Cum se adaugă atașamente pe gmail

Trimiterea de imagini, videoclipuri și alte fișiere prin e-mailuri este una dintre cele mai utilizate și importante caracteristici ale Gmail. Cu toate acestea, poate fi o sarcină dificilă pentru cei care nu sunt obișnuiți să o facă. Acest articol vă va învăța cum să adăugați și să trimiteți atașamente într-un e-mail.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați atașamente pe pasul Gmail 1
1. Găsiți locația fișierului pe care doriți să le atașați. Asigurați-vă că ați salvat corect documentul dacă nu ați făcut-o deja. Dacă fișierul dvs. se ascunde adânc în interiorul folderelor, puteți să le copiați și să le lipiți într-un loc mai ușor de a ajunge la fel de desktop.
  • Imagine intitulată Adăugați atașamente pe Pasul 2 Gmail 2
    2. Compuneți e-mailul. Odată ce ați confirmat locația fișierului dvs., scrieți e-mailul pe care intenționați să îl trimiteți cuiva. Asigurați-vă că înțeleg contextul în care fișierul este trimis în. De exemplu, dacă trimiteți un document legate de școală, asigurați-vă că receptorul este conștient de faptul că fișierul dvs. se referă la un anumit proiect școlar, alocare etc. Lăsați mesajul să indice că un atașament vine cu el.
  • Imagine intitulată Adăugați atașamente pe pasul Gmail 3
    3. Adăugați atașamentul. Există o pictogramă pentru hârtie, puțin în partea dreaptă a trimiterii pe care o utilizați pentru a vă implementa e-mailul. Faceți clic pe pictograma și un ecran de selectare a fișierelor va apărea. Deoarece deja cunoașteți locația fișierului, puteți naviga cu ușurință la acesta utilizând selectorul de fișiere care apare. Dacă doriți să trimiteți mai multe fișiere, le puteți selecta prin menținerea Ctrl și selectarea fișierelor utilizând clic stânga, cu condiția ca acestea să se afle în același director / dosar. Selectați fișierul și faceți clic pe Deschidere.
  • Imagine intitulată Adăugați atașamente pe etapa 4
    4. Trimite-l! După ce atașamentul dvs. a terminat încărcarea pe e-mail, faceți clic pe butonul Trimitere. Ați atașat cu succes un fișier pe un e-mail!
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar