Cum să găsiți contacte pe telegramă pe android

Toți te-ai cum să găsești și să adaugi prieteni la telegramă când utilizați un Android.Pentru a adăuga pe cineva ca un contact pe Android, trebuie să aveți numărul de telefon și / sau adresa de e-mail. Telegrama face ușor să împărtășească informații de contact cu alți utilizatori.

Pași

Metoda 1 din 4:
Căutarea după nume de utilizator
  1. Imagine intitulată Găsiți contacte pe telegramă pe Android Pasul 1
1. Open Telegram pe Android. Este pictograma albastră cu o imagine care seamănă cu un avion albă de hârtie albă. Atingeți pictograma telegramă din meniul dvs. de pornire sau aplicații pentru a deschide telegrama.
  • Imagine intitulată Găsiți contacte pe telegramă pe Android Pasul 2
    2. Atingeți pictograma de lupă
    Imagine intitulată Android7search.jpg
    . Este în colțul din dreapta sus al telegramei. Aceasta afișează o bară de căutare.
  • Imagine intitulată Găsiți contacte pe telegramă pe Android Pasul 3
    3. Introduceți numele de utilizator al contactului în bara de căutare.Bara de căutare se află în partea de sus a ecranului. Aceasta afișează o listă de rezultate de căutare potrivite.
  • Imagine intitulată Găsiți contacte pe telegramă pe Android Pasul 4
    4. Atingeți persoana pe care doriți să o adăugați ca contact. Aceasta deschide o conversație de chat cu persoana respectivă.
  • Imagine intitulată Găsiți contacte pe telegramă pe Android Pasul 5
    5. Cereți utilizatorului să partajeze pagina lor de informații de contact.Pentru a adăuga pe cineva la contactele dvs. pe Android, trebuie să aveți numărul de telefon al utilizatorului și / sau adresa de e-mail.Din fericire, telegrama are o modalitate ușoară de a împărtăși informațiile dvs. de contact.Cereți utilizatorului să-și partajeze informațiile de contact sau să vă dea adresa de e-mail sau numărul de telefon.
  • Metoda 2 din 4:
    Găsirea contactelor într-un chat de grup
    1. Imagine intitulată Găsiți contacte pe telegramă pe Android Pasul 6
    1. Open Telegram pe Android. Este pictograma albastră cu o imagine care seamănă cu un avion de hârtie. Atingeți pictograma telegramă din meniul dvs. de pornire sau aplicații pentru a deschide telegrama.
  • Imagine intitulată Găsiți contacte pe telegramă pe Android Pasul 7
    2. Atingeți grupul cu contactele pe care doriți să le găsiți. Grupuri de telegrame și canale pe care le faceți o parte sunt listate în partea de sus când deschideți telegrama.Atingeți un grup pentru a afișa conversația grupului.
  • Imagine intitulată Găsiți contacte pe telegramă pe Android Pasul 8
    3. Atingeți numele grupului. Este în partea de sus a ecranului. O listă a membrilor din grup va apărea.
  • Imagine intitulată Găsiți contacte pe telegramă pe Android Pasul 9
    4. Atingeți membrul grupului pe care doriți să îl adăugați ca contact.Aceasta afișează pagina de informații a utilizatorului.
  • Imagine intitulată Găsiți contacte pe telegramă pe Android Pasul 10
    5. Atingeți pictograma mesajului. Este pictograma cu un balon de chat pătrat lângă colțul din dreapta sus al paginii de informații ale utilizatorului. Aceasta deschide o conversație privată cu utilizatorul.
  • Imagine intitulată Găsiți contacte pe telegramă pe Android Pasul 11
    6. Cereți utilizatorului să-și partajeze informațiile de contact.Pentru a adăuga pe cineva la contactele dvs. pe Android, trebuie să aveți numărul de telefon al utilizatorului și / sau adresa de e-mail.Din fericire, telegrama are o modalitate ușoară de a împărtăși informațiile dvs. de contact.Cereți utilizatorului să-și partajeze informațiile de contact sau să furnizeze numărul de telefon și / sau adresa de e-mail.
  • Metoda 3 din 4:
    Partajarea informațiilor de contact cu alți utilizatori
    1. Imagine intitulată Găsiți contacte pe telegramă pe Android Pasul 12
    1. Open Telegram pe Android. Este pictograma albastră cu o imagine care seamănă cu un avion albă de hârtie albă. Atingeți pictograma telegramă din meniul dvs. de pornire sau aplicații pentru a deschide telegrama.
  • Imagine intitulată Găsiți contacte pe telegramă pe Android Pasul 13
    2. Începeți o conversație de chat cu un utilizator.Puteți căuta un utilizator după nume sau prin găsirea unui contact într-un grup.Atingeți numele utilizatorului.Apoi atingeți pictograma mesajului din colțul din dreapta sus pentru a deschide un chat privat cu utilizatorul.
  • Imagine intitulată Găsiți contacte pe telegramă pe Android Pasul 14
    3. Atingeți . Este în colțul din dreapta sus al conversației.Aceasta afișează un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Găsiți contacte pe telegramă pe Android Pasul 15
    4. Atingeți Distribuiți contactul meu. Este în meniul derulant.Aceasta trimite numărul dvs. de telefon la contactul selectat, astfel încât să vă poată adăuga la lista de contacte.
  • Metoda 4 din 4:
    Adăugarea unui contact
    1. Imagine intitulată Găsiți contacte pe telegramă pe Android Pasul 16
    1. Deschideți aplicația Contacte.Are o pictogramă albastră cu o imagine care seamănă cu o persoană.Alternativ, puteți deschide aplicația telefonică și apăsați pe Contacte tablo.Apoi apăsați Creați un contact nou La Topyou trebuie să aveți un număr de telefon al utilizatorului de telegrame sau o adresă de e-mail pentru a adăuga un contact nou.
    • Pe Samsung Galaxy, este o icoană portocalie cu o imagine care seamănă cu o persoană.
  • Imagine intitulată Găsiți contacte pe telegramă pe Android Pasul 17
    2. Apasă pe
    Imagine intitulată Android7New.jpg
    pictograma.Este pictograma albastră care are un semn plus.Este în colțul din dreapta jos.Aceasta afișează un formular pe care trebuie să-l completați.
  • Imagine intitulată Găsiți contacte pe telegramă pe Android Pasul 18
    3. Introduceți numele utilizatorului telegramei.Puteți utiliza primele două bare în partea de sus a formularului pentru a introduce numele și prenumele utilizatorului.
  • Puteți adăuga compania utilizatorului și apăsați pictograma camerei din partea de sus a paginii pentru a adăuga o imagine a utilizatorului.
  • Imagine intitulată Găsiți contacte pe telegramă pe Android Pasul 19
    4. Introduceți numărul de telefon al utilizatorului telegramei și / sau adresa de e-mail.Dacă aveți numărul de telefon al utilizatorului, introduceți-l în spațiul care spune "Telefon" lângă o pictogramă care seamănă cu un receptor de telefon.Dacă aveți adresa de e-mail a utilizatorului, introduceți-o în spațiul care spune "E-mail" lângă o pictogramă care seamănă cu un plic.
  • Imagine intitulată Găsiți contacte pe telegramă pe Android Pasul 20
    5. Atingeți Salvați.Este textul albastru din colțul din dreapta sus.Acest lucru salvează informațiile utilizatorului în lista dvs. de contacte.
  • Pe Galaxia Samsung, este a doua filă sub forma.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar