags pentru a găsi noi conturi să urmeze. Prin urmare, alegeți cu atenție. Practic, puteți folosi orice cuvânt sau frază fără spații ca hashtag introducând "#" urmată de cuvânt. Pe măsură ce tastați, acordați atenție numărului de ori pe care fiecare hashtag a fost folosit și alegeți unul cu cel mai mare număr.
  • De exemplu, dacă postați o imagine a pisicii dvs., uitați-vă la hashtages "#pisică" și "#Cats." Unul are mai multe utilizări decât celălalt, deci alegeți acel și lăsați-l pe celălalt.
  • Nu utilizați prea multe hashtags, deoarece Instagram poate îngropa postări care sunt inundate cu prea multe.
  • Imaginea intitulată deveni Infinanțare Instagram Pasul 10
    6. Faceți clic pe o locație pentru fotografie. Etichetele de locație fac ca postarea dvs. să fie mai vizibilă deoarece oamenii pot săpa prin locații. Puteți alege o locație specifică, cum ar fi un restaurant sau un parc pe care îl aveți sau îl puteți face mai generic, cum ar fi o secțiune a orașului dvs.
  • Sugestii de locație pop-up sub caseta de captire când sunteți pe ultima pagină înainte de a posta fotografia. Alegeți unul care pare a fi corect sau sugerează alta.
  • Partea 3 din 4:
    Împuternicirea abilităților de fotografie
    1. Imaginea intitulată deveni Infinanțare Instagram Pasul 11
    1. Transformați telefonul sau camera orizontală. Cu un smartphone, poate fi tentant să fotografiați întotdeauna în modul pătrat sau în modul vertical. Chiar dacă Instagram folosește în mod obișnuit modul pătrat, veți avea o șansă mai bună de a captura totul în fotografie dacă utilizați modul orizontal. Puteți să o editați întotdeauna mai târziu.
    • Modul orizontal funcționează chiar bine pentru fotografii portret, deoarece puteți capta mai mult din fundal.
  • Imaginea intitulată devin Influența Instagram Pasul 12
    2. Luați calitatea Fotografii cu moduri presetate. Când începeți mai întâi, nu vă fie frică să utilizați modurile presetate ale camerei. De exemplu, încercați să utilizați "portret," care utilizează o deschidere mai largă și atenuează puțin culorile. Pe de altă parte, "peisaj" utilizează o deschidere mică și este amplifică culoarea. În plus, asigurați-vă că vă stabilizați camera, fie folosind un trepied, fie chiar ceva de genul unei benzi pe o suprafață plană. O cameră stabilă va lua o fotografie mult mai clară.
  • Nu vă fie frică să jucați cu diferite setări. Vedeți ce funcționează cel mai bine pentru fotografiile pe care le luați!
  • Imaginea intitulată devine Infinanțare Instagram Pasul 13
    3. Aplicați regula de treimi la fotografiile dvs. Practic, această regulă spune că nu doriți să centriți totul în mijlocul fotografiei. În schimb, imaginați-vă că fotografia are 2 linii verticale și 2 linii orizontale care împărtășesc fotografia în alte treimi în fiecare mod. Cand esti "centrarea" Subiectul principal al fotografiei dvs., urmărește să îl plasați de-a lungul uneia dintre linii sau la o intersecție.
  • De exemplu, dacă luați o imagine a unei persoane, le-ați dezactivat în dreapta sau la stânga în fotografie în loc de centrul mort.
  • Imaginea intitulată deveni Infinanțare Instagram Pasul 14
    4. Încercați unghiul plat. Pentru acest tip de fotografie, stai deasupra subiectului tău, de obicei pe un scaun, pentru a obține o lovitură largă de orice este fotografia ta. Acest tip de împușcat funcționează în special pentru fotografii artistice de alimente sau lucruri cum ar fi decorațiile de masă și altele asemenea. Așezați-vă articolele sau alimentele pe o suprafață plană, cu un fundal neutru.
  • Spuneți o poveste cu acest tip de fotografie. Adică dacă luați o fotografie a unei cărți pe care o citiți, cum ar fi Harry Potter, Încercați să așezați elemente în imagine care se potrivesc temei, ca o baghetă, șuruburi, ochelari sau o eșarfă în culori de casă.
  • Nu vă fie frică să părăsiți unele zone necompletate pentru această fotografie. Puteți utiliza în continuare regula treimilor.
  • Imaginea intitulată devine Infinanțare Instagram Pasul 15
    5. Creați o fotografie coezivă cu culori și texturi. Când vă planificați fotografia, încercați să o limitați la 2-3 culori pentru a lega fotografia împreună. În același timp, încorporează texturi diferite în fotografie pentru a adăuga interesul vizual.
  • De exemplu, adăugați ceva matasos și ceva din lemn dur. De asemenea, puteți amesteca vechi și nou. Obțineți creativi!
  • Imaginea intitulată devine Infinanțare Instagram Pasul 16
    6. Experimentați cu alte unghiuri. Luați mai multe fotografii din multe unghiuri diferite. Nu este posibil să obțineți fotografia perfectă într-o singură fotografie, și folosind unghiuri diferite, vă va ridica șansele de a obține o mare.
  • De exemplu, încercați să luați o fotografie de sub subiect și de sus. Încercați să fotografiați din stânga și din dreapta. Uită-te la modalități diferite pe care le puteți încadra cu lucrurile în fundal.
  • Imaginea intitulată devine Influență Instagram Pasul 17
    7. Utilizați lumina naturală pentru fotografiile dvs. cât mai mult posibil. Lumina naturală este cea mai bună lumină pentru a crea fotografii strălucitoare și frumoase. În timp ce nu puteți lua fiecare fotografie în lumină naturală, încercați să faceți cât mai mulți puteți.
  • De exemplu, dacă doriți să faceți o fotografie a ceva ce ați făcut pentru prânz, dar masa de bucătărie nu are o lumină naturală în apropiere, mutați configurarea într-o fereastră sau o ușă în care obțineți lumină naturală moale.
  • Partea 4 din 4:
    Angajarea adepților și mărcilor
    1. Imaginea intitulată devine Infinanțare Instagram Pasul 18
    1. Alegeți cele mai importante fotografii pentru a posta. Ați putea inunda contul dvs. Instagram cu 10 fotografii pe zi, dar puteți începe să dezactivați unii adepți, mai ales dacă fotografiile sunt similare. În schimb, optați pentru cele mai bune fotografii de calitate pe care le luați și alegeți cele care au cea mai mare importanță pentru dvs. și contul dvs.
    • Încercați să postați cel puțin o dată pe zi, dar nu mergeți peste 2-3 fotografii pe zi, dacă nu este un eveniment special.
  • Imaginea intitulată devin Infinanțator Instagram Pasul 19
    2. Analizați ce vă atrage în conturile Instagram. Încercați să vă uitați la fotografiile și subtitrările dvs. obiectiv. V-ați urmărit contul? Dacă nu ați fi, ar putea fi timpul să regândiți ceea ce faceți. Există întotdeauna loc pentru a învăța și a crește!
  • De obicei, ceea ce atrage adepții la conturi este imagini curate și colorate, cu un anumit stil sau emoție care leagă împreună. Sunt, de asemenea, importante legende interesante.
  • Imaginea denumită Infinrent Instagram Pasul 20
    3. Puneți întrebări cu fotografiile dvs. Întrebări simple Îi încurajează pe urmașii dvs. să comenteze postul dvs. Mai multe comentarii înseamnă că veți fi plasați mai sus în feedurile oamenilor. Vrei ca posturile tale să apară cât mai des posibil, deci mai multă expunere pe care o poți garner, cu atât mai bine.
  • De exemplu, ați putea pune întrebări cum ar fi "Ce e pentru cină la tine acasă?" sau "La ce cântec ascultă?" De asemenea, puteți încerca ceva, "Pomegranate: dragoste sau ură?" Chiar și comentariile cu răspunsurile de 1 cuvânt sunt bune!
  • Imaginea intitulată devine Influență Instagram Pasul 21
    4. Răspundeți la comentariile lăsate de urmașii dvs. Când adepții dvs. lasă un comentariu pe postul dvs., încercați să "ca" sau răspundeți la cât mai multe posibilități. Care ajută la crearea unei relații între dvs. și urmașii dvs., deoarece îi face să se simtă incluși în ceea ce faceți.
    Sfat de experți
    Ramin Ahmari

    Ramin Ahmari

    Social Media Influentramin Ahmari este CEO & Co-fondator al Finesei, o casă de modă AI-LED care utilizează învățarea automată a mass-media sociale la tendințe de prognoză și elimină problema modei de supraproducție.Înainte de timpul său de la Finesse, el a lucrat cu influențenii asupra creșterii și sponsorizării și a colaborat cu branduri majore privind implementarea strategiei de influență și marketing prin îndeplinirea expertizei sale în domeniul științei datelor și inteligenței artificiale asupra datelor sociale.
    Ramin Ahmari
    Ramin Ahmari
    Influența socială a mass-media

    Ramin Ahmari, co-fondatorul și CEO al finesei, spune: "Ceva care este cu adevărat puternic despre Instagram este că un DM vă permite să vă conectați direct la următoarele, care este un instrument atât de puternic incredibil de puternic. Luați timp să vă conectați cu publicul dvs. Scrieți-le și răspundeți la DMS lor. Nu vă gândiți la voi ca o figură autoritară -Ascultați feedback-ul urmașilor voștri și adaptați-l la el. Cei mai puternici influenți au legături personale cu următoarele că au cu atenție și au fost menținute în timp."

  • Imaginea intitulată devin Infinanțare Instagram Pasul 22
    5. Urmăriți conturile care vă plac și interacționați cu paginile lor. Concentrați-vă pe conturile care sunt similare cu marca dvs., deoarece este mai probabil ca oamenii să vă urmeze în schimb. Apoi, cum ar fi și comentează fotografiile lor. Care îi va încuraja să verifice și pagina dvs.
  • Încercați să faceți clic pe Hashtags pentru a găsi fotografii similare cu pagina dvs.
  • Imaginea intitulată devin Infinanțare Instagram Pasul 23
    6. Găsiți o rețea care vă va conecta cu branduri. Puteți găsi multe site-uri web care oferă o modalitate de a întâlni mărci. Puteți să vă uitați prin oferte și să lucrați cu brandurile care se potrivesc cu nișele dvs., astfel încât să nu promovați ceva ce nu credeți!
  • Aceste rețele sunt de obicei site-uri de pe cont principal Instagram. Puteți căuta online pentru a găsi unul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar