Cum se șterge contactele pe telegramă pe pc sau mac

Toți te-a făcut cum să elimine numele și informațiile de contact din lista de contacte pe telegramă, folosind un computer.

Pași

  1. Imagine intitulată Ștergerea contactelor pe telegramă pe PC sau MAC Pasul 1
1. Deschide Aplicația de desktop telegramă pe calculatorul tau. Pictograma telegramei arată ca un avion alb de hârtie într-un cerc albastru. Puteți găsi în folderul de aplicații pe un Mac și în meniul Start pe Windows.
  • Dacă nu aveți deja aplicația de desktop Telegram, îl puteți descărca de la telegramă Aplicații Pagina, sau doar utilizați Aplicația web În browserul dvs.
  • Imagine intitulată Ștergerea contactelor pe telegramă pe PC sau MAC Pasul 2
    2. Faceți clic pe cele trei linii orizontale. Acest buton este situat în colțul din stânga sus al listei dvs. de charduri. Acesta vă va deschide meniul de navigare.
  • Imagine intitulată Ștergerea contactelor pe telegramă pe PC sau MAC Pasul 3
    3. Clic Contacte. Această opțiune este afișată lângă o pictogramă a agendei telefonului din meniul dvs. de navigare. Acesta va deschide o listă a tuturor contactelor dvs.
  • Imagine intitulată Ștergerea contactelor pe telegramă pe PC sau MAC Pasul 4
    4. Faceți clic pe contactul pe care doriți să îl ștergeți. Găsiți contactul pe care doriți să-l ștergeți pe lista de contacte și faceți clic pe numele acestora. Se va deschide o conversație între dvs. și acest contact.
  • Imagine intitulată Ștergerea contactelor pe telegramă pe PC sau MAC Pasul 5
    5. Faceți clic pe cele trei pictograme verticale ale punctelor. Acest buton se află în colțul din dreapta sus al conversației dvs. de chat cu contactul selectat. Acesta va deschide un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Ștergerea contactelor pe telegramă pe PC sau MAC Pasul 6
    6. Clic Vezi profil în meniu. Acesta va deschide aceste informații despre contul de contact și detalii.
  • Imagine intitulată Ștergerea contactelor pe telegramă pe PC sau MAC Pasul 7
    7. Clic ȘTERGE. Această opțiune este scrisă în litere albastre din colțul din dreapta sus al paginii de informare ale dvs. de contact. Va trebui să vă confirmați acțiunea într-o nouă fereastră pop-up.
  • Imagine intitulată Ștergerea contactelor pe telegramă pe PC sau MAC Pasul 8
    8. Clic ȘTERGE În fereastra pop-up. Aceasta va confirma acțiunea dvs. și va elimina acest contact de la lista de contacte de telegramă.
  • Ștergerea unui contact pe telegramă nu le va elimina din agenda telefonică. Puteți găsi în continuare numele și numărul lor în lista de contacte ale telefonului.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar