Cum să descărcați powerpoint

Thisewill vă învață cum să descărcați PowerPoint. Microsoft PowerPoint este o aplicație de prezentare inclusă cu Microsoft Office și poate fi descărcată și instalată pe computer, telefon sau tabletă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Instalarea aplicației mobile
  1. Imagine intitulată Descărcați PowerPoint Pasul 1
1. Deschideți magazinul Google Play
Imagine intitulată Androidgoogleplay.jpg
sau App Store
Imagine intitulată iphoneAppstoreicon.jpg
. Dacă utilizați un telefon sau un tabletă Android, veți avea acces la magazinul Google Play - Dacă utilizați un iPhone sau iPad, va trebui să utilizați App Store.
  • Aplicația mobilă are limitări cum ar fi dacă utilizați un iPad Pro cu un 12.Dimensiunea ecranului de 9 inch, trebuie să fiți abonați la Planul de birou corect pentru a vizualiza și edita fișiere desktop pe iPad.
  • Imagine intitulată Descărcați PowerPoint Pasul 2
    2. Caută Power Point. Veți găsi bara de căutare din partea de sus a ecranului dacă utilizați magazinul Google Play - fila Căutare este situată în partea de jos a ecranului în magazinul de aplicații.
  • Imagine intitulată Descărcați PowerPoint Pasul 3
    3. Atingeți primul rezultat al căutării. Aceasta este, în general, aplicația oficială dezvoltată și oferită de Microsoft Corporation.
  • Imagine intitulată Descărcați PowerPoint Pasul 4
    4. Atingeți Instalare (Android) sau obține (iOS). Această aplicație este gratuită, dar un abonament la Microsoft Office va debloca anumite caracteristici.
  • Metoda 2 din 3:
    Descărcarea PowerPoint pe un computer
    1. Imagine intitulată Descărcați PowerPoint Pasul 1
    1. Navigați la pagina de produs Microsoft Office la https: // produse.birou.COM / EN-US / Cumpărare / Compară-Produse Microsoft-Office. Această pagină conține mai multe abonamente Microsoft Office pentru Windows și Mac care includ PowerPoint.
    • Pentru a evita descărcarea malware-ului, descărcați numai programele printr-un site de încredere.
  • Imagine intitulată Descărcați PowerPoint Pasul 2
    2. Selectați opțiunea de a achiziționa pachetul de birouri la alegere. Puteți efectua o achiziție unică de birou pentru computerul dvs. de acasă sau puteți să vă abonați la Office pentru unul sau mai multe computere pentru o taxă lunară.
  • Click pe Încearcă pe gratis Pentru a obține acces liber la PowerPoint pentru o perioadă de probă de 30 de zile. După terminarea perioadei de probă, cardul dvs. de credit va fi perceput taxa lunară de abonament pentru birou.
  • Accesați pagina de configurare a biroului la https: // configurare.birou.COM / și introduceți cheia de produs de 25 de caractere dacă ați achiziționat Microsoft Office la o dată anterioară. Tasta de produs poate fi găsită în e-mailul de confirmare pe care l-ați primit la momentul achiziționatului Microsoft Office sau în interiorul pachetului de produse Office.
  • Imagine intitulată Descărcați PowerPoint Pasul 3
    3. Conectați-vă utilizând datele dvs. de conectare Microsoft. Trebuie să fiți conectat la Microsoft pentru a descărca și instala PowerPoint.
  • Selectați opțiunea pentru a vă înregistra pentru un cont Microsoft dacă nu aveți deja una, apoi urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a crea un cont.
  • Imagine intitulată Descărcați PowerPoint Pasul 4
    4. Clic Instalare. Va trebui apoi să selectați opțiunea pentru a salva fișierul de instalare Microsoft Office pe computer.
  • Imagine intitulată Descărcați PowerPoint Pasul 5
    5. Faceți dublu clic pe fișierul de instalare a biroului. Aceasta deschide expertul de configurare, pe care îl veți utiliza pentru a configura Office și PowerPoint pe computer.
  • Imagine intitulată Descărcați PowerPoint Pasul 6
    6. Urmați instrucțiunile de pe ecran din Instalatorul Office. PowerPoint va fi instalat pe computer în mod implicit, deoarece acest program este deja parte a Microsoft Office.
  • Odată ce fișierul de configurare finalizează descărcarea, procedați în funcție de sistemul de operare al computerului dvs .:
  • Windows: Faceți dublu clic pe Fișier de configurare și apoi urmați instrucțiunile de configurare pe ecran.
  • Mac: Faceți dublu clic pe Fișier de configurare, Verificați instalarea Dacă este necesar, glisați pictograma PowerPoint App pe "Aplicații" dosar, apoi urmați orice instrucțiuni de pe ecran.
  • Dacă vă confruntați cu probleme de descărcare și instalare pe un computer Windows, opriți serviciul de sporit de imprimare. Acest lucru va ajuta dacă configurarea biroului se blochează între 80 și 90% și este adesea cauzată de probleme cu serviciul de imprimare de imprimare al computerului. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe sigla și tastați "Start Menu Logo și Tip".MSc "în caseta de căutare. Apoi faceți clic pentru a deschide "Print Spooler" și faceți clic pe Stop.
  • Metoda 3 din 3:
    Depanarea pe un computer
    1. Imagine intitulată Descărcați PowerPoint Pasul 9
    1. Repetați procesul de configurare pentru Microsoft Office dacă aveți acces la toate celelalte aplicații de birou, cu excepția PowerPoint. PowerPoint este inclus în toate versiunile din Microsoft Office, dar nu va fi instalat dacă ați ales să nu instalați PowerPoint în momentul în care inițial instalat Office. Toate aceste etape de depanare funcționează pentru computerele Windows și Mac.
    • Navigați la folderul Microsoft Office de pe computer, faceți dublu clic pe Înființat Fișier, apoi urmați instrucțiunile de pe ecran din Expertul de configurare pentru a instala PowerPoint pe computer.
  • Imagine intitulată Descărcați PowerPoint Pasul 10
    2. Reporniți computerul dacă biroul se blochează la 94% în timpul instalării. Aceasta este o problemă cunoscută atunci când încercați să descărcați și să instalați biroul de pe Internet.
  • Imagine intitulată Descărcați PowerPoint Pasul 11
    3. Biroul de reparații dacă setarea se blochează la orice procent. Acest lucru ajută la rezolvarea problemelor existente între ferestre și birou.
  • Deschideți panoul de control și selectați Programe si caracteristici.
  • Selectați Power Point În fereastra "dezinstalați sau modificați un program".
  • Clic Schimbare, Selectați Reparatii online, apoi apasa Reparație.
  • Imagine intitulată Descărcați PowerPoint Pasul 13
    4. Actualizați sistemul de operare sau computerul dacă aveți probleme cu instalarea PowerPoint. Microsoft Office nu mai este acceptată pe computerele care rulează Vista, XP sau MacOS, care este mai mare de 3 dintre cele mai recente versiuni.
  • Imagine intitulată Descărcați PowerPoint Pasul 14
    5. Dezactivați toate add-on-urile și plug-in-urile browserului Dacă faceți clic pe "Install" nu reușește să instaleze biroul. Add-on-urile și plug-in-urile pot interfera uneori cu instalarea Office.
  • sfaturi

    Luați în considerare utilizarea Apache OpenOffice sau Google Slides în loc de PowerPoint dacă nu doriți să achiziționați sau să instalați întreaga suită de birouri. OpenOffice și Google Glides sunt gratuite și disponibile tuturor utilizatorilor și funcționează în mod similar cu PowerPoint.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar