Cum să creați copii de siguranță ale fișierelor la onedrive

Există o mulțime de servicii de stocare pe bază de cloud acolo-Google Drive, Dropbox și Amazon Cloud Storage, doar pentru a numi câteva. OneDrive este un serviciu de stocare a norilor oferit de Microsoft care este bine integrat în sistemul său de operare Windows. Este important să știți cum să utilizați acest serviciu dacă executați câteva produse Microsoft diferite, pentru a păstra fișiere importante în siguranță și utilizabile între ele.

Pași

Metoda 1 din 3:
Copierea de rezervă utilizând programul onedrive pe computerul dvs
  1. Imagine intitulată Back-up fișierele la Pasul 1
1. Deschis Oneedrive. Apăsați tasta Windows de pe tastatură și introduceți "Oneedrive", iar rezultatul superior ar trebui să fie ceea ce căutați. Apăsați ENTER pentru a deschide OneDrive.
  • Imagine intitulată Backup fișierele la Pasul 2
    2. Adăugați fișiere și / sau foldere în dosarul dvs. Oneedrive. Fereastra care este acum deschisă pe desktop-ul dvs. ar trebui să fie dosarul Sync Oneedrive. Plasarea oricărui fișier sau folder în interiorul acestuia îl va adăuga la onedrive pentru a fi sincronizat. Deschideți pur și simplu folderul care conține fișierul pe care doriți să-l copiați și să trageți și să lăsați fișierele sau să trageți un dosar întreg, în fereastra Oneedrive.
  • Alternativ, faceți clic cu butonul din dreapta pe fișierul sau folderul pe care doriți să-l creați înapoi și faceți clic pe "Copiere" din meniul contextual. Deschideți din nou folderul Oneedrive, faceți clic dreapta pe un spațiu gol și selectați "Paste" din meniul contextual. În funcție de mărimea dosarului pe care l-ați selectat pentru a copia, ar trebui să înceapă crearea și / sau transferul fișierului sau a dosarului.
  • Dacă din orice motiv trebuie să cunoașteți calea directă a fișierelor către folderul Oneedrive al utilizatorului local, acesta este "% UserProfile% onedrive" sau "C: Utilizatori % Nume utilizator% Oneedrive."
  • Imagine intitulată Back Up Fișiere la Pasul Oneedrive Pasul 3
    3. Verificați procesul de sincronizare. Odată ce fișierele au fost adăugate în folderul Oneedrive și sunteți conectat corect la Internet, procesul de sincronizare ar trebui să fie. Puteți verifica pentru a vedea prin derularea mouse-ului în meniul Start și făcând clic pe săgeata orientată spre stânga cu ceasul. Acest lucru ar trebui să aducă un mic meniu mic cu câteva icoane mici în ea. Căutați o mică pictogramă de nor alb. Dacă există un mic cerc albastru pe nor, fișierele sunt încă sincronizate. Faceți clic stânga pe pictogramă o dată pentru a vedea exact câte fișiere rămân și cât de multe date sunt transferate.
  • Imagine intitulată Back Up Fișierele la Pasul 4
    4. Confirmați fișierele încărcate online. Deschideți orice browser web și navigați la pagina de pornire Oneedrive. Faceți clic pe butonul "Sign In" din partea din dreapta sus a ecranului. Când vi se cere să vă conectați, introduceți acreditările Microsoft Cont (e-mail și parolă). Când procesul de conectare este complet, ar trebui să existe o serie de foldere și fișiere. Acestea ar trebui să fie aceleași ca fișierele și folderele din folderul dvs. Oneedrive de pe PC. Verificați dacă fișierul sau folderul pe care l-ați încărcat introducând numele său în caseta de căutare din colțul din stânga sus al ferestrei. Dacă o găsiți, tocmai ați susținut un nou fișier sau un dosar la Oneedrive.
  • Metoda 2 din 3:
    Copierea de rezervă prin intermediul site-ului Oneedrive
    1. Imagine intitulată de susținere a fișierelor la Pasul 5
    1. Vizitați OneDrive. Deschideți o nouă fereastră sau o filă a browserului web și vizitați site-ul web Oneedrive.
  • Imagine intitulată Back Up Fișierele la Pasul Oneedrive Pasul 6
    2. Logheaza-te în contul tau. Faceți clic pe butonul "Sign-in" din colțul din dreapta sus al paginii și introduceți adresa de e-mail pe care ați înregistrat-o pentru a vă înregistra și faceți clic pe "Next."Ar trebui să vă ducă la o pagină nouă unde trebuie să introduceți și parola. Faceți acest lucru și faceți clic pe "Conectați-vă" pentru a continua.
  • Imagine intitulată Backup fișiere la Pasul 7
    3. A ales să încarce un fișier sau un dosar. În partea de sus a paginii este un buton care spune "Încărcați."Faceți clic pe acesta și alegeți opțiunile de fișier sau folder din meniul derulant administrat.
  • Imagine intitulată Backup fișiere în Pasul Oneedrive Pasul 8
    4. Incarca un fisier. Dacă alegeți opțiunea de fișier, o cutie mare va apărea în partea stângă a ecranului superior. Localizați fișierul pe care doriți să îl încărcați și faceți clic pe "Deschidere" în colțul din dreapta jos al casetei. O fereastră de progres va scădea în partea dreaptă, indicând numărul de fișiere încărcate și progresul acesteia.
  • Puteți încărca cât mai multe fișiere doriți în același timp.
  • Imagine intitulată Back-up fișierele la Pasul 9
    5. Încărcați un dosar. Dacă ați ales opțiunea de dosare, o cutie mică va apărea în centrul ecranului. Localizați folderul pe care doriți să îl încărcați, faceți clic o dată, apoi faceți clic pe "OK" pentru a continua. Puteți încărca un singur dosar la un moment dat.
  • De cele mai multe ori, în funcție de mărimea dosarului, aceste încărcări pot dura mai mult timp.
  • Acum ați susținut fișierul sau dosarul.
  • Metoda 3 din 3:
    Copierea de rezervă a fișierelor de pe dispozitivul dvs. mobil
    1. Imagine intitulată Backup fișiere la Pasul 10
    1. Lansați aplicația onedrive. Localizați aplicația pe ecranul de pornire sau pe sertarul aplicației și atingeți-l pentru a deschide.
    • Dacă nu aveți încă aplicația onedrive, îl puteți descărca gratuit de la Google Play pentru Android și de la App Store pentru iOS.
  • Imagine intitulată Back Up Fișiere la Pasul 11
    2. Autentificare. Introduceți adresa de e-mail înregistrată în contul dvs. Microsoft și atingeți butonul săgeată de lângă câmp. Vi se va cere să introduceți parola. Când ați terminat, atingeți "Conectați-vă" pentru a continua.
  • După ce v-ați conectat, puteți ieși acum la Peredrive.
  • Imagine intitulată Backup fișiere la Pasul Oneedrive Pasul 12
    3. Localizați un fișier sau un dosar pentru a crea copii de siguranță. Deschideți sertarul aplicației și atingeți aplicația Galerie, Muzică sau File Management. Derulați prin diferite imagini, muzică sau alte fișiere până când găsiți cea pe care doriți să o faceți înapoi.
  • Când găsiți fișierul sau folderul, țineți apăsat și mențineți-l și selectați "Share" din lista care apare.
  • Vă rugăm să rețineți că nu toate aplicațiile de gestionare a fișierelor sunt create egale, iar unele pot să nu ofere fiecare caracteristică de partajare.
  • Imagine intitulată Backup fișiere la Pasul Oneedrive Pasul 13
    4. Încărcați fișierul sau dosarul la Oneedrive. Deoarece ați primit pe dispozitivul dvs., ar trebui să apară în lista de partajare. Selectați-l și Oneedrive ar trebui să se deschidă. Navigați la și deschideți dosarul în care doriți să salvați fișierul / dosarul pe care îl partajați. După ce vă aflați în dosar, atingeți butonul "Încărcare" din colțul din dreapta sus al ecranului.
  • Ecranul onedrive va dispărea, dar va exista o pictogramă cloud pe panoul de notificare, care înseamnă că o încărcare este în desfășurare. Glisați panoul de notificare și veți vedea că se spune că "Încărcarea", iar sub numărul de fișiere sunt încărcate și câte sunt lăsate.
  • Acum ați susținut fișierele / dosarul dvs. de pe dispozitivul dvs. mobil.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar