Cum se editează textul după scanare

Recunoașterea caracterelor optice (OCR) este un termen pentru software-ul care poate recunoaște caracterele text într-o imagine, iar software-ul OCR vă permite de obicei să extrageți textul dintr-o imagine, care este primul pas pentru ao edita. Fiecare scaner vine cu propriul software OCR, de obicei, dar folosind fiecare este un proces diferit. În schimb, Microsoft Onenote este disponibil acum pe Mac, cât și pe Windows, are o funcționalitate OCR și de extracție a textului și este disponibilă în mod liber pe PC-uri, comprimate și smartphone-uri moderne, făcând procesul de extragere a textului din imagini mult mai simple și previzibile. Toate versiunile desktop și mobile ale OneNote includ capabilități de extracție a textului - chiar versiuni gratuite - dar puteți extrage doar textul dintr-o imagine utilizând versiunea desktop a onenotei.

Pași

Metoda 1 din 2:
Extragerea textului scanat
  1. Imagine intitulată Editați textul după scanarea Pasul 1
1. Descărcați Onenote pe PC-ul dvs. desktop. Pe un Mac sau Windows PC, procesul va varia ușor în funcție de versiunile și preferințele sistemului de operare - îl puteți descărca din funcție.COM. În general, Onenote pentru Mac este foarte asemănătoare cu Onenote pentru Windows - funcționalitatea OCR funcționează practic la fel în ambele.
  • Imagine intitulată Editați textul după scanarea Pasul 2
    2. Faceți clic pe pictograma Imagini. Puteți găsi pictograma din fila Insert OneNote (pictograma spune "Imagine" pe Mac). Interfața Onenote are o panglică mare în partea de sus în mod implicit și "Poze" (sau "Imagine" pe pictograma Mac) se află în fila Inserare spre stânga. Pe Mac, puteți alege, de asemenea "Imagine" de la "Introduce" Meniul din partea de sus a ecranului. Când faceți clic pe pictogramă, apare fereastra Inserare imagine (sau "Alege o poza" Fereastră pe Mac).
  • Dacă nu vedeți filele sau pictogramele, faceți clic pe butonul Opțiuni de afișare a panglicii în stânga imediată a butonului de minimizare din partea dreaptă sus a ferestrei aplicației și alegeți "Afișați filele și comenzile." Pe Mac puteți folosi meniurile din partea de sus a ecranului, astfel încât filele nu sunt necesare.
  • Plasați cursorul mouse-ului peste butoane pentru a vedea ce sunt numiți.
  • Imagine intitulată Editați textul după scanarea Pasul 3
    3. Navigați la și selectați imaginea dorită. După ce faceți clic pe Deschidere ("Introduce" pe Mac). Fișierul imagine apare în OneNote la locul unde este cursorul.
  • De asemenea, puteți alege imprimarea fișierului, mai degrabă decât imaginea pentru a extrage textul din tipărirea unui document.
  • Ca alternativă, apăsați butonul ⎙ PRTSCR de pe tastatură pentru a captura o imagine a ecranului dvs. curent, apoi introduceți-o în documentul dvs. utilizând Ctrl+V (sau ⌘ cmd+V pe un Mac).
  • Text în imaginea pe care extrageți de la trebuie să fie tipăriți pentru recunoașterea bunului OCR.
  • Imagine intitulată Editați textul după scanarea Pasul 4
    4. Faceți clic dreapta pe imagine și alegeți "Copiați text de la imagine."Textul din imagine va fi copiat în clipboard-ul PC-ului.
  • Pe Windows, dacă, în loc de o imagine, alegeți imprimarea fișierului în Pasul 2, faceți clic dreapta pe o pagină a imprimării, va avea ca rezultat aici două opțiuni alternative: "Copiați text din această pagină a imprimării" sau "Copiați text din toate paginile din imprimare "- Selectați cel dorit.
  • Imagine intitulată Editați textul după scanarea Pasul 5
    5. Lipiți textul înapoi în OneNote folosind Ctrl+V (sau ⌘ cmd+V pe un Mac) și editați-l în aplicație dacă doriți. De asemenea, puteți alege să inserați imaginea într-un alt program.
  • Puteți selecta textul folosind cursorul mouse-ului și apoi apăsând Ctrl+C (sau ⌘ cmd+C pe un Mac). Alternativ, puteți să faceți clic dreapta (sau Ctrl+Faceți clic pe un Mac) textul și alegeți "Copie."
  • Dacă ați salvat textul extras și accesați-l dintr-o versiune non-desktop a OneNote, instrucțiunile vor varia semnificativ pentru copierea și lipirea. Pe Android, de exemplu, trebuie să apăsați și să țineți apăsat din textul pe care doriți, utilizați rezultatul "mânere" Pe ambele părți pentru a selecta tot textul și apăsați butonul Copiere sau Cut (pictogramele sunt de două pagini de la altul și, respectiv, a unei perechi de foarfece).
  • Imagine intitulată Editați textul după scanarea Pasul 6
    6. Lipiți textul copiat într-o altă aplicație. Microsoft Word sau Google Docs sunt aplicații populare - pur și simplu deschideți un document nou sau existent în aplicația respectivă și apăsați Ctrl+V (sau ⌘ cmd+V pe un Mac). Textul va arăta probabil destul de urât când îl lipiți.
  • Poate doriți să salvați documentul imediat înainte de editare, astfel încât să puteți reveni la textul original, needitat.
  • Imagine intitulată Editați textul după scanarea Pasul 7
    7. Editați și formați textul ca normal. Sunteți limitat în ceea ce privește formatarea și astfel de aplicația pe care o alegeți să inserați - cea mai recentă versiune a Microsoft Word, de exemplu, are întotdeauna mai multe opțiuni și vă oferă mai mult control decât Microsoft Notepad sau chiar Google Docs, de exemplu Google Docs.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind alte extractori
    1. Imagine intitulată Editați textul după scanarea Pasul 8
    1. Deschideți orice extractor pe care îl utilizați. Indiferent de extractorul pe care îl alegeți, procesul implică deschiderea imaginii în extractor, extragerea textului de la acesta și apoi copierea și lipirea textului într-un document pentru editare. Diferite tipuri de aplicații sau servicii abundă:
    • Software-ul inclus pe scaner: Dacă aveți un scaner și încă mai aveți software-ul livrat împreună cu acesta, acesta include, probabil, capabilități de extracție a textului OCR. Instrucțiunile ar fi trebuit să vină cu scanerul sau ar trebui să le puteți arăta online pentru un scaner relativ modern.
    • Site-uri gratuite: Aceste site-uri web funcționale, dar funcționale, luate de obicei TIF, GIF, PDF, JPG, BMP, PNG sau o anumită combinație. Ele au adesea limite (cum ar fi 5MB) la dimensiunea fișierelor pe care le puteți încărca. Unele site-uri vă vor trimite un telefon sau un alt fișier care conține textul imaginii dvs. gratuit, altele vor oferi pur și simplu textul pentru a copia. Câteva includ:
    • Free-Ocol.COM
    • OnlinoCr.net
  • Software OCR de înaltă calitate: Unele software-ul OCR costă până la 500 $ pentru a cumpăra - ia în considerare numai dacă aveți nevoie de rezultate OCR extrem de precise. Unele dintre cele mai populare pot fi găsite la Toptenreviews.com sau site-uri similare - mai multe dintre top includ în prezent:
  • OMNI Pagina standard
  • Adobe Acrobat
  • ABBYY FINE Reader
  • Software-ul gratuit - este probabil ca aceste soluții să nu funcționeze cu imagini mai mari și mulți nu lucrează dincolo de mai mult decât prima pagină a unui PDF:
  • Freeocr
  • Simplu OCR
  • OCR liber la cuvânt
  • Imagine intitulată Editați textul după scanarea Pasul 9
    2. Utilizați instrumentul pentru extragerea textului. De obicei, puteți salva textul ca text simplu, cuvânt .Formatul DOC sau în format text îmbogățit (RTF). Formatul RTF a fost un precursor la .Doc și (cum ar fi .DOC) permite salvarea formatării textului, margini, imagini și așa mai departe într-un singur fișier portabil și partajabil. Fișierele RTF sunt mult mai mari decât .DOC Fișiere și din moment ce .DOC este vizibilă de către oricine (MS Word are disponibil un vizualizator gratuit), .Docul este probabil cel mai bun pariu.
  • Imagine intitulată Editați textul după scanarea Pasul 10
    3. Copiați și lipiți textul rezultat în instrumentul de editare alese. Probabil va arăta o mizerie de formatare atunci când îl lipiți, așa că va trebui să eliminați o mulțime de spații sau să desființați cuvintele care au fost înghesuite împreună. Nivelul de mochetare de formatare depinde în mare măsură de cât de curată imaginea pe care ați extras textul.
  • Imagine intitulată Editați textul după scanarea Pasul 11
    4. Editați și formați textul ca normal. Sunteți limitat în ceea ce privește formatarea și astfel de aplicația pe care o alegeți să inserați - cea mai recentă versiune a Microsoft Word, de exemplu, are întotdeauna mai multe opțiuni și vă oferă mai mult control decât Microsoft Notepad sau chiar Google Docs, de exemplu Google Docs.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar