Cum să determinați eticheta de serviciu dell

Thiste parere Cum să găsiți eticheta de servicii de 7 cifre pentru produsul dvs. Dell. Eticheta de serviciu este exclusivă pentru produsul dvs. și este de obicei necesară atunci când primiți suportul clienților. Toate produsele moderne Dell au un autocolant de servicii undeva pe produs, deși autocolantul poate să se desprindă de-a lungul timpului. Dacă computerul sau tableta nu au un autocolant lizibil, puteți găsi în continuare eticheta de service utilizând Windows, Linux sau Android.

Pași

Metoda 1 din 6:
Localizarea autocolantului pe orice produs Dell
  1. Imaginea intitulată Determinați eticheta de serviciu Dell Pasul 1
1. Găsiți autocolantul pe un laptop. Eticheta este de obicei pe partea inferioară a laptopului lângă capacul bateriei și este alb sau negru, cu caractere contrastante. Căutați codul alfanumeric de 7 cifre de lângă sau sub cuvinte "Etichetă de serviciu" sau "Număr de serie."
  • Unele laptopuri au o clapetă de metal în partea de jos, care ascunde autocolantul. Dacă nu vedeți autocolantul, ridicați clapeta pentru ao expune.
  • Imaginea intitulată Determinați eticheta de serviciu Dell Pasul 2
    2. Găsiți autocolantul pe un PC desktop. De obicei, veți găsi un autocolant alb pe spatele turnului / cazului de lângă partea de sus. De asemenea, puteți găsi un autocolant negru cu litere albe pe partea de sus a unității. Oricare dintre aceste locații ar trebui să afișeze un cod alfanumeric de 7 cifre lângă sau sub cuvinte "Etichetă de serviciu" sau "Număr de serie" (pe modele mai vechi).
  • Dacă utilizați un PC all-in-One, căutați un autocolant alb cu litere negre pe spatele monitorului, în apropierea fundului.
  • Imaginea intitulată Determinați eticheta de serviciu Dell Pasul 3
    3. Găsiți autocolantul pe o imprimantă. Ridicarea capacului scanerului pe cele mai multe modele all-in-one va dezvălui un autocolant negru cu text alb cu cuvintele "Etichetă de serviciu." Dacă aveți un model mai vechi, căutați un autocolant alb mare, cu un cod de bare pe partea din spate a unității sau în golful cartușului de toner / cerneală. Eticheta de serviciu este de 7 cifre și conține atât litere, cât și numere.
  • Imaginea intitulată Determinați eticheta de serviciu Dell Pasul 4
    4. Găsiți autocolantul pe un monitor. Uită-te pe spatele monitorului pentru un autocolant alb-negru care spune "Etichetă de serviciu" Pentru a găsi codul alfanumeric de 7 cifre.
  • Nu toate monitorii au autocolante de service etichete. Dacă nu vedeți autocolantul, va trebui să găsiți numărul de etichetă de serviciu pe factura dvs.
  • Imaginea intitulată Determinați eticheta de serviciu Dell Pasul 5
    5. Găsiți autocolantul pe o tabletă. Autocolantul este o etichetă neagră cu litere albe pe spatele tabletei. Codul alfanumeric de 7 cifre de lângă "Etichetă de serviciu" este cea pe care trebuie să o primiți.
  • Imaginea intitulată Determinați eticheta de serviciu Dell Pasul 6
    6. Găsiți autocolantul pe un proiector. Autocolantul negru cu text alb este de obicei pe partea inferioară a proiectorului. Dacă nu vedeți un autocolant acolo, este în sacul de stocare care a venit cu proiectorul. Uită-te doar cuvintele "Etichetă de serviciu" sau "Număr de serie" Pentru a găsi codul de etichetă alfanumeric de 7 cifre.
  • Metoda 2 din 6:
    Folosind SuportAssist pentru Windows
    1. Imaginea intitulată Determinați eticheta de serviciu Dell Pasul 7
    1. Suportsist deschis. Suportsist vine preinstalat pe majoritatea PC-urilor și tabletelor Dell care rulează Windows. Veți găsi de obicei în meniul Start sub Toate programele > Dell.
    • Atâta timp cât aveți instalat suportsist, deschiderea aplicației va afișa eticheta de service alfanumerică de 7 cifre din colțul din dreapta sus al ferestrei.
    • Dacă nu aveți suportist, dar puteți obține pe Internet, continuați cu următorul pas.
    • Dacă nu aveți suportist și nu poti Obțineți online, consultați această metodă.
  • Imagine intitulată Determinați eticheta dvs. de serviciu Dell Pasul 8
    2. Mergi la http: // Dell.COM / Suport / Home / US / EN / 19 / Produse /?App = drivere. Va trebui doar să faceți acest lucru dacă pasul anterior nu ți-a dat eticheta de serviciu.
  • Imagine intitulată Determinați eticheta de serviciu Dell Pasul 9
    3. Clic Detectați PC-ul Alături de "Introduceți o etichetă de service Dell" camp. Dell va scana acum PC-ul.
  • Dacă apare o fereastră care afișează informații despre PC-ul dvs., aveți deja suportsist. Ar trebui să vedeți acum eticheta de serviciu de 7 cifre în apropierea colțului din dreapta sus al paginii.
  • Dacă nu este găsit suportisist, veți vedea "Aveți nevoie de asistență pentru asistență" deasupra cutiei gri. Continuați cu această metodă.
  • Imagine intitulată Determinați eticheta de serviciu Dell Pasul 10
    4. Sunt de acord cu termenii și faceți clic pe Continua.Aplicația Suportsist va începe să instaleze.
  • Imagine intitulată Determinați eticheta de serviciu Dell Pasul 11
    5. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza instalarea. Odată ce ați terminat instalarea de suportsist, veți găsi eticheta de service în colțul din dreapta sus al ferestrei. Este un cod de 7 cifre care conține atât litere, cât și numere.
  • Metoda 3 din 6:
    Folosind promptul de comandă Windows
    1. Imagine intitulată Determinați eticheta de serviciu Dell Pasul 12
    1. presa ⊞ câștiga+S. Aceasta deschide bara de căutare Windows de lângă meniul Start.
  • Imagine intitulată Determinați eticheta dvs. de serviciu Dell Pasul 13
    2. Tip cmd sau Prompt de comandă în bara de căutare. Va apărea o listă de rezultate.
  • Imagine intitulată Determinați eticheta dvs. de serviciu Dell Pasul 14
    3. Clic Prompt de comandă în rezultatele căutării.
  • Imagine intitulată Determinați eticheta dvs. de serviciu Dell Pasul 15
    4. Tip WMIC BIOS primește serialnumber la prompt și apăsați ↵ Introduceți. Eticheta de serviciu este codul alfanumeric de 7 cifre care apare mai jos "Număr de serie.""
  • Metoda 4 din 6:
    Folosind setările tabletei Android
    1. Imagine intitulată Determinați eticheta dvs. de serviciu Dell Pasul 16
    1. Deschideți setările Android
    Imagine intitulată Android7Settings.jpg
    . Utilizați această metodă dacă tableta Dell a venit cu Android în loc de ferestre. Pentru a găsi setările, glisați bara de notificare din partea de sus a ecranului de pornire și atingeți uneltele din colțul din dreapta sus. Veți găsi, de asemenea, pictograma angrenajului din sertarul aplicației.
  • Imagine intitulată Determinați eticheta dvs. de serviciu Dell Pasul 17
    2. Atingeți Despre comprimat. Este posibil să trebuiască să derulați puțin pentru ao găsi.
  • Imagine intitulată Determinați eticheta dvs. de serviciu Dell Pasul 18
    3. Găsiți eticheta de serviciu de lângă "Etichetă de serviciu" sau "Număr de serie." Este codul de 7 cifre care conține ambele litere și numere."
  • Metoda 5 din 6:
    Folosind comenzi Linux
    1. Imagine intitulată Determinați eticheta dvs. de serviciu Dell Pasul 19
    1. presa Ctrl+Alt+T. Aceasta deschide o fereastră terminală.
  • Imaginea intitulată Determinați eticheta de serviciu Dell Pasul 20
    2. Tip Sudo Dmidecode-System-Număr de serie și apăsați pe ↵ Introduceți.
  • Imagine intitulată Determinați eticheta dvs. de serviciu Dell Pasul 21
    3. Introduceți parola și apăsați ↵ Introduceți. Odată ce parola este acceptată, veți găsi eticheta de serviciu alfanumerică de 7 cifre de mai jos "Număr de serie."
  • Metoda 6 din 6:
    Încărcarea în BIOS
    1. Imagine intitulată Determinați eticheta de serviciu Dell Pasul 22
    1. Inchide calculatorul. Dacă autocolantul dvs. de serviciu este lipsit sau ilizibil și nu puteți utiliza una dintre metodele Windows sau Linux, puteți găsi eticheta de service în BIOS. Începeți prin alimentarea computerului.
  • Imaginea intitulată Determinați eticheta dvs. de serviciu Dell Pasul 23
    2. Porniți PC-ul și apăsați F2 Pe ecranul Logo Dell. Va trebui să fiți rapid cu această mișcare - asigurați-vă că apăsați această tastă de îndată ce vedeți logo-ul Dell. Acest lucru vă va aduce la BIOS.
  • Imagine intitulată Determinați eticheta dvs. de serviciu Dell Pasul 24
    3. Găsiți eticheta de serviciu în informațiile despre sistem. Veți găsi de obicei o linie numită "Fila Service" Pe ecranul care se deschide implicit, dar este posibil să fie necesar să explorați alte file pentru ao găsi. Eticheta de serviciu este un cod de 7 cifre care conține atât litere, cât și numere.
  • sfaturi

    Dacă încercați să găsiți eticheta de serviciu pentru o imprimantă, tabletă sau alt element Dell, căutați autocolantul etichetei de serviciu. Veți găsi de obicei pe partea din spate a elementului (sau pe tava scanerului dintr-o imprimantă / scaner Dell), deși comprimatele Dell poate necesita deschiderea panoului fizic de pe partea din spate a tabletei pentru a vedea eticheta de service.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar