Cum să introduceți o nouă linie pe reddit pe pc sau mac

Toți te-a făcut cum să introduceți două sau mai multe linii separate într-un post Reddit pe bază de text, utilizând un browser de internet desktop. De asemenea, puteți utiliza aceeași metodă pentru comentarii și mesaje.

Pași

  1. Imagine intitulată Introduceți o nouă linie pe Reddit pe PC sau MAC Pasul 1
1. Deschis Reddit În browserul dvs. de internet. Tip reddit.COM În bara de adrese a browserului dvs. și apăsați ↵ Introduceți sau ⏎ Reveniți la tastatură.
  • Imagine intitulată Introduceți o nouă linie pe Reddit pe PC sau MAC Pasul 2
    2. Conectați-vă la contul dvs. personal. Introduceți numele de utilizator și parola în nume de utilizator și parola câmpuri din colțul din dreapta sus al ecranului și faceți clic pe Autentificare buton.
  • Imagine intitulată Introduceți o linie nouă pe Reddit pe PC sau MAC Pasul 3
    3. Clic Trimiteți un nou post text. Acest buton este situat sub bara de căutare din partea dreaptă a ecranului. Acesta vă va permite să faceți o postare bazată pe text pe un subredit al alegerii dvs.
  • Imagine intitulată Introduceți o nouă linie pe Reddit pe PC sau MAC Pasul 4
    4. Introduceți un titlu pentru postarea dvs. în "titlu" camp. Titlul postului dvs. va apărea ca o singură linie pe subreditul selectat.
  • Imagine intitulată Introduceți o nouă linie pe Reddit pe PC sau MAC Pasul 5
    5. Introduceți o linie în "text" camp. Faceți clic pe câmpul de text de sub "text" poziția și introduceți prima linie a mesajului dvs.
  • Imagine intitulată Introduceți o nouă linie pe Reddit pe PC sau MAC Pasul 6
    6. Loveste ↵ Introduceți sau ⏎ Tasta de revenire a tastaturii de două ori. Acest lucru vă va permite să introduceți o nouă linie în postarea dvs.
  • Imagine intitulată Introduceți o nouă linie pe Reddit pe PC sau MAC Pasul 7
    7. Introduceți o nouă linie în "text" camp. Linia goală dintre primele și linii noi în "text" Câmpul va dispărea când trimiteți postarea. Postarea dvs. va avea două linii fără linii goale între ele.
  • Dacă doriți să introduceți o altă linie nouă, apăsați introduce de două ori din nou și tastați a treia linie. Puteți introduce cât mai multe linii pe care doriți într-un post.
  • Puteți utiliza aceeași metodă pentru a introduce o nouă linie în toate comentariile și mesajele.
  • Imagine intitulată Introduceți o nouă linie pe Reddit pe PC sau MAC Pasul 8
    8. Introduceți un subreddit pentru postarea dvs. în "Alegeți un subreddit" camp. Puteți introduce numele subreddit sau puteți selecta unul dintre subdredite subscrise din lista de mai jos.
  • Imagine intitulată Introduceți o nouă linie pe Reddit pe PC sau MAC Pasul 9
    9. Apasă pe Trimite buton. Este în partea de jos a formularului de trimitere. Acest buton va trimite postarea dvs. la subreditul selectat.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar