Cum se adaugă un bot la un server de discordie

Bots sunt utilități de discordie care ajută la îndeplinirea automată a sarcinilor de moderare, jucați jocuri online, concurați pentru niveluri ridicate și multe altele. Ele pot fi o mare adăugare la serverul (serialele) dvs. din mai multe motive. Cu permisiunile și cunoștințele corecte despre cum să faceți acest lucru, ar trebui să puteți adăuga un bot în mai puțin de un minut.

Pași

Metoda 1 din 2:
Adăugând bot
Imagine intitulată ManageserServrole.jpg
Imagine intitulată ManageserServrole.jpg
1. Obțineți permisiunea de a adăuga botul. Puteți face acest lucru făcând sau dacă altcineva face un rol cu ​​gestionarea permisiunilor serverului și oferindu-vă rolul. Ai nevoie "Gestionați serverul" Permisiuni Pentru a adăuga un bot la un server.
  • Puteți sări peste acest pas dacă dețineți serverul pe măsură ce aveți automat toate permisiunile.
  • Imagine intitulată discordbotsarch.jpg
    Imagine intitulată discordbotsarch.jpg
    2. Vizitați un site Discord Bot, cum ar fi Discorduri Bots. Puteți derula prin paginile de roboți, căutați Bots sau utilizați o comandă pentru a invita un bot la serverul dvs. într-un alt server, dacă serverul are botul.
  • Dacă un server diferit are un bot pe care doriți să îl adăugați la serverul dvs., utilizați prefixul bot apoi "Ajutor". Dacă prefixul este "!`, Spune `!Ajutor`. Ar trebui să existe o comandă de îmbinare sau ceva similar pentru a invita la serverul dvs.
  • Imagine intitulată Tagsearching.jpg
    3. Faceți clic pe o etichetă pentru a sorta bots după categorie. Puteți găsi boturi care Redați muzică în canale vocale, Moderation Bots care pot efectua actiuni de personal pentru dumneavoastra, boturi de joc care permit utilizatorilor sa joace jocuri single sau multiplayer, si chiar mai mult.
  • Imagine intitulată SearchFortheBot.jpg
    4. Căutați un bot folosind bara de căutare. Pentru a căuta un anumit bot, categorie sau utilizare, introduceți un cuvânt cheie sau cuvinte cheie în bara de căutare și apăsați Enter sau "Căutare". De asemenea, puteți introduce cuvintele cheie ca un link utilizând https: // discordbots.Org / Căutare?q = cuvinte cheie. Pentru a utiliza un spațiu în link, utilizați https: // discordbots.Org / Căutare?q = cheie% 20 de cuvinte.
  • Imagine intitulată Invitythebot.jpg
    5
    Mergeți la pagina Bot și faceți clic pe "Invitați". Odată ce ați ales botul pe care doriți să îl adăugați, faceți clic pe numele bot sau introduceți https: // discordbots.Org / Bot / BotName ca un link. Utilizați HTTPS: // discordbots.org / bot / bot% 20name pentru a adăuga un spațiu între mai multe cuvinte. O dată pe pagina Bot, faceți clic pe butonul "Invitați" și așteptați să apară un meniu de autorizare.
  • Imagine intitulată wikihowdiscord.jpg
    Imagine intitulată wikihowdiscord.jpg
    6. Selectați serverul dorit să fie adăugat botul. Dacă vi se conectează la contul dvs Discordie, O listă de servere pe care ați gestionat permisiunile serverului. Faceți clic pe meniul derulant și selectați unul.
  • Imagine intitulată PermisiuneChecklist.jpg
    Imagine intitulată PermisiuneChecklist.jpg
    7. Dați permisiunile BOT utilizând lista de verificare. Veți putea selecta permisiuni Bot-ul fără a oferi un rol folosind casetele de selectare. Dacă nu doriți ca botul să aibă o permisiune, debifați caseta făcând clic pe ea.
  • Imagine intitulată AutorizibilBot.jpg
    Imagine intitulată AutorizibilBot.jpg
    8. Autorizați botul și completați ReCAPTCHA. Faceți clic pe butonul "Autorizați" din partea stângă jos a listei de verificare permisiune, apoi verificați caseta RECAPTCHA și verificarea completă pentru a confirma că sunteți un om. Dacă se face corect, botul va fi invitat la serverul dvs. și veți fi gata de utilizare!
  • Pentru a afla prefixul lui Bot, reveniți la pagina sa pe Discord Bots și uitați-vă sub Avatarul Bot. Va fi text care spune "Comenzi Bot Prefix: Prefix". Bot-ul poate juca, de asemenea, un joc, streaming pe Twitch sau ascultând un cântec Spotify cu prefixul în el.
    Imagine intitulată botprefix.jpg
    Imagine intitulată botprefix.jpg
  • Metoda 2 din 2:
    Având în vedere ce boots ar trebui să adăugați

    Nu toate boturile sunt disponibile la Discorduri Bots. Tu poate sa Invitați alte roboți mergând la link-ul lor de invitație și invitându-i, dar multe roboți pot fi periculoase sau dăunătoare. De aceea, vă recomandăm să adăugați bots numai de pe acel site web.

    1. Luați în considerare boturile de moderare. Acestea includ:
    • Mee6. Mee6 este un simplu disc de discordie cu caracteristici excelente. Caracteristicile sale premium includ modificarea numelui, starea, funcțiile avansate, conexiunile sociale și multe altele.
    • Carl-Bot. Carl-Bot este un bot mai mic, care poate fi folosit pentru moderare și multe alte caracteristici. Are caracteristici de logare foarte avansate și roluri de reacție.
  • 2. Luați în considerare roboții distractivi. Acestea includ:
  • Dank Memer. În peste 5 milioane de servere de discordie, Dank Memer este un bot distractiv cu un mare sistem economic global. Poate crește cu ușurință activitatea serverului dvs. și asigură o mulțime de distracție.
  • Epic RPG. Scopul principal al jocului este de a ajunge la zone mai înalte pentru a deveni mai puternice și de a debloca noi comenzi.
  • 3. Luați în considerare muzica Bots. Acestea includ:
  • Rythm. Un bot de muzică foarte populară. Versiunea Freemy are toate caracteristicile muzicale de bază, versiunea Premium are multe caracteristici cum ar fi Bass Boosting, Redarea 24/7, Controlul volumului și multe altele.
  • Octavă. Un bot de la dezvoltatorii lui Dank Memer, acest bot aduce multe caracteristici pentru alte bots-uri #consider. Acestea includ:
  • Arcanane. Un total într-o singură discordie. Are logare, moderare, automatizare, nivelare și multe caracteristici de minereu.
  • Poketwo. Experiența Pokémon, pe discordie. Captura, nivelul, evolueaza pokemon, comert si lupta cu prietenii si mai mult.
  • Amari Bot. Amari este un bot cu caracteristici de nivelare excelente. Puteți controla rata XP pentru bresle, canale și roluri. Are mai multe caracteristici.
  • sfaturi

    asociate

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar