Cum se fixează bara de activități windows 10

Într-o actualizare de la Windows, bara de activități a primit mai multe funcționalități. Dar acest lucru a creat și bug-uri, cum ar fi bara de activități care nu se ascund și bara de căutare nu funcționează. Acest lucru vă arată cum să fixați bara de activități în Windows 10 prin repornirea Windows Explorer, utilizând o fereastră de comandă de comandă sau crearea unui utilizator nou. Desigur, înainte de a încerca oricare dintre acești pași, rețineți că repornirea computerului ar trebui să funcționeze prea.

Pași

Metoda 1 din 3:
Repornirea Windows Explorer
  1. Imagine intitulată Fixați bara de activități Windows 10 Pasul 1
1. presa Ctrl+⇧ Shift+Esc Pentru a deschide managerul de activități. Această metodă este primul lucru pe care doriți să-l încercați atunci când bara de activități nu funcționează de când este cea mai ușoară soluție.
  • Imagine intitulată Fix Bara de activități Windows 10 Pasul 2
    2. Clic Mai multe detalii Dacă vedeți vizualizarea simplă. Vederea simplă vă arată ce rulează, dar "Mai multe detalii" Vizualizarea vă va arăta aplicațiile care rulează în fundal și ce procese de calculator funcționează.
  • Dacă vedeți coloane pentru CPU, Memorie, Disc, și Reţea, Apoi vedeți deja vizualizarea detaliată și puteți sări peste acest pas.
  • Imagine intitulată Fix Bara de activități Windows 10 Pasul 3
    3. Click dreapta "Windows Explorer" În fila Proceses. Puteți apăsa W Pentru a vizualiza fiecare proces care începe cu un W pentru a găsi "Windows Explorer" Mai repede. Când faceți clic dreapta, veți vedea o drop-down din meniu.
  • Imagine intitulată Fix Bara de activități Windows 10 Pasul 4
    4. Clic Repornire. Bara de activități va dispărea complet timp de un minut, apoi reapare și reveniți la starea sa normală (auto-ascundere sau nu).
  • Metoda 2 din 3:
    Utilizarea unui prompt de comandă
    1. Imagine intitulată Fix Bara de activități Windows 10 Pasul 5
    1. presa ⊞ câștiga+X Pentru a deschide meniul utilizatorului de alimentare. Utilizați această metodă dacă doriți pictograme în bara de activități, cum ar fi bara de căutare sau ceasul.
  • Imagine intitulată Fixați bara de activități Windows 10 Pasul 6
    2. Faceți clic pe Prompt comandă (admin) sau PowerShell (admin). Acestea sunt ambele instrucțiuni de linie de comandă care vor utiliza același cod în pașii următori.
  • Imagine intitulată Fix bara de activități Windows 10 Pasul 7
    3. Tip SFC / Scannow. SFC este scurt pentru verificatorul de fișiere de sistem, care va rula o verificare simplă și defecte mici în sistemul Windows.
  • Imagine intitulată Fixați bara de activități Windows 10 Pasul 8
    4. Reporniți computerul. Va trebui să reporniți computerul după ce ați rulat SFC pentru a finaliza procesul de aplicare a acelor patch-uri.
  • Dacă executați SFC nu a funcționat, puteți scrie Disru / Online / Cleanup-imagine / RestoreHealth și reporniți computerul din nou.
  • Metoda 3 din 3:
    Crearea unui nou cont de utilizator
    1. Imagine intitulată Fixați bara de activități Windows 10 Pasul 9
    1. presa ⊞ câștiga+I pentru a deschide setările. Aceasta este ultima soluție pentru a vă stabili problema, deoarece un nou cont de utilizator va fi incomod.
    • Veți găsi, de asemenea, pictograma angrenajului pentru setările din meniul Start.
  • Imagine intitulată Fixați bara de activități Windows 10 Pasul 10
    2. Navigheaza catre "Familie și alți utilizatori." Puteți găsi acest lucru în "Conturi."
  • Imagine intitulată Fixați bara de activități Windows 10 Pasul 11
    3. Clic Adăugați altcineva pe acest PC. Va trebui să creați un nume de utilizator nou, etc, în procesul de creare a contului.
  • Puteți opta la "Adăugați un utilizator fără un cont Microsoft" Pentru a evita orice confuzie cu contul dvs. original.
  • Va trebui să utilizați acest nou cont de fiecare dată când utilizați computerul. Contul dvs. original poate avea un fișier corupt sau lipsă care declanșează probleme pentru bara de activități, astfel încât utilizarea noului cont va evita aceste probleme.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar