Cum să ștergeți un cont de discordie

ThiseWill vă arată cum să ștergeți un cont de discordie utilizând un browser web sau clientul desktop. Dacă utilizați aplicația Discord Mobile, nu veți avea capacitatea de a vă șterge contul și puteți marca numai contul dvs. inactiv (așa cum este văzut pentru Androids în modul de ștergere a unui cont de discordie pe Android).

Pași

  1. Imagine intitulată Ștergeți un cont de discordie Pasul 1
1. Mergeți la setările de discordie. Puteți deschide clientul desktop, fie conectați-vă la browserul web și faceți clic pe pictograma Setări (care arată ca o unelte) în colțul din stânga jos, lângă numele dvs. de utilizator.
  • Imagine intitulată Ștergeți un cont de discordie Pasul 2
    2. Faceți clic pe pictograma Editați
    Imagine intitulată android7edit.jpg
    . Veți vedea acest buton albastru din colțul din dreapta sus al casetei gri închis din partea de sus a ecranului sub "Contul meu" antet.
  • Dacă aveți vreun servers, va trebui să ștergeți sau să transferați dreptul de proprietate asupra lor.
  • Pentru a șterge un server, mergeți la Setări server > Ștergeți serverul. Pentru a transfera serverul, mergeți la Setări server > Membrii > Faceți clic pe un membru > Transferați proprietatea.
  • Imagine intitulată Ștergeți un cont de discordie Pasul 3
    3. Clic Șterge cont. Veți vedea acest lucru în text roșu sub informațiile despre discordul curent.
  • Aveți opțiunea de a face clic Dezactivați Account-ul În schimb, care vă comută contul într-o stare inactivă și vă permite să o utilizați din nou mai târziu. Dacă ștergeți contul dvs., nu veți putea reactiva mai târziu.
  • Introduceți numerele de confirmare sau parolele dacă vi se solicită și faceți clic pe Șterge cont din nou. Dacă utilizați 2fa (autentificare cu două factori), vi se va solicita un cod de trecere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar