Cum să găsiți subredite

Un Subreddit este un forum pe Reddit dedicat unui subiect specific. Există mii de subdredite pe diverse subiecte, cum ar fi împrumuturile studenților, produsele Apple și sfaturile relațiilor. ThiseWill vă arată cum să căutați subredite pe Reddit.COM Folosind o browser și o aplicație mobilă.

Pași

  1. Imagine intitulată Găsiți subredite Pasul 1
1. Mergi la https: // reddit.COM sau deschideți aplicația Reddit. Dacă utilizați aplicația Reddit Mobile, pictograma sa arată ca o față cu o antenă pe fundal portocaliu.
  • Dacă nu sunteți conectat (ă), veți găsi cutiile albastre și albe pentru a vă conecta și a vă înscrie în colțul din dreapta sus al paginii. Dacă încă nu aveți un cont REDDIT, veți dori să faceți unul dacă doriți să vă abonați la orice subdredite.
  • Imagine intitulată Căutați subredite Pasul 2
    2. Faceți clic sau atingeți bara de căutare din partea de sus a paginii. Dacă utilizați un telefon mobil sau un comprimat, tastatura va aluneca din partea de jos a ecranului.
  • Imagine intitulată Găsiți subredite Pasul 3
    3. Introduceți cuvântul cheie de căutare. Dacă știți numele subreditului (e.G., StudentLoans), tastați că în bara de căutare. În caz contrar, introduceți un cuvânt care descrie ceea ce căutați.Pe măsură ce tastați, veți vedea drop-down-urile de căutare, dar dacă doriți să răsfoiți rezultate, apăsați sau faceți clic pe introduce sau Căutare tasta pe tastatură pentru a iniția căutarea.
  • Imagine intitulată Find Subreddits Pasul 4
    4. Faceți clic sau atingeți Comunități și utilizatori tablo. Veți vedea acest lucru la rând deasupra rezultatelor căutării cu "Cele mai bune rezultate." Toate comunitățile reddit care au o relație cu căutarea dvs. vor apărea. Ceva este listat ca "/ r /" este un subreddit.
  • Este listat ca Comunitățile Pe aplicația mobilă.
  • De exemplu, dacă ați căutat "pisicile," Veți primi, de asemenea , "/ Dependența de machiaj" Deoarece ochii pisicilor sunt menționați și imaginați.
  • Imagine intitulată Găsiți subredite Pasul 5
    5. Faceți clic pe un nume subreddit. Aceasta deschide subreditul, astfel încât să puteți verifica conținutul.
  • Clic A te alatura În partea de sus a subreditului dacă doriți să o salvați în lista de abonamente.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar