Cum se schimbă o adresă de e-mail

Schimbarea adreselor de e-mail poate fi o experiență frustrantă. Deoarece majoritatea serviciilor de e-mail nu vă permit să modificați adresa dvs. de e-mail, va trebui să creați un cont al întregului nou și apoi să vă migrați informațiile dvs. Prin stabilirea unei redări și informarea corectă a oamenilor de schimbare, puteți face procesul mult mai ușor asupra sănătății dvs. După efectuarea comutatorului, păstrați-vă vechiul cont activ pentru o vreme pentru a vă asigura că primiți fiecare mesaj important și nu vă lăsați blocat din conturi online.

Pași

Partea 1 din 3:
Crearea unei noi adrese
  1. Imagine intitulată Schimbați o adresă de e-mail Pasul 1
1. Creați o nouă adresă pentru a schimba. Cele mai multe servicii de e-mail nu vă permit să modificați adresa dvs. de e-mail existentă. Pentru a vă schimba adresa de e-mail, va trebui să creați un cont nou. Puteți utiliza același serviciu de e-mail pe care l-ați utilizat sau puteți profita de această ocazie pentru a trece la un serviciu care îndeplinește mai bine nevoile dvs.
  • Imagine intitulată Schimbați o adresă de e-mail Pasul 2
    2. Decideți asupra unui serviciu de e-mail. Există o varietate de servicii gratuite de e-mail disponibile. Unele dintre cele mai populare servicii includ Gmail, Outlook (Hotmail), Yahoo!, și Zoho. Fiecare serviciu are beneficii diferite și dezavantaje potențiale, dar toate oferă conturi de e-mail gratuite.
  • Conturile Gmail vă oferă acces la Google Drive și furnizați 15 GB de stocare gratuită pentru e-mailuri și alte fișiere. Contul dvs. Gmail poate fi utilizat și pentru o varietate de alte servicii Google, cum ar fi YouTube.
  • Outlook vă oferă acces la Oneedrive, care vine cu 5 GB de stocare gratuită.
  • Yahoo! Mail are 1 TB de stocare gratuită prin poștă.
  • Zoho este un serviciu gratuit de anunțuri care oferă 5 GB de stocare, precum și servicii de documente cloud cum ar fi Google Drive și OneDrive.
  • Imagine intitulată Schimbați o adresă de e-mail Pasul 3
    3. înscrie-te pentru un cont gratuit. Procesul este puțin diferit pentru fiecare serviciu, dar, în principiu, trebuie doar să mergeți la pagina de pornire a serviciului și faceți clic pe "Inscrie-te" sau "Creează cont" buton. De acolo, vi se va solicita să creați un nume de cont și să introduceți câteva informații de bază. Mai jos sunt câteva linkuri către Ghiduri WikiHow privind crearea de conturi pentru serviciile mai populare:
  • Faceți un cont Google
  • Configurați un Yahoo! Contul de poștă electronică
  • Creați un cont Hotmail (Outlook.com)
  • Imagine intitulată Schimbați o adresă de e-mail Pasul 4
    4. Creați un cont pe care doriți să îl păstrați. Dacă creați un cont nou, deoarece vechiul dvs. are un nume care se simte prea depășit, încercați să creați un nou cont pe care îl veți putea întotdeauna de a utiliza. Încercați să lipiți doar numele dvs. și să evitați utilizarea unui nume bazat pe un FAD sau pe interesul dvs. curent, deoarece acestea sunt susceptibile de a se schimba de-a lungul anilor.
  • Imagine intitulată Schimbați o adresă de e-mail Pasul 5
    5. Creați o parolă puternică. Parola dvs. de e-mail este, de obicei, una dintre parolele cele mai importante. Dacă cineva are acces la contul dvs. de e-mail, probabil că vor putea avea acces la orice conturi pe care le-ați creat cu ea. Aceasta înseamnă că veți dori o parolă sigură pe care nimeni nu o va putea ghici și că nu utilizați în altă parte. Încercați să includeți litere, numere și simboluri superioare și mici.
  • Consultați Crearea unei parole sigure pentru un ghid detaliat privind realizarea unei parole puternice.
  • Imagine intitulată Schimbați o adresă de e-mail Pasul 6
    6. Configurați autentificarea cu două factori dacă este disponibilă pe noul dvs. serviciu. Autentificarea cu două factori este un strat suplimentar de securitate care va ajuta la prevenirea utilizatori neautorizați să obțină acces la contul dvs. Când încercați să vă conectați la un computer sau un dispozitiv nou, un cod va fi trimis pe dispozitivul dvs. mobil pe care va trebui să îl introduceți pentru a vă conecta. Acest lucru împiedică intrarea în logare dacă nu au acces fizic la telefon. Majoritatea furnizorilor de e-mail majori au o formă de autentificare cu două factori pe care o puteți activa din secțiunea de securitate a setărilor contului dvs.
  • Vedea Configurați 2 verificări pas în Gmail Pentru instrucțiuni privind configurarea autentificării cu două factori în Gmail.
  • Imagine intitulată Schimbarea adresei de e-mail Pasul 7
    7. Familiarizați-vă cu noua interfață. Odată ce creați contul dvs., veți fi dus la noua dvs. poștă electronică. Luați câteva minute pentru a vă obișnui cu privire la modul în care interfața este stabilită. Cele mai multe servicii de e-mail sunt foarte asemănătoare, cu dosarele sau etichetele afișate de-a lungul părții din stânga a ferestrei.
  • Imagine intitulată Schimbați o adresă de e-mail Pasul 8
    8. Conectați-vă la noul dvs. cont în clientul dvs. de e-mail (dacă este cazul). Dacă utilizați un client de e-mail, cum ar fi Outlook, va trebui să vă conectați cu noul dvs. cont de e-mail. Vedea Configurați Microsoft Outlook Pentru instrucțiuni privind adăugarea noii adrese de e-mail la Outlook.
  • Partea 2 din 3:
    Trecerea la noua adresă
    1. Imagine intitulată Schimbați o adresă de e-mail Pasul 9
    1. Informați-vă contactele pe care adresa dvs. de e-mail se schimbă. Trimiteți un e-mail de la noua dvs. adresă de e-mail, informând contactele dvs. importante ale noii dvs. adrese. Puteți păstra mesajul scurt, cum ar fi "Bună tuturor, aceasta este noua mea adresă de e-mail. Vă rugăm să adăugați la contactele dvs!" Trimiterea acestuia din noua dvs. adresă ușurează destinatarii să-și actualizeze cărțile de adrese.
    • Poate doriți să trimiteți mesaje diferite diferitelor grupuri de persoane. Multe servicii de e-mail vă permit să grupați Contacte. Creați câteva grupuri diferite, cum ar fi "Muncă," "Familie," și "Prieteni," și apoi trimiteți mesajele grupurilor în loc de contacte individuale.
  • Imagine intitulată Schimbați o adresă de e-mail Pasul 10
    2. Actualizați-vă conturile online cu noua adresă de e-mail. Șansele sunt ați folosit adresa dvs. de e-mail pentru a configura o varietate de conturi online de-a lungul anilor. Pentru a vă asigura că veți avea încă acces la aceste conturi, odată ce ați tranziți adresele de e-mail, va trebui să vă actualizați informațiile despre contul dvs. pentru fiecare. Dacă utilizați un manager de parole, cum ar fi LastPass sau Managerul parolei browserului Web, puteți utiliza lista parolelor stocate pentru a determina ce conturi trebuie să actualizați.
  • Începeți cu cele mai importante conturi, inclusiv conturile dvs. online, utilitățile, social media și conturile magazinului online. Apoi asigurați-vă că toate celelalte conturi sunt modificate, inclusiv conturile forumului și alte conturi mai puțin importante.
  • Vedea Modificați adresa de e-mail pe Facebook Pentru instrucțiuni privind schimbarea adresei dvs. în Facebook.
  • Vedea Modificați adresa dvs. de e-mail pe LinkedIn Pentru instrucțiuni privind schimbarea adresei de e-mail LinkedIn.
  • Vedea Modificați adresa dvs. de e-mail pe Yelp Pentru instrucțiuni privind schimbarea e-mailului contului Yelp.
  • Consultați Modificarea adresei dvs. de e-mail pe WikiHow pentru instrucțiuni pentru schimbarea adresei dvs. de e-mail aici la .
  • Imagine intitulată Schimbați o adresă de e-mail Pasul 11
    3. Verificați dacă noul dvs. serviciu de poștă electronică are un "Import" sau "Combina" opțiune. Multe servicii de e-mail vă permit să importați vechile conturi de e-mail, care vă vor transfera automat contactele și mesajele. Acest lucru vă poate economisi mult efort și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la mesajele sau contactele care sunt uitate.
  • În Gmail, faceți clic pe butonul Gear și selectați "Setări." Apasă pe "Conturi și importuri" fila, apoi faceți clic pe "Import mail și contacte." Urmați instrucțiunile pentru a încărca contul vechi. Odată ce ați adăugat contul dvs. vechi, puteți chiar să trimiteți poștă de la vechea adresă utilizând Gmail.
  • În Yahoo Mail, faceți clic pe butonul Gear și selectați "Setări." Apasă pe "Conturi" Fila din partea stângă a ferestrei. Clic "Adăugați o altă căsuță poștală" și apoi urmați instrucțiunile de a adăuga contul dvs. vechi. Yahoo Mail acceptă Gmail, Outlook, AOL și alte conturi Yahoo. Odată ce ați adăugat un cont, puteți trimite poștă utilizând adresa dvs. nouă sau veche.
  • În Outlook.com, faceți clic pe butonul Gear și selectați "Conturi conectate." Apasă pe "Gmail" butonul pentru a adăuga un cont Gmail sau "Alte e-mailuri" butonul pentru a adăuga orice alt cont. Dacă adăugați un cont de e-mail, veți putea trimite poștă de la Outlook.com adresa sau adresa veche.
  • Imagine intitulată Schimbați o adresă de e-mail Pasul 12
    4. Exportați contactele de pe vechea adresa de e-mail. Pentru a vă accesa contactele din noul cont de e-mail, este posibil să fie necesar să le exportați mai întâi de la contul dvs. vechi. Când vă exportați contactele, vi se va primi un fișier care conține toate informațiile despre persoanele de contact. Veți putea importa acest fișier în noul dvs. cont.
  • Vedea Export Gmail Contacte Pentru instrucțiuni privind exportarea contactelor Gmail.
  • Vedea Exportați contacte din Outlook Pentru instrucțiuni privind exportul contactelor clienților Outlook Mail.
  • Imagine intitulată Schimbați o adresă de e-mail Pasul 13
    5. Importați contactele dvs. în noul dvs. cont de e-mail. Odată ce ați exportat contactele dvs. de la vechiul dvs. serviciu, le puteți importa în noul dvs. serviciu. Procesul pentru acest lucru va varia în funcție de serviciul de e-mail pe care îl utilizați acum. Unele servicii de e-mail, cum ar fi Gmail și Yahoo, vă permit să importați contacte direct de la un alt serviciu de poștă electronică fără a fi nevoie să le exportați mai întâi.
  • Imagine intitulată Schimbați o adresă de e-mail Pasul 14
    6. Configurați expedierea prin poștă a contului dvs. vechi la noua adresă. Pentru a vă asigura că primiți toate mesajele dvs., veți dori să configurați expedierea prin poștă pe vechile servicii de e-mail. Acest lucru se va asigura că orice mesaje trimise la vechea dvs. adresă sunt încă livrate în cazul în care ați uitat să actualizați o adresă pentru un cont sau un contact nu ați primit mesajul dvs. despre noua dvs. adresă.
  • Procesul de expediere a e-mailului va varia în funcție de serviciul dvs. În general, veți găsi setările de expediere din meniul Setări din serviciul dvs. de e-mail. Este posibil să aveți mai multe opțiuni, cum ar fi păstrarea copiilor mesajelor transmise în contul original sau ștergerea acestora așa cum sunt redirecționați în noul dvs. cont.
  • Vedea Înainte de gmail Pentru instrucțiuni privind transmiterea corespondenței de la Gmail.
  • Vedea Forward Yahoo Mail Pentru instrucțiuni privind expedierea corespondenței în Yahoo.
  • Imagine intitulată Schimbați o adresă de e-mail Pasul 15
    7. Adăugați noua adresă la dispozitivele dvs. mobile. Odată ce ați configurat noua adresă și redirecționarea configurată pentru adresa veche, puteți adăuga noua dvs. adresă la dispozitivele dvs. mobile. Acest lucru vă va permite să trimiteți și să primiți poșta pe Go. Procesul este diferit pentru Android și iOS:
  • Consultați Configurarea unui nou cont Gmail pe Android pentru un ghid privind adăugarea unui nou cont Gmail la dispozitivul dvs. Android.
  • Vedea Configurați contul de e-mail pe un dispozitiv Android Pentru instrucțiuni privind adăugarea oricărui alt cont de e-mail la dispozitivul dvs. Android.
  • Vedea Configurați Gmail pe un iPhone Pentru sfaturi despre obținerea contului dvs. Gmail adăugată la iPhone, iPad sau iPod Touch.
  • Vedea Trimiteți un e-mail pe iPhone Pentru instrucțiuni privind adăugarea oricărui cont de e-mail la dispozitivul dvs. iOS.
  • Partea 3 din 3:
    A scăpa de adresa veche
    1. Imagine intitulată Schimbați o adresă de e-mail Pasul 16
    1. Decideți dacă doriți să ștergeți vechea adresă. Este posibil să nu aveți nevoie să ștergeți vechea adresa de e-mail. De fapt, lăsarea acestuia online cu o transmitere adecvată vă va ajuta să vă asigurați că nu pierdeți e-mailuri importante în lunile următoare ale comutatorului dvs.
    • Nu poate fi nici un rău în păstrarea unei adrese veche, mai ales dacă este liberă. Puteți utiliza întotdeauna vechea adresa dvs. pentru a vă înscrie pentru listele de discuții și alte conturi mai puțin importante, care pot ajuta la minimizarea spamului pe noul dvs. cont.
    • Păstrarea contului dvs. de e-mail vechi poate fi foarte util dacă trebuie să vă conectați la un cont online pe care l-ați configurat cu acesta, ați uitat să treceți la noul dvs. e-mail. Dacă ștergeți vechiul cont înainte de a face schimbarea, este posibil să fiți blocat fără capacitatea de ao gestiona.
  • Imagine intitulată Schimbați o adresă de e-mail Pasul 17
    2. Lăsați adresa dvs. timp de cel puțin șase luni, chiar dacă intenționați să o ștergeți. Veți dori să vă asigurați că nu pierdeți mesaje importante, deci lăsați-vă vechiul cont online timp de cel puțin șase luni. Conturile de e-mail bazate pe web nu vor dezactiva în acest moment, astfel încât veți primi toate mesajele dvs. de expediere fără a fi nevoie să vă conectați la adresa veche.
  • Imagine intitulată Schimbați o adresă de e-mail Pasul 18
    3. Configurați un respondent auto în contul dvs. vechi. Multe servicii de e-mail vă permit să configurați un "in afara serviciului" sau "concediu de odihna" mesaj. Utilizați acest lucru pentru a informa automat expeditorii că aveți o nouă adresă de e-mail. Este posibil să nu doriți să faceți acest lucru dacă primiți o mulțime de spam în vechea dvs. cont, deoarece expeditorii SPAM vor vedea automat noua dvs. adresă.
  • Consultați Utilizare Email Autoresponders pentru informații despre configurarea unui răspuns automat.
  • Imagine intitulată Schimbați o adresă de e-mail Pasul 19
    4. Ștergeți vechea adresa atunci când sunteți sigur că nu mai primești mesaje importante pe ea. Dacă doriți să ștergeți definitiv vechiul cont de e-mail, puteți face acest lucru odată ce sunteți sigur că totul este trimis la noua dvs. adresă. Amintiți-vă, poate fi mai bine să părăsiți vechiul cont activ în cazul în care aveți nevoie pentru a accesa un alt cont configurat cu acesta. Ștergerea conturilor de e-mail este permanentă și nu veți putea să o reactivați odată ce a dispărut.
  • Vedea Ștergeți un cont Google sau Gmail Pentru informații despre ștergerea contului dvs. Gmail.
  • Vedea Ștergeți Yahoo! Conturi Pentru instrucțiuni privind ștergerea contului dvs. de poștă Yahoo.
  • Vedea Închideți un cont Microsoft Pentru detalii despre ștergerea unui hotmail, live sau outlook.Contul de poștă electronică.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar