Cum să verificați cheia produsului windows

Thiste parere Cum să găsiți o cheie de activare a ferestrelor pe computerul dvs. utilizând aplicația PowerShell a computerului sau utilizând o aplicație terță parte numită Produkey. Dacă, totuși, ați primit Windows 10 ca upgrade gratuit de la 8 sau 7, nu veți găsi o cheie de licență. Aceste metode vor funcționa numai dacă ați achiziționat o licență în formă fizică sau digitală de la Microsoft sau dacă computerul achiziționat a venit cu sistemul de operare instalat.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind PowerShell
  1. Imagine intitulată Verificați tasta de produs Windows Pasul 1
1. Deschideți PowerShell ca administrator. Puteți face acest lucru apăsând tasta Windows și S Tastă în același timp pentru a deschide funcția de căutare. Apoi, tastați "PowerShell" și faceți clic dreapta pe aplicația din lista de rezultate și faceți clic pe Rulat ca administrator.
  • Imagine intitulată Verificați cheia produsului Windows Pasul 2
    2. Introduceți următorul cod: PowerShell "(Get-WMIOOBJECT "Selectați * de la softwarelicensingservice `).Oa3xoriguinalproducTkey și apăsați pe introduce. Acest cod va căuta computerul pentru cheia de licență Microsoft OS.
  • Imagine intitulată Verificați cheia de produs Windows Pasul 3
    3. Rețineți cheia produsului. Ar trebui să vedeți ca cheia produsului să apară direct sub comanda pe care ați introdus-o - aceasta este cheia dvs. de produs.
  • Cheia de produs va avea o lungime de 25 de caractere.
  • Luați o captură de ecran a rezultatelor sau scrieți cheia pentru a vă asigura că aveți acces la acesta, dacă este necesar.
  • Dacă această comandă nu funcționează, va trebui să utilizați ProducTy pentru a găsi cheia de produs Windows.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind producty
    1. Imagine intitulată Verificați tasta de produs Windows Pasul 6
    1. Deschideți site-ul producției. Mergi la http: // Nirsoft.NET / UTILS / PRODUCT_CD_KEY_VIEWER.HTML pe un computer. Producția este foarte apreciată și o soluție foarte populară pentru oameni dacă metoda PowerShell nu funcționează. Funcționează pentru Windows 10/8/7 și Vista și găsește cheile pentru licențele achiziționate manual și încorporate.
    • Pe unele computere, descărcarea și rularea producției vor avea ca rezultat un avertisment de virus. Acest lucru se datorează faptului că produckey este capabil să acceseze cheia produsului, nu pentru că este rău intenționată - atâta timp cât descărcați ProduKey de pe site-ul oficial, puteți ignora avertizarea virusului.
  • Imagine intitulată Verificați tasta de produs Windows Pasul 7
    2. Derulați în jos și faceți clic pe Descărcați producty (în fișierul zip). Este aproape de partea de jos a paginii. A face acest lucru va solicita dosarul de configurare producători pentru a descărca pe computerul dvs.
  • Imagine intitulată Verificați tasta de produs Windows Pasul 8
    3. Deschideți dosarul producției. Faceți dublu clic pe dosarul Zip ProduKey din folderul de descărcări implicite al computerului (E.G., Desktop).
  • Imagine intitulată Verificați tasta de produs Windows Pasul 7
    4. Clic Extrage tot. Veți vedea această opțiune sub Instrumente de dosare comprimate fila și făcând clic pe acesta solicită o fereastră pentru a apărea.
  • Imagine intitulată Verificați tasta de produs Windows Pasul 8
    5. Clic Extrage După ce ați ales o locație de extragere. Puteți să faceți clic pe Naviga Pentru a selecta o nouă locație pentru salvarea fișierului, dacă doriți, dar locația de salvare implicită este de obicei ok. Veți vedea Extrage În partea de jos a ferestrei. A face acest lucru va decomprima dosarul Produkey și va deschide-o pentru dvs.
  • Imagine intitulată Verificați cheia de produs Windows Pasul 12
    6. Faceți dublu clic pe ProducăKey aplicație. Seamănă cu o cheie. Fereastra Produkey se va deschide - ar trebui să vedeți cheia produsului de 25 de caractere a computerului în partea dreaptă a numelui unității hard disk.
  • Poti Luați o captură de ecran a cheii sau scrieți-l pentru a vă asigura că aveți acces la ea mai târziu.
  • sfaturi

    Cheia de produs Windows este, de asemenea, probabilă în CD-ul de instalare sau ambalajul calculatorului sau pe un autocolant care este fie pe partea inferioară a computerului, fie în interiorul compartimentului bateriei.
  • Dacă ați achiziționat Windows 10 de la Microsoft Store, vă puteți verifica întotdeauna Istoric comenzi Pentru cheia produsului.
  • De asemenea, puteți utiliza Free Program Magical Jelly Bean pentru a vă ajuta să recuperați cheia de produs Windows.
  • Avertizări

    Utilizarea cheii de produs a altcuiva pentru a vă activa propriul software-ul Windows este împotriva condițiilor de utilizare ale Microsoft.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar