Cum se convertesc gif la jpg pe pc sau mac

Thiste parere Cum să încărcați un fișier GIF la cloud Converter și să descărcați o copie JPG a aceluiași fișier pe computer, utilizând un browser de internet desktop.

Pași

  1. Imagine intitulată Conversia GIF la JPG pe PC sau MAC Pasul 1
1. Deschis Cloud Converter GIF la JPG În browserul dvs. de internet. Tip CloudConvert.com / gif-to-jpg în bara de adrese și apăsați ↵ Introduceți sau ⏎ Reveniți la tastatură.
  • Imagine intitulată Conversia GIF la JPG pe PC sau MAC Pasul 2
    2. Apasă pe Selectati fisierele buton. Arată ca o mică pictogramă de document cu a "+" semnați lângă el. Fă clic va deschide o nouă fereastră de fișier Explorer și vă permite să selectați un fișier de pe computer.
  • Alternativ, puteți face clic pe
    Imagine intitulată Android7dropdown.jpg
    pictograma de lângă selectarea fișierelor și încărcați un GIF de la stocarea cloud sau o adresă URL.
  • Imagine intitulată Conversia GIF la JPG pe PC sau MAC Pasul 3
    3. Selectați fișierul GIF pe care doriți să îl convertiți. Faceți clic pe GIF în fereastra File Explorer și faceți clic pe Deschis pentru ao încărca. Fișierul dvs. GIF va apărea acum pe pagina web.
  • Imagine intitulată Conversia GIF la JPG pe PC sau MAC Pasul 4
    4. A te asigura JPG este selectat lângă numele fișierului. Meniul Format țintă între numele fișierului și pictograma cheie trebuie să afișeze formatul fișierului dorit.
  • Imagine intitulată Conversia GIF la JPG pe PC sau MAC Pasul 5
    5. Faceți clic pe roșu Începeți conversia buton. Acest buton este în colțul din dreapta jos al paginii. Acesta va converti fișierul dvs. GIF în JPG și va fi pregătit pentru descărcare.
  • Imagine intitulată Conversia GIF la JPG pe PC sau MAC Pasul 6
    6. Faceți clic pe verde Descarca buton. Acest buton apare în colțul din dreapta sus al paginii când fișierul dvs. este gata pentru descărcare. Acesta va descărca o versiune JPG a GIF încărcat la computer.
  • Dacă convertiți un GIF animat, veți descărca o arhivă ZIP a tuturor fișierelor JPG care efectuează fiecare imagine consecutivă în GIF.
  • În funcție de setările browserului dvs., este posibil să vi se solicite să selectați o locație de descărcare.
  • sfaturi

    Avertizări

    Trebuie să fiți conectat la Internet pentru a utiliza Cloud Converter.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar